Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • KnightRider

A festő nagyon csóró, így hát elhatározza, hogy eladja az egyik festményét. A műkereskedő nézi hosszasan, majd kiböki:
    -Ötszáz forintért megveszem.
    -Ötszázért???!!!- háborodik fel a festő- Csak a vászon maga többe került!
    -Na igen, de akkor még nem volt összemázolva.

Két újgazdag beszélget:
    -Miért hagytad ott múltkor azt a koncertet?
    -Mert faragatlanok.
    -Ezt hogy érted?
    -Ha már ennyit fizetek a belépőért, a karmester nekem ne fordítson hátat, wazeg!

A skót elmegy a kocsmába, rendel egy sört. Látja, hogy egy légy belerepült a korsóba. Megofja a legyet, jó alaposan kifacsarja a átázott rovart és vígan vedel tovább...

A skót kéményseprő ruhában megy az utcán, találkozik egy barátjával.
    -Hát veled meg mi ötrtént?- kérdezi a barát.
    -Képzeld, bomba üzletet csináltam.
    -Na mesélj!
    -Meghalt az asszony. Beálltam kéményseprőnek, ami jól fizet, és gyászruhára sem kell költenem!

Bezárják a bankot. A portástól mekgkérdezi az egyik ügyfél:
    -Miért zártak be?
    -Költözködés miatt. A főnök eddig a börtönnel szemben lakott. Most a lakásával szemben.

A buszon a srác kétpoára rágja a rágógumit. A vele szemben ülő öregúr megszólal:
    -Kicsit hangosabban fiam! A hallásom már nem a régi!

A sheriff nyakon csíp három hazárdjátékost. Persze mindhárom jómadár tagad.
    -Te játszottál hazárdjátékot?
    -Nem én.
    -És te?
    -Én sem.
    -Hát te?
    -Sheriff, hát maga szerint lehet egyedül hazárdjátékot játszani?

Két gengszter beszélget:
    -Van egy nagy álmom.
    -És mi az?
    -Egyszer úgy rabolni ki egy bankot, hogy az anyósom ujjlenylomatát hagyom ott...