Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Jöhet a link! 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ddomi87
loli

ööö...retekegér...!

gandal
Ezek jók😊...
Nekem megvan az összes...illetve tudok egy oldalt ahol az összes fent van😊...

Gandalf titkos naplója:

Elsõ nap:
Megye. A vidék ártatlan szépségének csodálatos látványa tárul elém. Csak én láttam úgy, vagy Frodo tényleg maszturbált annak a mezõnek a közepén, mielõtt én odamentem volna hozzá?

Masodik nap:
Bilbo szülinapi partija elég jól sikerült, kicsit feldobtam a hangulatomat jelentõs mennyisegû pipafû bevitelével. Mindenki olyan kedves. Fõleg Bilbo. A fények olyan szépek. Frodo sem rossz darab. A hobbitok olyan cukik... Upsz. Elestem.

Harmadik nap:
Kibaszottul másnapos vagyok. Elugrok Minas Tirithbe egy kis aszpirinért.

Tizenkettedik nap:
Elmentem Szarumanhoz tanácsot kérni a gyûrû ügyében, de idõközben gonosszá vált. Senki sem szólt errõl nekem semmit. Pedig valaki odarakott nekem egy cetlit a dologról. Barna Radagast, úgy látszik, már megint lopkodja a papírt a postaladamból.

Tizenharmadik nap:
Föl vagyok zárva a torony tetejére. A kilátás nagyszerû, de az állandóan zuhogó ónos esõ nem tesz jót a csúcsos süvegemnek. Azzal szórakozom, hogy rágot köpködök az orkokra.

Tizennegyedik nap:
Megint meglátogatott Szarumán, megpróbált megdumálni. Na persze!

Tizenhatodik nap:
Magányos vagyok. Lehet, hogy Szarumán tulajdonképpen nem is olyan rossz parti. Csak azok a hatalmas lángolo orrlyukak és hatalmas karomszerû körmök ne lennének ... jó, persze, lehet, hogy elõbb is rájöhettem volna, hogy gonosz lett.

Tizenkilencedik nap:
Megmenekültem. Völgyzugolyban vagyok. Samu kissé kicsúszott az irányitás alól. Állandóan fürdeti Frodot. A tündék kifogytak az eperillatú szappanból. Elrond kezd ideges lenni.

Huszadik nap:
Elrond ugy döntött, elküldi Frodot, mert elege lett abból, hogy nem tud bejutni az elsõ emeleti fürdõszobába. Nagy cécó a gyûrû körül. Elvállaltam, hogy én is a Szövetséggel tartok, hátha így Samu belemegy abba, hogy engem is megfürdessen. Igazán jót tenne.

Huszonegyedik nap:
Aragorn nyilvánvalóan odavan Frodoért. Samu megöli, ha próbálkozik valamivel. Megkértem Samut, hogy fürdessen meg. "Ha-ha, Gandalf úr, bizonyára csak tréfál" - mondta. Hülye fasz.

Huszonharmadik nap:
Nagyon hideg van a Caradhras tetején. Aragorn nyert a verekedésben, hogy ki vigye föl Frodót a hegyre. Boromir duzzog. Ha Legolas nem hagyja abba ezt a buzis ugrálást a havon, fejbe fogom somni a varázsbotommal

Huszonotodik nap:
Nem akarok nagyon Mória Banyain keresztül menni, mert szerintem a balrog még mindig dühös a rosszul sikerult randink miatt a Másodkorban.

Huszonhatodik nap:
Mória. Eegen, a balrog meg mindig dühös.

