41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#24932 XD rohadt jó XD -
#24931 Bocs ha már volt...
Agresszív kismalac rugdossa a falat. Kijön a farkas:
- Kismalac ne rugdosd a falat, lejön a vakolat...
- JÖJJÖN, LERUGDOSOM AZT IS... -
#24930 nem
Géza kék az ég -
#24929 intul a körök alutni | intula körök a lutni
-
#24928 A "leghosszabb" magyar mondat, ami visszafelé is ugyanaz...
Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élő Kis Pálnét nem keresik. -
#24927 Bocs ha votma de en konnyekkel rohogtem.
Magyar Finn -
#24926 :) politikai viccnek mondható, ezért kénytelen voltam beizélni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Einstein megérkezik a mennyország kapujába. Szent Péter elmondja neki, hogy mindenféle trükkökkel akarnak mindenféle emberek bejutni, bizonyítsa be, hogy o Einstein. Einstein táblát meg krétát kér, és 10 perc alatt felvázolja a relativitáselméletet. Szent Péter beengedi. Picasso is megérkezik a mennyország kapujába. Szent Péter neki is elmondja. O is kér egy táblát, krétát és 5 perc alatt felvázol egy képet. Szent Péter ot is beengedi. Deutsch Tamás is megérkezik a mennyország kapujába. Szent Péter azt mondja neki: "Einstein és Picasso egy táblával és krétával bebizonyították, hogy kik ok. Kiváncsi vagyok, te hogyan fogod bebizonyítani." "Einstein? Picasso? Életemben nem hallottam róluk." "Gyere be, Tomikám!"
-
Coco #24925 :D -
#24924 Mi a különbség a bicikli és a néger között?
A bicikli nem kezd el rap-elni, ha láncot raknak rá. -
#24923 ELkezdi szeretnék játékokat letölteni léccíves engedjétek meg... xD
Hááát mindent bele haver -
#24922 egyiket sem használtam még magamon sohasenem (mintahogy rózsaszín cuccokat sem veszek fel), de véletelenül ezt a kettőt tom, h mi :))
mellesleg Mincsi lány :) -
#24921 nők...:)
nekünk fiúknak így is megteszi:D -
#24920 hehe:) -
#24919 melír?
nem a dajer? -
#24918 gyááá füvezel? :D -
Vlala #24917 Rét éppen lenne, de a virág védett. :)
A legtöbb virág úgyis ott szép, ahol van. ;) -
#24916 én szerintem az élet szép is tud lenni ez így helyes mert sajna az élet nem mindíg ilyen szép bár néha jó lenne a rétre lemenni virágot szagolgatni csak nincsen rét -
#24915 - Miért nem fürdik a disznó?
- ??
- Mert kimenne a melír a farkából!
ez aranyos :) -
Vlala #24914 Te valakivel keversz engem. Régi önmagammal talán? Nagyon rég voltam már pesszimista, azóta az élet szép, a virágokon pillangók szálldosnak, a fákon madárkák csicseregnek, és a bokrokból érzelemmel töltött nyögés hallatszik. :)
-
#24913 áldásom rá, viszlát... -
#24912 Én megengedem -
ramos5 #24911 lakarok töltenijátékokat légyszivesengedjétekmeg -
#24910 :D:D:D ott a pont! -
Prank #24909 különben is, az a hal azt mondta, hogy csak lehet 3 kívánsága, de ez nem jelenti azt, hogy teljesíti is...
-
#24908 egyébként mi lesz a másik 2 kívánság ? mert ugye az apa kívánhat csak. az meg csak 1-et kívánt. Pl lehetne a 2. hogy tünjön el a süni a picsából, a 3. kívánság meg pl kérek 1 miliárd dollárt. -
#24907 aranyhalnak meg jó a reflexe -
Prank #24906 de legalább kapott csokit meg cukrot... -
#24905 Köszi majd írok a szerkeztőségnek ahonnét másoltam, hogy szerinted a gyerek három sünit akar, és ezért már nincs több kívánság. -
#24904 elsőt rettenetesen elkúrtad, meg volt is máá.
eleve a gyerek csak egy sünit kér, ha hármat kérne, már az apja nem nem tudná az anyja picsájába kívánni, és az anyja se tudná kikívánni onnan.
amúgy egy másik változat:
Apja és fia horgászik, az apa kifogja az aranyhalat:
-Jaj, ha visszadobsz lehet 3 kívánságod.
Erre a kisfiú sikoltozva megszólal:
-CSOKIT, CUKROT!!
-Lófaszt neked a seggedbe!
-Aúúúú! -
Prank #24903 vótmá -
#24902 És hogy viccet is írjak (lehet hogy volt már akkor kérném, hogy legalább 4-en írjátok be hogy vótmá)
A család elmegy horgászni. Anyuka, apuka és a kisgyerek. Apuka rögtön kifog egy aranyhalat.
Aranyhal: - Lehet 3 kívánságod!
Erre a kisgyerek elkezd kiabálni: - Sünit, sünit, sünit akarok!
Apuka: - Sünit az anyád picsájába!
Anyuka: - Jaaj húzzátok ki, mert nagyon szúúúr!
Roma házaspár üldögél a strandon. A nő így szól az urához:
- Te, Gazsi lovagolj már a hullámon!
Mire a férj:
- Megőrültél asszony, hisz élve se kivánlak! -
#24901 Gladiátor: Na ilyen se volt még, egy lapon említenek Vlala-val ez megtisztelő :D A másik dolog hogy milyen jól ismersz.
Cement: Mi az hogy mindennel bajom van? Nincs bajom vele hogy berakta, csak megkérdeztem hogy ez vicces-e?
Szerintem van olyan, hogy valamin nem mindenki tud röhögni, ez például nekem ilyen volt, de semmi köze a románhoz, a cigányhoz, a focihoz, csak úgy együtt én nem tartottam viccesnek, ezért megkérdeztem hogy hol rejtőzködik a poén? De ha már magyarázni kell tudom akkor nem ér semmit.
Szóval hanyagoljuk a témát, de nem szeretem ha ok nélkül megy a személyeskedés rendben?!
-
#24900 Ő és Vlala az Sg két pesszimistája, akiknek nem volt gyerekszobájuk és látva a sok boldog fiatalt felhúzzák magukat és mindent és mindenkit leszólnak. -
#24899 neked mindennel bajod van? haggyad mar -
#24898 :) jah -
#24897 Volnák...oszt' szídja a románokat :D
(nemmegsértődni) -
#24896 tegyél egy próbát az elmult hétből vállasszál 10 viccet és a román storyt. meséld el egy közösségben. Nem volnák meglepve ha a románon röhögnének a legjobban. -
#24895 Szerintem nagyon jól tette hogy ide írta. Simán a vicc kategóriába sorolható. Én pl elküldtem az összes ismerőseimnek.. ( sok vicc nekem se tetszik de nem irok azért a másiknak hogy miért ír be ilyen szar viccet ) -
#24894 akkor miért ide írod? -
#24893 én ezt nem raktam be ide mert elküldenek hogy raszista vagyok^^ :D (de már tudom hogy nem:))