Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Na, mivel neked sem sikerült tökéletesen értelmezni a mondatot, ezért most megosztom mindenkivel. :D
Tehát: Végigolvastam az utóbbi 2 nap vicceit. (ez eddig gondolom érthető) Az olvasás után az hittem rossz helyen járok és ez a szar viccek topikja, mert annyira gyengék voltak. (remélem ez is világos) Aztán sajnálattal konstatáltam, hogy nem én tévedtem el, ez a normál vicctopik, szóval nem ez a magyarázat a hipergyenge felhozatalra.
Aki ezek után sem képes maradéktalanul felfogni, nos.... na jó, nem mondok semmit :)