Huszonhetedik nap:
Belezuhantam a homályba. A balrog olyan fasz. Különbözõ kimondhatatlan és megalázó dolgokat kellett vele csinálnom, mire megengedte, hogy elhagyjam a bányát. Úgy döntöttem, errol nem beszélek a Szövetség többi tagjának. Inkább kitalálok valami dumát egy nagy harcról. Elugrok Elrondhoz, hogy kikezeltessem az intim helyeken lévõ harmadfokú égési sérüléseimet. Remélem, Elrond nem fog kiröhögni. Ha igen, mindenkinek beszámolok arról a mocskos hétvégéjérõl Szauronnal. Ha-ha!

bazs1
Egy istálóban megbetegszik a ló. A gazda kihívja az állatorvost. Õ azt mondja hogy felír egy gyógyszert, ha három nap múlva visszajön és még mindig beteg, le kell lõnie!
1. nap beadja a gazda a gyógyszert, de a ló még mindig betegen fekszik. A kismalac (aki a ló barátja) bíztatja, hogy kelljen fel mer ha nem, jön az orvos és lelövi! De a ló nem mozdul.
2. nap újra beadja a gazda a gyógyszert, de az elõzõ naphoz képest semmit se változott a helyzet! A kismalac megin bíztatja, hogy kelljen fel vagy holnap lelövik! De a ló nem mozdul!
3. nap beadja a gazda a gyógyszert, de a ló megint csak fekszik! Hát nincs mit teni, fel kell hívni az orvost!
Megérkezi az orvos és jön be az istálóba, hogy lelövi a lovat! A kismalac amíg ide nem ér bíztataja, hogy keljen fel, mert már itt van az orvos, hogy lelövi! Amikor oda ér az orvos a ló hírtelen felpattan. Az orvos történelemben soha nem volt ilyen!-mondja az orvos-ünnepeljük meg a dolgot, vágjuk le a kismalacot!

desigo
juuuujjj😊))
Sephi
Három jó barát szörfözni megy a Balatonra. Az egyik vízbe esik, elmerül. Utána ugranak a haverok és keresni kezdik. Úgy tûnik sikerrel járnak és a partra húzott illetõt felváltva próbálják szájon át lélegeztetni.
- Te, Géza - mondja az egyik -, ez lehet, hogy nem is a Lajos!
- Mibõl gondolod?
- Hát csak abból, hogy korcsolya van a lábán...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Az angol a német és a cigány beszélgetnek.
Angol:
- Én a két kezemmel körbe érem a feleségem derekát. De nem azért, mert olyan nagy kezem van, hanem mert olyan karcsú a feleségem.
Német:
- Az én feleségem ha ráül a lóra, a lába leér a földig. De nem azért, mert kicsi a ló, hanem mert olyan hosszú lábai vannak.
Cigány:
- Én ha reggel rácsapok az asszony seggére, aztán elmegyek munkába, mikor hazaérek, a segge még mindig remeg. De nem azért, mert olyan nagy a segge, hanem mert olyan hamar hazaérek!

😄DDDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kovács tizedes elesik a háborúban. A hadparancsnokságon egy õrnagyot bíznak meg, hogy személyesen közölje a tizedes feleségével a szomorú hírt. Az õrnagy sokáig gondolkozik, hogy lenne legegyszerûbben letudni a dolgot. Végül becsönget az asszonyhoz.
- Elnézést, özvegy Kovácsné?
- Nem.
- De.

Sephi

Orvosnál:
- Van egy jó hírem, meg egy rossz. Melyikkel kezdjem?
- A rosszal! Essünk túl rajta...
- Hát... Az a helyzet, hogy az ön helyzete teljesen reménytelen! Daganatos betegség, utolsó fázis. Itt már semmit sem tehetünk! Maximum két hete van hátra...
- Ezek után mi lehet a jó hír?
- Ja? Felvették a lányomat az egyetemre!

Sephi
Állítólag megtörtént...
Betörõ becsönget a lakásba. Bentrõl kislányhang válaszol:
- Ki az?
- Szia kislány, csak te vagy itthon?
- Nem, még itt van a Bence is!
- És õ hány éves?
- Három!
Betörõ berúgja az ajtót. Ekkor elõrohan Bence, a hároméves bullmasztiff...

nem kell a rizsa <#idiota>
Mayday
Igen, es ennek az eleje, hogy csernobilban randiznak 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

- Piroska neked három melled van!
- Igen? Akkor kapd be a faszom!

