Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
rakodo #24832 Két haver beszélget:
te, nálunk rohadt sok a csotány és egyszerüen nem birom kiirtani öket, pedig már mindenféle vegyszerrelprobálkoztam. Nincs valami jó ötleted? -De! Vedd át a parancsnokságot felettük és irányitsd el öket valahová a fenébe. A manus hazamegy, kiáll a szoba közepére és elorditja magát: -Dandár! A parancsnokságot átveszem! Elöttem oszlopban- vonalban sorakozo! (a csotányok mint a rakéta bevágodnak elé oszlopba - vonalba) - Tábornok! - Parancs!-üvölt vissza a rangidös föcsotány. - A dandár teljes személyi állományával a klozeten keresztül megtámadják a harmadik emeleti Kovács család lakását! -Értettem (csotánycsapat el). Kis idö mulvajönnek vissza a csotányok, a rangidös jelent: Parancsnok ur! Jelentem, a kovácsék lakása feldulva, Kovácsék örületbe kergetve, és még ejtettünk 200000 hadifoglyot is.....