Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
KnightRider #23930
A festő nagyon csóró, így hát elhatározza, hogy eladja az egyik festményét. A műkereskedő nézi hosszasan, majd kiböki:
-Ötszáz forintért megveszem.
-Ötszázért???!!!- háborodik fel a festő- Csak a vászon maga többe került!
-Na igen, de akkor még nem volt összemázolva.
Két újgazdag beszélget:
-Miért hagytad ott múltkor azt a koncertet?
-Mert faragatlanok.
-Ezt hogy érted?
-Ha már ennyit fizetek a belépőért, a karmester nekem ne fordítson hátat, wazeg!
A skót elmegy a kocsmába, rendel egy sört. Látja, hogy egy légy belerepült a korsóba. Megofja a legyet, jó alaposan kifacsarja a átázott rovart és vígan vedel tovább...
A skót kéményseprő ruhában megy az utcán, találkozik egy barátjával.
-Hát veled meg mi ötrtént?- kérdezi a barát.
-Képzeld, bomba üzletet csináltam.
-Na mesélj!
-Meghalt az asszony. Beálltam kéményseprőnek, ami jól fizet, és gyászruhára sem kell költenem!
Bezárják a bankot. A portástól mekgkérdezi az egyik ügyfél:
-Miért zártak be?
-Költözködés miatt. A főnök eddig a börtönnel szemben lakott. Most a lakásával szemben.
A buszon a srác kétpoára rágja a rágógumit. A vele szemben ülő öregúr megszólal:
-Kicsit hangosabban fiam! A hallásom már nem a régi!
A sheriff nyakon csíp három hazárdjátékost. Persze mindhárom jómadár tagad.
-Te játszottál hazárdjátékot?
-Nem én.
-És te?
-Én sem.
-Hát te?
-Sheriff, hát maga szerint lehet egyedül hazárdjátékot játszani?
Két gengszter beszélget:
-Van egy nagy álmom.
-És mi az?
-Egyszer úgy rabolni ki egy bankot, hogy az anyósom ujjlenylomatát hagyom ott...