Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Király dolog. 35 fokos kánikulában csurig tömött, fûtött busz vánszorog lépésben a pénteki kora délutáni dugóban. Hmmmm, fincsi!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Simán lehetséges. Én is hallottam már BKV-n olyanokat, hogy ihaj...

Bucser
hasonló BKV-s urban legend:

Idõs Nõ felszáll a buszra rikítópirosra festett ajkak festett haj és harisnya szoknya. Nagyon siet egy szabad szék felé de csak nem éri el. Egy fiatal punk leül elõtte. 2 perc múlva a nõ már nagyon szenved úgyhogy megkéri a srácot adja már át a helyét. Mire a srác:
-Na üljön le vén kurva érdekel is engem...- és arrébb áll morogva
Nõ felháborodottan alig kapva levegõt hápog hogy mégis hogy képzeli ezt ez a suhanc! Kétségbeesetten néz egy felette álló idõsebb úrra aki visszanézve csak ennyit mond.
- Nézze hölgyem én 20 éve nem praktizálok mégis mindenki doktor úrnak hív.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shaman
urban legend.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

artschiatwork
lol bakker 😄D

Sephi
AAHHH 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Voltan
Ja, tényleg. Hasonló, állítólag megtörtént BKV-s ügy. Fiatal srác ül a buszon, felszáll egy idõsebb díva, odaáll mellé, és látványosan szenvedni kezd. A srác nézi egy darabig, majd végül megadja magát, és felajánlja a helyét. Mire a dáma:
-Mit képzel, én sosem ülök elõmelegített helyre!- A srác vállat von, majd így válaszol:
-Ja, hát akkor üljön maga a jegesmedve f*szára!
A nõ levegõért kapkodva dübörög elõra a sofõrhöz, és tajtékozni kezd.
-Hallotta, hogy mit mondott ez a suhanc? HALLOTTA?
-Igen asszonyom, hallottam.
-És nem szándékozik tenni valamit???
-Mégis mire gondol? Vegyem az irányt az Északi Sark felé?

Voltan
Heh, gyanítom, ez megtörtént eset.

Solidus
A buszon szokásos tömeg.Az egyik hõs bácsika hátra szól a többi utasnak:
-Menjenek már hátrébb,látom ott még sakkozni is van hely!
Mire a válasz:
-Jöjjön csak,úgyis hiányzik innen még egy sötét paraszt!!!

.:SOLIDUS:.

Solidus
A szúnyogok fociznak,az egyiknek ki kell mennie budira.Mikor jön vissza látja hogy mindenki lábbal az égnek fetreng a földön.
-Mi van srácok,nem focizunk?
-Á,már lefújták a meccset...

.:SOLIDUS:.

Skynet85
Hát hallod megfeküdtem a röhögéstõl a ,,különösen légyszerû nézésû fiatal emeber" az nagyon ott van😄

mumpic
jajjajjujjujuj 😄DD

Match
kijelölés, copypaste...
Annyira nem megeröltetõ!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

kulabácsi
hát fájt is h nem linkelted!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Match
Vigyázat! Fájni fog 😊

http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=393
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=394
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=395

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Fábrynál lazán elférnének...

Frosty01
tehát fárasztóak 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Voltan
Ezek nem fárasztóak, csak kb Sas-kabaré szintûek.

Sephi
Hulyek! Ez igy van jol.

Miben kulombozik Isten , Bill Gates-tol?
Isten nem kepzeli magat Bill Gates-nek.

Egyebkent ez nem BG-el van erdetileg hanem vamossal de mind1 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dzsini
ide, vagy a nagyonfárasztóba?

1. Siva vigad: Az indiai adóhatóság megkezdte az utcai mutatványosok vizsgálatát, melynek keretében a fakírokat is szúrópróbaszerûen ellenõrzik.
2. Sznobizmus: Úgy tûnik, ez velem még soha nem történt meg. Olyan non déjá vu érzésem van.
3. Gomb: Azért kicsit abszurd, hogy amíg a legtöbb tömegközlekedési eszközön van, addig a legnyilvánvalóbb helyen, a repülõgépen nincs az utasoknak leszállásjelzõ biztosítva.
4. Sorry: Baráti körben a blues zenérõl vitáztunk és valami kapcsán én Deák Bill Gyulát hoztam fel, de a többiek lehurrogtak, hogy ez a példa sántít.
5. In flagranti: Rajtakaptam a guminõmet a szomszédasszony vibrátorával.
6. Au-kció: Az egyre szaporodó képhamisítási ügyek kapcsán a Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség szórólapokon hívta fel a lakosság figyelmét, hogy járjon el körültekintõen az ilyen ügyletek kapcsán, ha kell vegye igénybe szakértõ segítségét és csak eredeti Majális-t vagy Mona Lisa-t vásároljon.
7. Meleg helyzet: A nemzet Toldija, a nem épp szellemi erejérõl híres Fekete László felkereste körzeti orvosát, aki a bajra hideg borogatást javasolt, mire László betért a közeli mûszaki áruházba és feldöntötte az összes ott talált hûtõszekrényt.
8. Szigor: Kérem kapcsolják ki mobiltelefonjaikat, peacemakereiket!
9. Fájdalomdíj: A Mazohisták Szövetsége üdvözölte a kormány új gazdasági csomagját, mivel így a megszorító intézkedések kapcsán rajtuk is csattan az ostor.
10. Ódivatú: Elképzeltem, ahogy a rézkorszakban kitört a retro és mindenki pattintott kõcuccokkal akart trendi lenni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CattiBrie
ja, nemhogy vicceket olvashatnánk a viccek topigban <#hehe> <#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

Dehogy, ketten vagytok a broaffal. Nem csoda, hogy rogton ossze is melegedtetek 😊
Hunnenkoenig
Na igen. Ezert mozgok en atlagban 3 topikban maximum. Azokban az
ertelmes<->vadbarom arany meg viszonylag elviselhetö :-)

Hunnenkoenig
De, de ezt ugye nem kell hangoztatni folyton. Eleg, hogy mindenki tudja :-)

Broafka
ne aggódj Hunnenkoenig, ritka szánalmas emberkék vannak az SG-n, valaki bemutatkozik, valaki nem
baromira utálom az SG társaságát, de hát ez van, vannak érdekes topikok, vicces képek, viccek, stb
meg kell szokni
Megszöksz vagy megszoksz 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

MIért nem az vagy ???
😊 😊 😊 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Hunnenkoenig
En csak azert nem akartam hozzatenni ezt, mert akkor megint en vagyok a bunko, aki csak flamel es kiralykodik es a forum csaszaranak kepzeli magat :-)))

😊))

Broafka
annyira zsír hogy még a szar vicceket is elbasszátok, basszus tanuljatok már meg viccet mesélni!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

azért nem értettem😊
Hunnenkoenig
Ez ugy van, hogy "Isten tudja, hogy ö nem bill gates".

Brezsnyevhez loholva érkeznek a tanácsadói:
-Brezsnyev elvtárs, van agy megdöbbentõ és egy szörnyû hírünk.
-Mondják, elvtársak.- bólint rá Brezsnyev.
-A megdöbbentõ hír: Lenin anyja él. A szörnyû: terhes!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Beast Machine
MIben különbözik Isten és Bill Gétsz?
Isten csak szt hiszi, hogy õ Bill Gétsz.

...vágod?

Bandew
ELhiszem, de attól még semmi értelme. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

- Miben hasonlít a rendõr Istenre?
- Õ is elõ tudja állítani az embert.

kulabácsi
nekem volt egy kutyám, és még mindíg megvan!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Volt annak idején egy tacskóm, Kitty. A kedves jószágnak volt egy igencsak idegesítõ szokása, mikoris ahányszor csak az ölembe ült, mindig, hangsúlyozom MINDIG megtalálta a módját, hogy a... nemesebbik szervemre... lépjen. Feminista volt az a kutya, én mondom. Egyszer meg lefürdettük a telken, ragyogott is a kutya, de mikor magára hagytuk, az elsõ dolga volt bekúszni a faházat tartó bakok alá és az összes szarban meghemperegni.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

egyszer volt zebrapintyem és megdöglött.
Sephi
Mesejetek vicces torteneteket a kisallatokrol amik korulotettek vannak

Nekem volt egyszer a Bobo horcsog. Bobo az olyan kicsit volt es full fekete. Egy nap kiraktam az ablakba mert solymot akartam fogni es nem tudom miert de spontan leporgott es 7 emeletet zuhant. Kialtottam is rendesen hogy BOBO! Aztan lementem es ott rohangalt maganak oszt semmi baja nem volt. Ket nappal kesobb megharapott csunyan es elvittuk a parkba felejeteni.

<#idiota>

Pigo
De nem dobja le mert a kenyér félvén a prögõrúgástól leesik...

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Voltan
Persze, ha Csaknorisz dobja le a kenyeret a konyhakõre, arra nem mernek felmászni a bacik, mer lepörgõrúgja õket jól.

Stann
Miért? Egy padlót telepakoltak baktériumokkal, megnézték, hogy a friss kajára hogyan reagál, és erre jutottak.
Amúgy Góggle....

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

Mighty
Láttál már elefántot cseresznyefán?
Nem.
Na látod, milyen jól elbújt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Jegyeket, bérleteket, órákat, ékszereket!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

StephenKing
Szerintem a leggonoszabb emberek a BKV ellenõrök. Mindig azt kiabálják, hogy "Legyetek bélbetegek!".

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

DJ Bee18
😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

StephenKing
A francia, az angol és a magyar arról beszélgetnek, hogy melyikõjük nyelvében van nagyobb különbség
a kiejtés és az írásmód között. Megszólal az angol:
- Mi Shakespeare-ként írjuk, és úgy ejtjük ki, hogy Sékszpír.
Megszólal a francia:
- Mi Bourdeaux-nak írjuk, és Bordónak ejtjük.
Erre a magyar:
- Mi úgy írjuk le, hogy "Mit tetszik mondani?", és úgy ejtjük ki, hogy "Hööö?".

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Sadist
Gy.k. ha az 5* ledomesztoszozott padlóra ejted le a zsírosknyereret ott hagyhatod egy óráig, akkor sem lesz rajta több baci, mintha 5 másodpercre ejtetted volna le.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandew
Ennek semmi értelme...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.