Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • rage at work
    Egy megtörtént levelezés, állásajánlatra jelentkezett valaki.
    Érdemes elolvasni :))

Tisztelt Hölgyem/Uram!
    A starapró hasábjain meghirdetett "Ingatlanirodai vevőszolgálat"
    pozició betöltésére jelentkezem. Olasz nyelvismerettel ugyan nem rendelkezem, de amennyiben ennek ellenére megfelelek a kiírtaknak kérem kontaktáljon.
    Köszönettel:

Sxxx Dániel
    [email protected]
    ======= At 2007-01-11, 00:12:15 you wrote: =======

Kedves Dániel!

Önéletrajzából létjuk, hogy kétszer is volt a Büntetö Törvénykönyv alapján elitéve. Milyen büncselekmények miatt?

Kiss Monika

From: Sxxx Dániel [mailto: [email protected]]
    Sent: Friday, January 12, 2007 10:57 AM
    To: Hirdesch132
    Subject: Re: BTK_elitélt:_Sxxx_Daniel

Kedves Mónika!

Kérem olvassa el újra az önéletrajzomat. Bizonyára összekeverhette egy másik jelentkező önéletrajzával, hiszen még sohasem álltam a bíróság előtt mint vádlott, illetve nem is szerepel erre semmiféle utalás az önéletrajzomban.

Köszönettel:

Sxxx Dániel

======= At 2007-01-12, 12:40:13 you wrote: =======

Kedves Dániel!

Elolvastam, kétszer is szerepel benne a BTK (Büntetö Törvénykönyv
    röviditése) söt ugy tünik,hogy Szegeden is volt (Csillag börtön) vagy valaki az Ön nevében küldözget önéletrajzokat.

Kiss Monika

From: Sxxx Dániel [mailto: [email protected]]
    Sent: Friday, January 12, 2007 1:15 PM
    To: Hirdesch132
    Subject: Re: RE:_BTK_elitélt:_Sxxx_Daniel

Kedves Mónika!

Mint láthatja a tanulmányok címszó alatt valóban szerepel BTK rövidítés de ez valójában a Bölcsészet Tudományi Kar-nak a rövidítése.

"Tanulmányok 2006- NYF-BTK, anglisztika levelező tagozat
    2002-2003 SZTE-BTK, Szeged Angol szak
    2001-2002 SZTE-JGYTFK, Szeged Angol-Magyar szak
    2000-2001 SOTER LINE oktatási központ, Budapest Idegenforgalmi manager és referens1993-1999 ELTE Radnóti Miklós Gyak. ISK. - Budapest"

Köszönettel:
    Sxxx Dániel

Kedves Daniel!

Elnézést a tévedésemért, mentségemre legyen mondva, hogy a BTK röviditést Büntetö tudományi Kar röviditéseként még nem láttam, igaz én érettséginél befejeztem a tanulmányaimat.
    Rosszabb hir viszont, hogy valószinü nem fogunk tudni Önnek munkát közvetiteni, mert a bölcsészeket a cégek vezetöi általában nem tartják elég jó üzletembereknek (lehet, hogy elöitélet, de igy van)

Kiss Monika