Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
KnightRider #23808
A feleség elmegy a pszichológushoz:
-Doktor úr, kérem, segítsen a férjemen. Akárhányszor csak vezetek, mindig rámszól: Most fordulj! Lassíts! Most előzz!
-Asszonyom, nincs mitől tartania.- mondja az orvos- Minden férfi így reagál, ha a felesége ül a volán mögé.
-De doktor úr, én villamosvezető vagyok!
Pasas a pszichológusnál:
-Doktor úr, segítsen rajtam! Azt álmodtam, hogy tehén vagyok és megettem egy kazal zénát!
-Ne féljen, uram, az ilyen álmoknak nincs jelentőségük.
-Igen? És akkor hová tűnt a matracom?
A bolond XIV. Lajosnak kpzeli magát és semmilyen kezelésre nem reagál. Ekkor elmegy hozzá a híres csodarabbi. Leül mellé, beszélgetnek egy órát. Utána kiviszi a bolondot az ápolókhoz.
-Hogy hívják magát?- kérdezi.
-Tizenharmadik Lajos.
-Na látják!- nveti a csodarabbi- Mindennap lealkuszom egyet és a beteg két hét alatt teljesen meggyógyul.
Felirat a bolondokházában:
"Nálunk egy emberből kettő skizofrén."
-Doktor úr, segítsen! A fiam vendégek előtt mindig előkapja a f@szát és játszani kezd vele!
-Ne féljen, apuka, ez természetes a gyerekeknél...
-De már a feleségét is nagyon zavarja!
Beviszik a páciesnt az elmegyógyintézetbe. Szombaton őrjöngeni kezd, hogy ő bizony orthodox zsidó és adjanak neki sóletet enni. Az ápolók mondják, hogy nem főznek sóletet, a páciens aznban addig őrjöng, míg végül főznek neki. A beteg jóízűen megeszi a sóletet, majd rágyújt egy cigire.
-Szégyellje magát!- szól rá az orvos- Azt mondja, hogy orthodox zsidó és szombaton cigizik?
-Na de kérem!- szól a beteg- Végül is bolond vagyok, vagy nem?
Új igazgatót neveznek ki a bolondokházába, akihez első körútján odalép az egyik ápolt:
-Hát te meg ki vagy?
-Én vagyok itt az igazgató.
-Most még azt mondod, de meglátod, hamar kiverik itt belőled!
A bolond elmegy a gyógszertárba.
-Uram, maga csúnyán átvert engem!
-Miért mondja ezt, uram?
-Vettem magától öt üveg hajnövesztő szert, de nézze meg, még mindig kopasz vagyok!
-Nem értem, uram, eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a szerrel kapcsolatban. Tudja mit? Adok magának eg adagot ingyen.
A bolond átveszi az üveget, kinyitja, megissza.
-De ha ez sem használ, beperelem!