Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • rakodo
    Két haver beszélget:
    te, nálunk rohadt sok a csotány és egyszerüen nem birom kiirtani öket, pedig már mindenféle vegyszerrelprobálkoztam. Nincs valami jó ötleted? -De! Vedd át a parancsnokságot felettük és irányitsd el öket valahová a fenébe. A manus hazamegy, kiáll a szoba közepére és elorditja magát: -Dandár! A parancsnokságot átveszem! Elöttem oszlopban- vonalban sorakozo! (a csotányok mint a rakéta bevágodnak elé oszlopba - vonalba) - Tábornok! - Parancs!-üvölt vissza a rangidös föcsotány. - A dandár teljes személyi állományával a klozeten keresztül megtámadják a harmadik emeleti Kovács család lakását! -Értettem (csotánycsapat el). Kis idö mulvajönnek vissza a csotányok, a rangidös jelent: Parancsnok ur! Jelentem, a kovácsék lakása feldulva, Kovácsék örületbe kergetve, és még ejtettünk 200000 hadifoglyot is.....