41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • bardocz
    XD rohadt jó XD
  • kispeki
    Bocs ha már volt...

Agresszív kismalac rugdossa a falat. Kijön a farkas:
    - Kismalac ne rugdosd a falat, lejön a vakolat...
    - JÖJJÖN, LERUGDOSOM AZT IS...
  • Kamehame
    nem
    Géza kék az ég
  • tootaal
    intul a körök alutni | intula körök a lutni
  • Punker
    A "leghosszabb" magyar mondat, ami visszafelé is ugyanaz...

Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élő Kis Pálnét nem keresik.
  • Sephi
    Bocs ha votma de en konnyekkel rohogtem.

Magyar Finn
  • LSSAHPAUL
    :) politikai viccnek mondható, ezért kénytelen voltam beizélni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Einstein megérkezik a mennyország kapujába. Szent Péter elmondja neki, hogy mindenféle trükkökkel akarnak mindenféle emberek bejutni, bizonyítsa be, hogy o Einstein. Einstein táblát meg krétát kér, és 10 perc alatt felvázolja a relativitáselméletet. Szent Péter beengedi. Picasso is megérkezik a mennyország kapujába. Szent Péter neki is elmondja. O is kér egy táblát, krétát és 5 perc alatt felvázol egy képet. Szent Péter ot is beengedi. Deutsch Tamás is megérkezik a mennyország kapujába. Szent Péter azt mondja neki: "Einstein és Picasso egy táblával és krétával bebizonyították, hogy kik ok. Kiváncsi vagyok, te hogyan fogod bebizonyítani." "Einstein? Picasso? Életemben nem hallottam róluk." "Gyere be, Tomikám!"
  • Coco
    :D
  • Mayday
    Mi a különbség a bicikli és a néger között?
    A bicikli nem kezd el rap-elni, ha láncot raknak rá.
  • Rockynhooo
    ELkezdi szeretnék játékokat letölteni léccíves engedjétek meg... xD
    Hááát mindent bele haver
  • CattiBrie
    egyiket sem használtam még magamon sohasenem (mintahogy rózsaszín cuccokat sem veszek fel), de véletelenül ezt a kettőt tom, h mi :))
    mellesleg Mincsi lány :)
  • Gladiator
    nők...:)
    nekünk fiúknak így is megteszi:D
  • desigo
    hehe:)
  • CattiBrie
    melír?
    nem a dajer?
  • cement
    gyááá füvezel? :D
  • Vlala #24917
    Rét éppen lenne, de a virág védett. :)

A legtöbb virág úgyis ott szép, ahol van. ;)
  • Fantos
    én szerintem az élet szép is tud lenni ez így helyes mert sajna az élet nem mindíg ilyen szép bár néha jó lenne a rétre lemenni virágot szagolgatni csak nincsen rét
  • Mincsi
    - Miért nem fürdik a disznó?
    - ??
    - Mert kimenne a melír a farkából!

ez aranyos :)
  • Vlala #24914
    Te valakivel keversz engem. Régi önmagammal talán? Nagyon rég voltam már pesszimista, azóta az élet szép, a virágokon pillangók szálldosnak, a fákon madárkák csicseregnek, és a bokrokból érzelemmel töltött nyögés hallatszik. :)

• Gladiator
    áldásom rá, viszlát...
  • desigo
    Én megengedem
  • ramos5
    lakarok töltenijátékokat légyszivesengedjétekmeg
  • Gladiator
    :D:D:D ott a pont!
  • Prank
    különben is, az a hal azt mondta, hogy csak lehet 3 kívánsága, de ez nem jelenti azt, hogy teljesíti is...
  • LSSAHPAUL
    egyébként mi lesz a másik 2 kívánság ? mert ugye az apa kívánhat csak. az meg csak 1-et kívánt. Pl lehetne a 2. hogy tünjön el a süni a picsából, a 3. kívánság meg pl kérek 1 miliárd dollárt.
  • bardocz
    aranyhalnak meg jó a reflexe
  • Prank
    de legalább kapott csokit meg cukrot...
  • VinylToy #24905
    Köszi majd írok a szerkeztőségnek ahonnét másoltam, hogy szerinted a gyerek három sünit akar, és ezért már nincs több kívánság.
  • Gladiator
    elsőt rettenetesen elkúrtad, meg volt is máá.
    eleve a gyerek csak egy sünit kér, ha hármat kérne, már az apja nem nem tudná az anyja picsájába kívánni, és az anyja se tudná kikívánni onnan.
    amúgy egy másik változat:

Apja és fia horgászik, az apa kifogja az aranyhalat:
    -Jaj, ha visszadobsz lehet 3 kívánságod.
    Erre a kisfiú sikoltozva megszólal:
    -CSOKIT, CUKROT!!
    -Lófaszt neked a seggedbe!
    -Aúúúú!
  • Prank
    vótmá
  • VinylToy #24902
    És hogy viccet is írjak (lehet hogy volt már akkor kérném, hogy legalább 4-en írjátok be hogy vótmá)

A család elmegy horgászni. Anyuka, apuka és a kisgyerek. Apuka rögtön kifog egy aranyhalat.
    Aranyhal: - Lehet 3 kívánságod!
    Erre a kisgyerek elkezd kiabálni: - Sünit, sünit, sünit akarok!
    Apuka: - Sünit az anyád picsájába!
    Anyuka: - Jaaj húzzátok ki, mert nagyon szúúúr!

Roma házaspár üldögél a strandon. A nő így szól az urához:
    - Te, Gazsi lovagolj már a hullámon!
    Mire a férj:
    - Megőrültél asszony, hisz élve se kivánlak!
  • VinylToy #24901
    Gladiátor: Na ilyen se volt még, egy lapon említenek Vlala-val ez megtisztelő :D A másik dolog hogy milyen jól ismersz.
    Cement: Mi az hogy mindennel bajom van? Nincs bajom vele hogy berakta, csak megkérdeztem hogy ez vicces-e?

Szerintem van olyan, hogy valamin nem mindenki tud röhögni, ez például nekem ilyen volt, de semmi köze a románhoz, a cigányhoz, a focihoz, csak úgy együtt én nem tartottam viccesnek, ezért megkérdeztem hogy hol rejtőzködik a poén? De ha már magyarázni kell tudom akkor nem ér semmit.
    Szóval hanyagoljuk a témát, de nem szeretem ha ok nélkül megy a személyeskedés rendben?!
  • Gladiator
    Ő és Vlala az Sg két pesszimistája, akiknek nem volt gyerekszobájuk és látva a sok boldog fiatalt felhúzzák magukat és mindent és mindenkit leszólnak.
  • cement
    neked mindennel bajod van? haggyad mar
  • LSSAHPAUL
    :) jah
  • Match
    Volnák...oszt' szídja a románokat :D

(nemmegsértődni)
  • LSSAHPAUL
    tegyél egy próbát az elmult hétből vállasszál 10 viccet és a román storyt. meséld el egy közösségben. Nem volnák meglepve ha a románon röhögnének a legjobban.
  • LSSAHPAUL
    Szerintem nagyon jól tette hogy ide írta. Simán a vicc kategóriába sorolható. Én pl elküldtem az összes ismerőseimnek.. ( sok vicc nekem se tetszik de nem irok azért a másiknak hogy miért ír be ilyen szar viccet )
  • VinylToy #24894
    akkor miért ide írod?
  • bardocz
    én ezt nem raktam be ide mert elküldenek hogy raszista vagyok^^ :D (de már tudom hogy nem:))