Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • KnightRider

A feleség elmegy a pszichológushoz:
    -Doktor úr, kérem, segítsen a férjemen. Akárhányszor csak vezetek, mindig rámszól: Most fordulj! Lassíts! Most előzz!
    -Asszonyom, nincs mitől tartania.- mondja az orvos- Minden férfi így reagál, ha a felesége ül a volán mögé.
    -De doktor úr, én villamosvezető vagyok!

Pasas a pszichológusnál:
    -Doktor úr, segítsen rajtam! Azt álmodtam, hogy tehén vagyok és megettem egy kazal zénát!
    -Ne féljen, uram, az ilyen álmoknak nincs jelentőségük.
    -Igen? És akkor hová tűnt a matracom?

A bolond XIV. Lajosnak kpzeli magát és semmilyen kezelésre nem reagál. Ekkor elmegy hozzá a híres csodarabbi. Leül mellé, beszélgetnek egy órát. Utána kiviszi a bolondot az ápolókhoz.
    -Hogy hívják magát?- kérdezi.
    -Tizenharmadik Lajos.
    -Na látják!- nveti a csodarabbi- Mindennap lealkuszom egyet és a beteg két hét alatt teljesen meggyógyul.

Felirat a bolondokházában:
    "Nálunk egy emberből kettő skizofrén."

-Doktor úr, segítsen! A fiam vendégek előtt mindig előkapja a f@szát és játszani kezd vele!
    -Ne féljen, apuka, ez természetes a gyerekeknél...
    -De már a feleségét is nagyon zavarja!

Beviszik a páciesnt az elmegyógyintézetbe. Szombaton őrjöngeni kezd, hogy ő bizony orthodox zsidó és adjanak neki sóletet enni. Az ápolók mondják, hogy nem főznek sóletet, a páciens aznban addig őrjöng, míg végül főznek neki. A beteg jóízűen megeszi a sóletet, majd rágyújt egy cigire.
    -Szégyellje magát!- szól rá az orvos- Azt mondja, hogy orthodox zsidó és szombaton cigizik?
    -Na de kérem!- szól a beteg- Végül is bolond vagyok, vagy nem?

Új igazgatót neveznek ki a bolondokházába, akihez első körútján odalép az egyik ápolt:
    -Hát te meg ki vagy?
    -Én vagyok itt az igazgató.
    -Most még azt mondod, de meglátod, hamar kiverik itt belőled!

A bolond elmegy a gyógszertárba.
    -Uram, maga csúnyán átvert engem!
    -Miért mondja ezt, uram?
    -Vettem magától öt üveg hajnövesztő szert, de nézze meg, még mindig kopasz vagyok!
    -Nem értem, uram, eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a szerrel kapcsolatban. Tudja mit? Adok magának eg adagot ingyen.
    A bolond átveszi az üveget, kinyitja, megissza.
    -De ha ez sem használ, beperelem!