Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Emcsyke #24141 Egy zsidó ül a szobában, kopognak az ajtón.
Megkérdi a zsidó:
- Kik vagytok?
- Zsidó jó barátok.
- Hányan vagytok?
- Fünf.
A férj arra gyanakszik, hogy megcsalja a felesége. Egyik nap elé áll és így szól:
- Drágám, olyan érzésem van, hogy számodra csak másodhegedűs vagyok!
Erre a feleség gúnyosan:
- Nem jó a hasonlat. Inkább azt mondanám, ekkora furulyával, mint a tiéd, még szerencsésnek mondhatod magad, hogy beférsz a zenekarba...
- Hogy hívják a beteg sellőt?
- ???
- Hablehány.
a skinhead megy az utcán, meglátja a kínait. rákiált:
-NE HUNYORÍTS CIGÁNY!!!!!
A szilveszteri buli már a javában tart, pia, tánc, miegymás.
Egy srác odamegy egy már jó ideje ücsörgő lányhoz:
- Veled nem táncol senki?
- Nem.
- Akkor feltennéd a virslit főni?
Nyuszika talál egy hatlövetűt az erdőben, gondolja most visszaadja a rókának a sok b@szogatást.
Bekopog a rókához és ráfogja a pisztolyt:
- Na besz@rtál Rudi??
- Nem. - válaszolja megütközve a róka. Nyuszika pipa lesz, fellő a levegőbe kettőt, hogy megrémissze a rókát
- Na sz@rjál!
- Nem sz@rok! - mondja dacosan a róka. Nyuszika fellő hármat a levegőbe, mire a róka baromira berezel és sz@rik egyet.
- Most edd meg! - parancsolja a nyuszi
- Nem eszem!! - válaszolja a róka. Nyuszika bepipul, fellő mégegyet.
- Na megeszed?!
- Nem!! - mondja dacosan Rudi. Nyuszika próbál lőni, de nem megy.
- Tudod mit Rudi, megeszem én!
Hitler felszólal:
- Emberek! Disznóvágás lesz az éjjel!
- Éljen! Éljen!
- Kuss disznók!
Mondj 3 sörfajtát!
3 óvszer fajtát!
3 talicska fajtát!
Értékelés:
Na látod?! A pia meg a sex megy, de a munka az nem!
A kis nyuszika biciklizik az erdő szélén. Az állatok ott nézik a nyuszit, hogy tud biciklizni. Egyszercsak felborul. Az állatok kinevetik milyen szarul tud biciklizni. Megszólal a nyuszika:
- Mi a faszt nevettek így szoktam leszálni!!