Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
rage at work #24283 Egy megtörtént levelezés, állásajánlatra jelentkezett valaki.
Érdemes elolvasni :))
Tisztelt Hölgyem/Uram!
A starapró hasábjain meghirdetett "Ingatlanirodai vevőszolgálat"
pozició betöltésére jelentkezem. Olasz nyelvismerettel ugyan nem rendelkezem, de amennyiben ennek ellenére megfelelek a kiírtaknak kérem kontaktáljon.
Köszönettel:
Sxxx Dániel
[email protected]
======= At 2007-01-11, 00:12:15 you wrote: =======
Kedves Dániel!
Önéletrajzából létjuk, hogy kétszer is volt a Büntetö Törvénykönyv alapján elitéve. Milyen büncselekmények miatt?
Kiss Monika
From: Sxxx Dániel [mailto: [email protected]]
Sent: Friday, January 12, 2007 10:57 AM
To: Hirdesch132
Subject: Re: BTK_elitélt:_Sxxx_Daniel
Kedves Mónika!
Kérem olvassa el újra az önéletrajzomat. Bizonyára összekeverhette egy másik jelentkező önéletrajzával, hiszen még sohasem álltam a bíróság előtt mint vádlott, illetve nem is szerepel erre semmiféle utalás az önéletrajzomban.
Köszönettel:
Sxxx Dániel
======= At 2007-01-12, 12:40:13 you wrote: =======
Kedves Dániel!
Elolvastam, kétszer is szerepel benne a BTK (Büntetö Törvénykönyv
röviditése) söt ugy tünik,hogy Szegeden is volt (Csillag börtön) vagy valaki az Ön nevében küldözget önéletrajzokat.
Kiss Monika
From: Sxxx Dániel [mailto: [email protected]]
Sent: Friday, January 12, 2007 1:15 PM
To: Hirdesch132
Subject: Re: RE:_BTK_elitélt:_Sxxx_Daniel
Kedves Mónika!
Mint láthatja a tanulmányok címszó alatt valóban szerepel BTK rövidítés de ez valójában a Bölcsészet Tudományi Kar-nak a rövidítése.
"Tanulmányok 2006- NYF-BTK, anglisztika levelező tagozat
2002-2003 SZTE-BTK, Szeged Angol szak
2001-2002 SZTE-JGYTFK, Szeged Angol-Magyar szak
2000-2001 SOTER LINE oktatási központ, Budapest Idegenforgalmi manager és referens1993-1999 ELTE Radnóti Miklós Gyak. ISK. - Budapest"
Köszönettel:
Sxxx Dániel
Kedves Daniel!
Elnézést a tévedésemért, mentségemre legyen mondva, hogy a BTK röviditést Büntetö tudományi Kar röviditéseként még nem láttam, igaz én érettséginél befejeztem a tanulmányaimat.
Rosszabb hir viszont, hogy valószinü nem fogunk tudni Önnek munkát közvetiteni, mert a bölcsészeket a cégek vezetöi általában nem tartják elég jó üzletembereknek (lehet, hogy elöitélet, de igy van)
Kiss Monika