Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Emcsyke
    A gyagyások mennek kirándulni, eközben lerohad a busz. Az egyik gyagyás mondja a soförnek, aki a buszt szereli:
    - Én tudom mi a baj?
    - Honan tudnád?!? Gyagyás vagy, ülj le a picsádra! - szól vissza a sofőr
    A gyagyás egy óra múlva:
    - Én tudom mi a baja!
    - Hogyan tudnád?!? Hülye fasz vagy, ülj a helyedre!
    Egy óra múlva a gyagyás:
    - Én tudom, mi a baja!
    - Na mond!
    - Elromlott!!!

- Mikor lesz Magyarországon jó világ?
    - ???
    - Ha a négy nyelven beszélő rendőr felsegíti a munkában megfáradt cigányt a miskolci mágnesvasútra, amelyen gazdag közalkalmazottak és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok tárgyalására.

Salátáék hiába szerettek volna gyereket, éveken át hiába igyekeztek, sosem sikerült. Orvoshoz is jártak, nem tudott segíteni. Akkor fölkeresték papjukat, s megkérték, imádkozzék értük.
    - Éppen most indulok zarándokokkal Rómába - mondta az atya. - Megígérem, hogy gyertyát gyújtok ott érettetek...
    Néhány év múlva az atya hazajött, és meglátogatta Salátáékat. Az asszony fogadta, de nem ért rá vele szót váltani, mert két ikerpárral foglalatoskodott, megállás nélkül.
    - És hol van a férje? - kérdezte a pap.
    - Rómába ment, atyám, hogy elfújja a gyertyát.

Összejövetelt tartanak az állatok a tisztáson. Valaki kitalálja, hogy meséljen mindenki egy viccet, és akinek a viccén nem nevet mindenki, azt a többiek megeszik.
    Nyuszika az első, elmondja a viccét; mindenki nevet rajta, csak a medve nem. Így hát a többiek felfalják a kis tapsifülest.
    Következik a farkas, senki sem nevet, csak a medve. Többiek kérdezik:
    - Te medve, mi olyan szellemes ebben a "viccben"?
    - Mi? Ja, én a nyuszika viccén nevettem.

Az állatkertben tágra nyílt szemekkel, sajnálkozva fordul az ötéves Pistike a mamájához:
    - Anyuci, az a lovacska nagyon beteg, nézd!
    - Hogy érted, hogy beteg, Pistikém?
    - Hát nem látod, hogy lóg a bele?!
    - Á, dehogy beteg az kisfiam. Bárcsak apád lenne ennyire egészséges!!