Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Frosty01
    A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak úgy tudnak inni, mint az apjuk.
    Jancsi biciklit kap szülinapjára, és azonmód ki is próbálja. Az apja büszkén nézi az ablakból, ahogy fia a lakóépület körül cikázik.
    - Nézd apa, kéz nélkül!
    A következő körben:
    - Nézd apa, láb nélkül!
    A következő körben:
    - Nézd apa, fog nélkül!
    Falun választás előtt megszólítják az utca emberét a tévések:
    - Maga hova tartozik?
    - Ha olyan kíváncsi kend, megmondhatom: a takarékba, az adóba, a Kleinnek meg a szabónak.
    Gazsi oldalkocsis motorkerékpárral visz egy bárányt, amikor megállítja a rendőr.
    - Hé te, hol loptad azt a bárányt?
    - Nem loptam azst, kezsét csókolom.
    - De akkor honnan van?
    - Hát kérem stoppolt, méghozzá úgy, hogy az útszélén legelészett, amikor én pont arra jártam. Hát megkérdezstem, hogy be akar-e szállni, amire ő azt mondta, hogy be-be-beeee. Én csak éppen beemeltem egy kicsit...
    - Ilonka, legyen hozzám őszinte, mondja el, mi nyomja a szívét?
    - Úgy tesz, mintha nem tudná Pista. A maga keze.
    Hárman állnak a piszoárok előtt: egy könyvelő, egy ügyvéd és egy székely paraszt bácsi.
    Először a könyvelő végez, megmossa a kezét egészen a könyökéig, majd megtörli vagy 20 papírtörülközővel.
    - Uraim, minket az egyetemen arra tanítottak, hogy mindig ügyeljünk a higiéniára!
    Másodikként az ügyvéd végez. Megmossa a kezét, megtörli egy törülközővel, és mondja a többieknek:
    - Engem az egyetemen arra oktattak, ügyeljünk a szemetelésre!
    Utolsónak a paraszt bácsi fejezi be:
    - Tudják, minket arra tanítottak, hogy ne pisiljük le a kezünket!
    - Mi az anatómia?
    - ???
    - Az anatómia az, ami mindenkinek megvan, de a nőkön látszik legjobban.
    Amerikában népszámlálás van. Az egyik New York-i külvárosi negyed bérkaszárnyájában megjelenik egy hivatalnok, hogy összeírja az adatokat.
    - Mi a férje foglalkozása? - kérdi az egyik lakás tulajdonosnőjétől.
    - A férjem 17 évvel ezelőtt meghalt.
    A hivatalnok körülnéz a szobában, ahol egész sereg apró gyereket lát.
    - Hát ezek kikhez tartoznak?
    - Az enyémek.
    - Hogy lehet az?
    - Úgy, hogy nem én haltam meg, hanem a férjem.
    A főherceg vonaton utazik a titkárával. A vonat megáll és a kegyelmes úr megkérdi kísérőjét:
    - Nézze meg kérem, milyen állomáson vagyunk.
    A titkár kinéz, látja: Mogyoród.
    - A kegyelmes úr mogyoróján.
    Egy férfi, akinek mindkét keze hiányzik, bemegy egy kocsmába. Leül a pulthoz, és megszólítja a kocsmárost:
    - Egy korsó sört kérek!
    A kocsmáros leteszi elé. A férfi megszólal:
    - Elnézést uram, látja, nincs kezem. Nem itatna meg, ha megkérem?
    - Persze, semmi gond - mondja a kocsmáros, és megitatja.
    - Itt a jobb zsebemben talál egy zsebkendőt, megtörölné a számat? - kérdezi a kéz nélküli ember.
    - Hogyne - mondja a kocsmáros, és megtörli a száját.
    - Itt van a bal zsebemben a pénztárcám, vegye ki a sör árát - kéri a férfi, majd hozzáteszi:
    - Megmondaná, merre van a férfi WC?
    - Nos, itt kimegy az ajtón, átmegy az utca túlsó oldalára, a következő sarkon van egy benzinkút, ott biztosan talál...
    - Miért nem megy egyenesen, János szomszéd?
    - Úgy akarnám én, de ez az átkozott lábbeli, amit az a részeg cipész csinált, állandóan ténfereg az úton!
    Egy kereskedelmi társaság fogyókúrás hirdetést ad fel egy újságban. Egy kövér ember elolvassa, s elhatározza, hogy megpróbálkozik a dologgal. Elmegy a kijelölt helyre, kifizeti a díjat, s bemegy egy üres terembe. Egy kis idő múlva bejön a szobába egy nagyon csinos meztelen nő, nyakában egy táblával: „Ha elkapsz a tied leszek!”
    Több sem kell a pasinak elkezdi kergetni a nőt a szobában. Már az első nap után lead 2 kg-t. Másnap újra elmegy. S most a szobába egy még csinosabb nő jön be szintén meztelenül, nyakában a táblával. Kergeti, de nem fogja meg. Este elhatározza, hogy bármi is legyen, holnap el fogja kapni.
    El is megy harmadnap is, amikor bejön egy nagydarab néger pasi, a nyakában egy táblával: „Ha elkaplak, az enyém leszel!”
    - Nem kísérne át a másik oldalra? - kérdi az utcasarkon a hetven év körüli néni a fiatalembertől.
    - Nagyon szívesen! Ott tetszik lakni?
    - Nem. Ott állítottam le a motoromat.