Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Akinek nem bírja a gyomra a bizarr vicceket ne olvassa el a Spoilert!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy férfi ül a kocsmában a pultnál, látszik rajta, hogy a nője kidobta. Betért a kocsmába egy nő kér két ütős piát és gondolkodás nélkül leküldi! A csávó megkérdezi tőle:
- Csak nem téged is kidobtak?
- De! Téged is?
- Jaja és téged miért?
- Hát kicsit szeretem az extrém sexet!
Csávónak felcsillan a szeme és megbeszéli a nővel, hogy menjenek el a csajhoz és….. a csaj beleegyezik. Felérnek a csajhoz majd így szól:
- Várj itt én bemegyek a fürdőszobába és felkészülök.
Mire az ürge:
- Jó addig én is elkezdem!
Csaj jön ki a fürdőszobából bőrcuccban ostorban a csávó meg húzza a nadrágját veszi a kabátot mire a csaj félénken megkérdezi:
- Már mész is? Csak nem megijesztettelek?
- Nem csak én már meg.asztam a macskát le*zopattam a kutyát bexartam a szekrénybe most már megyek!
Mondva sokkal jobb :)