Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Idõs Nõ felszáll a buszra rikítópirosra festett ajkak festett haj és harisnya szoknya. Nagyon siet egy szabad szék felé de csak nem éri el. Egy fiatal punk leül elõtte. 2 perc múlva a nõ már nagyon szenved úgyhogy megkéri a srácot adja már át a helyét. Mire a srác:
-Na üljön le vén kurva érdekel is engem...- és arrébb áll morogva
Nõ felháborodottan alig kapva levegõt hápog hogy mégis hogy képzeli ezt ez a suhanc! Kétségbeesetten néz egy felette álló idõsebb úrra aki visszanézve csak ennyit mond.
- Nézze hölgyem én 20 éve nem praktizálok mégis mindenki doktor úrnak hív.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Mit képzel, én sosem ülök elõmelegített helyre!- A srác vállat von, majd így válaszol:
-Ja, hát akkor üljön maga a jegesmedve f*szára!
A nõ levegõért kapkodva dübörög elõra a sofõrhöz, és tajtékozni kezd.
-Hallotta, hogy mit mondott ez a suhanc? HALLOTTA?
-Igen asszonyom, hallottam.
-És nem szándékozik tenni valamit???
-Mégis mire gondol? Vegyem az irányt az Északi Sark felé?
-Menjenek már hátrébb,látom ott még sakkozni is van hely!
Mire a válasz:
-Jöjjön csak,úgyis hiányzik innen még egy sötét paraszt!!!
.:SOLIDUS:.
-Mi van srácok,nem focizunk?
-Á,már lefújták a meccset...
.:SOLIDUS:.
Annyira nem megeröltetõ!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=393
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=394
http://waryou.fokk.hu/index.php?page=komment&id=395
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Miben kulombozik Isten , Bill Gates-tol?
Isten nem kepzeli magat Bill Gates-nek.
Egyebkent ez nem BG-el van erdetileg hanem vamossal de mind1 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. Siva vigad: Az indiai adóhatóság megkezdte az utcai mutatványosok vizsgálatát, melynek keretében a fakírokat is szúrópróbaszerûen ellenõrzik.
2. Sznobizmus: Úgy tûnik, ez velem még soha nem történt meg. Olyan non déjá vu érzésem van.
3. Gomb: Azért kicsit abszurd, hogy amíg a legtöbb tömegközlekedési eszközön van, addig a legnyilvánvalóbb helyen, a repülõgépen nincs az utasoknak leszállásjelzõ biztosítva.
4. Sorry: Baráti körben a blues zenérõl vitáztunk és valami kapcsán én Deák Bill Gyulát hoztam fel, de a többiek lehurrogtak, hogy ez a példa sántít.
5. In flagranti: Rajtakaptam a guminõmet a szomszédasszony vibrátorával.
6. Au-kció: Az egyre szaporodó képhamisítási ügyek kapcsán a Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség szórólapokon hívta fel a lakosság figyelmét, hogy járjon el körültekintõen az ilyen ügyletek kapcsán, ha kell vegye igénybe szakértõ segítségét és csak eredeti Majális-t vagy Mona Lisa-t vásároljon.
7. Meleg helyzet: A nemzet Toldija, a nem épp szellemi erejérõl híres Fekete László felkereste körzeti orvosát, aki a bajra hideg borogatást javasolt, mire László betért a közeli mûszaki áruházba és feldöntötte az összes ott talált hûtõszekrényt.
8. Szigor: Kérem kapcsolják ki mobiltelefonjaikat, peacemakereiket!
9. Fájdalomdíj: A Mazohisták Szövetsége üdvözölte a kormány új gazdasági csomagját, mivel így a megszorító intézkedések kapcsán rajtuk is csattan az ostor.
10. Ódivatú: Elképzeltem, ahogy a rézkorszakban kitört a retro és mindenki pattintott kõcuccokkal akart trendi lenni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[/spam]™
ertelmes<->vadbarom arany meg viszonylag elviselhetö :-)
baromira utálom az SG társaságát, de hát ez van, vannak érdekes topikok, vicces képek, viccek, stb
meg kell szokni
Megszöksz vagy megszoksz 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
😊 😊 😊 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Brezsnyevhez loholva érkeznek a tanácsadói:
-Brezsnyev elvtárs, van agy megdöbbentõ és egy szörnyû hírünk.
-Mondják, elvtársak.- bólint rá Brezsnyev.
-A megdöbbentõ hír: Lenin anyja él. A szörnyû: terhes!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Õ is elõ tudja állítani az embert.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Volt annak idején egy tacskóm, Kitty. A kedves jószágnak volt egy igencsak idegesítõ szokása, mikoris ahányszor csak az ölembe ült, mindig, hangsúlyozom MINDIG megtalálta a módját, hogy a... nemesebbik szervemre... lépjen. Feminista volt az a kutya, én mondom. Egyszer meg lefürdettük a telken, ragyogott is a kutya, de mikor magára hagytuk, az elsõ dolga volt bekúszni a faházat tartó bakok alá és az összes szarban meghemperegni.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Nekem volt egyszer a Bobo horcsog. Bobo az olyan kicsit volt es full fekete. Egy nap kiraktam az ablakba mert solymot akartam fogni es nem tudom miert de spontan leporgott es 7 emeletet zuhant. Kialtottam is rendesen hogy BOBO! Aztan lementem es ott rohangalt maganak oszt semmi baja nem volt. Ket nappal kesobb megharapott csunyan es elvittuk a parkba felejeteni.
<#idiota>#idiota>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Amúgy Góggle....
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
Nem.
Na látod, milyen jól elbújt.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
a kiejtés és az írásmód között. Megszólal az angol:
- Mi Shakespeare-ként írjuk, és úgy ejtjük ki, hogy Sékszpír.
Megszólal a francia:
- Mi Bourdeaux-nak írjuk, és Bordónak ejtjük.
Erre a magyar:
- Mi úgy írjuk le, hogy "Mit tetszik mondani?", és úgy ejtjük ki, hogy "Hööö?".
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem