Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Emcsyke
    Az angol a német és a cigány beszélgetnek.
    Angol:
    - Én a két kezemmel körbe érem a feleségem derekát. De nem azért, mert olyan nagy kezem van, hanem mert olyan karcsú a feleségem.
    Német:
    - Az én feleségem ha ráül a lóra, a lába leér a földig. De nem azért, mert kicsi a ló, hanem mert olyan hosszú lábai vannak.
    Cigány:
    - Én ha reggel rácsapok az asszony seggére, aztán elmegyek munkába, mikor hazaérek, a segge még mindig remeg. De nem azért, mert olyan nagy a segge, hanem mert olyan hamar hazaérek!

Mórickának pénzre van szüksége és beszél egyik haverjával, aki azt mondja neki : "ha hazamész mond azt, tudom a teljes igazságot!"
    Jó, hazamegy Móricka. Mondja az anyjának:
    - Tudom a teljes igazságot!
    Az anyja ad neki 1 ezrest és mondja neki, hogy kussoljon.
    Ugyanezt megteszi az apjával is: ö is ad neki egy ezrest és mondja, hogy kussoljon.
    Másnap mondja a postásnak:
    - Tudom a teljes igazságot!
    A postás mondja:
    - Gyere keblemre fiam!!!

Egyszer Móricka sétál a járdán és találkozik a doktorbácsival, aki megkérdezi tőle:
    - Nincs véletlenül egy felesleges tüdőd?
    - De van!
    Hazaszalad a tüdőért, majd vissza! A doktorbácsi megkérdezi tőle:
    - Honnan van ez a tüdő?!?!!
    - Az apukám adta!
    - És ő mit szólt hozzá??
    - hhhrrrhrrhhhhhhh!!!!

- Tudtad, hogy a tudatlanság és a nemtörődömség az emberiség két legnagyobb problémája?
    - ???
    - Nem tudtam, de nem is érdekel.

Állítólag megtörtént...
    Betörő becsönget a lakásba. Bentről kislányhang válaszol:
    - Ki az?
    - Szia kislány, csak te vagy itthon?
    - Nem, még itt van a Bence is!
    - És ő hány éves?
    - Három!
    Betörő berúgja az ajtót. Ekkor előrohan Bence, a hároméves bullmasztiff...