Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Frosty01
    A csoportszexben az a jó, hogy lehet lazsálni.
    A Coca-Cola elnöke felhívja az orosz elnököt:
    - Figyelj csak, ha újra piros lenne a zászlótok, egy nagyobb összeget fizetnénk! Mit szólsz?
    Az oroszok elnöke gondolkodási időt kér, aztán rögtön felhívja a miniszterelnökét:
    - Mondd csak, meddig is szól a szerződésünk az Aquafresh-sel?
    Székely fiú javítja a zsindelyt a tetőn, megcsúszik, kiabál erősen lefelé:
    - Idesapám! Fogjon meg! Leesek!
    - No! Oszt nincs elég hely?
    Bíró előtt:
    - Vádlott! Felismeri ezt a kést?
    - Felismerem.
    - Na végre, jobb belátásra tér, és beismerő vallomást tesz!
    - Hogyhogy beismerő vallomást? Jól is néznénk ki, ha nem ismerném fel azt a kést! Három hete mutogatják nekem!
    - Nézd Józsikám én szeretem a bort, de tudom, hogy hol kell megállni!
    - Na, hol?
    - A kocsma előtt.
    A régi vonatokon reklámhirdetések között volt kifüggesztve a Dohányozni tilos! tábla. Jön a kalauz, Pista bácsi vidáman szívja a pipáját a tábla alatt. A kalauz szigorúan rászól:
    - Fizessen kend öt pengőt, mert nemdohányzó kupéban dohányzik. Nem látja a táblát? Dohányozni tilos!
    Pista bácsi megkérdezi:
    - Visel a kalauz úr Vénus melltartót?
    - Megbolondult kend! - mondja a kalauz. - Miféle kérdés ez?
    Pista bácsi nagy nyugalommal válaszol:
    - Mer' hogy az is ki van írva a másik táblán: Viseljen Vénus melltartót!
    Kovács elmegy a gyógyszertárba reklamálni:
    - Patikus úr, semmit sem ért az a poloskairtó szer, amit tegnap eladott nekem. Hiába ittam meg az egészet, mégis csíptek egész éjjel.
    A férj kényelmesen elhelyezkedik a kanapén, és elkezdi nézni a tévében a bokszmeccset. Hirtelen felkiált:
    - Kiütötték! Hát ezt nem hiszem el! Még egy perc sem telt el, és máris vége!
    Mire a felesége:
    - Aha, tudom, mit érzel...
    - Újonc, emelje fel a bal lábát! Most a jobbat!
    - De, őrmester úr...
    - Mi van?
    - Addig a másikat letehetem?
    A tizenéves fiú azért nyúzza az apját, hogy szeretné moziba vinni a barátnőjét a család autójával. Az apja nem igazán rajong az ötletért, ezért gunyorosan megkérdi:
    - És mit gondolsz, a két lábad vajon mire való?
    - Az egyik a kuplunghoz, a másik pedig a fékhez és a gázhoz! - feleli a talpraesett fiú.
    - Hallja, maga pincér, hány óra van?
    - Éjfél elmúlt.
    - Jesszusom! Az anyósom vár az ebéddel!
    Két rendőr barchobázik:
    - Személy?
    - Igen.
    - A biológiával kapcsolatba hozható?
    - Igen.
    - Fához köthető?
    - Igen.
    - Rákérdezek: Döbrögi?
    Egy kis faluban nyugdíjba készül az orvos, helyére egy fiatal kolléga érkezik. Együtt látogatják végig a betegeket, és az idősebb mindenhol bemutatja a fiatalt. Az egyik asszony panaszkodik:
    - Doktor úr, mostanában állandóan fáj a gyomrom.
    Az idős orvos válaszol:
    - Nem evett túl sok friss gyümölcsöt? Szerintem kevesebbet kéne ennie, akkor rendbe fog jönni.
    Amikor a két orvos elhagyja a házat, a fiatal csodálkozva kérdezi:
    - Hogy tudta ilyen gyorsan felállítani a diagnózist, hiszen nem is vizsgálta meg a hölgyet?
    - Egyszerű. Leejtettem a sztetoszkópomat, és amikor lehajoltam, megláttam, hogy az asztal alatt a szemetes tele van banánhéjjal. Így azonnal rájöttem, mi a baj.
    Mennek tovább egy másik házhoz, ahol egy idősebb asszony fogadja őket. Most a fiatal orvoson van a sor. Az asszony elmondja a panaszát:
    - Doktor úr, mostanában állandóan kimerültnek érzem magam, egészen legyengültem.
    - Nos... asszonyom, talán nem kellene annyi önkéntes munkát vállania az egyháznak, pihenjen többet.
    Mikor kimennek a házból, az idős orvos megdöbbenve kérdezi a kollégájától:
    - Hát ezt meg honnan tudta? Hiszen nem is vizsgálta meg a hölgyet, még csak nem is ismeri őt.
    - Egyszerű. Mikor elejtettem a sztetoszkópomat, és lehajoltam érte, megláttam az ágy alatt a tiszteletes urat.