Sephi
Rendor bealit haza egy bazi nagy vadonatuj Sony utso generacios Plazma TV-vel mire a felesege :

-Gyuri! Ez honnet van?
-Ha' volt a kapitanysagon egy verseny es ezt nyertem!
-Mifele verseny volt az?
-Valami matematikai badarsag!
-Es?
-Mi es?
-Mit adtak?
-Szamoljuk ki hogy menny 5X5 es irjuk le!
-Ehh?
-Jah es en a 17 valaszommal harmadik helyen vegeztem.

😛P

Sephi
JUUUUUUUUUUUJ 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

kulabácsi
Milyen buli van az intenzív osztályon?
Eszméletlen.

Mért nem lehet biciglizni a Lánchídon?
Nincs rajta pedál...

Honnan veszi észre a cigányasszony,hogy újabb gyereke született?
Pislog a szar.

- Pistike, gyere fel, mert díszítjük a karácsonyfát!
- De anyu, május 2-a van!
- Tudom fiam, de te rákos vagy!

Hogy udvarolsz egy fél szemü lánynak??? -Gyõnyõrü szemednek párja nincs!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
hitler bemegy a koncentrációs táborba, és azt mondja:
Van 1 jó, meg 1 rossz hírem!
Mi a jó?
Délután a csapat fele hazamehet
És mi a rossz?
visszintesen felezunk😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
A tõkehal úszik elöl, a reményhalmeg utoljára...

kulabácsi
Két bagoly ül a fán.
Megszólal az egyik: HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Mire a másik: Anyádat ijesztgesd!!! 😊

kulabácsi
A mikulas az etiopoknal-:Gyerekek ettetek rendesen?Nem!Akkor nem is kaptok ajandekot....

kulabácsi
Hosszú fekete és énekel
-mi az?
Gyász menet.

biztos a termékenységgel van kapcsolatban <#miaz>
kulabácsi
jah hát sztem se!! nem nagyon fogsz találni!! de lehet azért lóbálja mert épp a zsíroskenyérért énekel az istenekhez 😄

mert örül, hogy van neki hagymája

mesor
Szerintem ne probálj értelmet keresni benne! 😄

Voltan
De miért lóbál a kezében újhagymát?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kulabácsi
humoros és aranyos képek topikban nézz visszafele, ott vannak az ilyen cuccok, asszem még dalszöveg is van 😄

újabb bizonyíték a finnugor nyelvünkre...... szinte értem 😄 😄

dalszöveg is van valahol?

japcacaca ribiribi dendallo 😄

alapmû

kulabácsi
hagyma!! 😄

de mi van a csaj kezében?

RelakSfromhome
valami finn polka. Kéretik a neki szentelt topikot tanulmányozni ^^

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Az újhagymás leányzó finnül énekel valami népdal szerûséget.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

CaviaR
Ezaz. Most h megemlítetted a gránátalmát teljesen megszomjaztam. Rám is ilyen hatással lehet?? 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Dying Soul
😄DD!

CarajoEsp
Elmondom a lényegét. Már lassan egy órájahallgatom(Enyhén fanatikus), miközben néha a képet is nézem.
A Következõ tünetek jelentkeztek:
1:Elkezdett vonzani a Rózsaszín
2:Nemi vágyat kezdtem érezni a képen lévõ nõ iránt
3:Megkívántam egy kis Újhagymát
4:A kép nézése közben határozott ingert éreztem arra, hogy most azonban felmásszak egy Jegenyefára, ahol Gránátalmák fogyasszak.
Szerintem nem káros😊 Viszont kifejezetten a Gránátalmaárusok készítették😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CattiBrie
<#eljen>

[/spam]&#8482;

Sephi
Aszitem ijesztegetos 😄DD

jazzy
Ha akadt 1 ember akinek tetszett nekem mar megerte belinkelni. En sem kozlom az osszes emberrel aki nekem nem tetszo dolgot linkel be, hogy balfek vagy.
FOXX supreme
Semmi értelme

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Pharaoh
Egyszerûen jópofa

jazzy
Semmi kulonosebb poen nincs benne egyszeruen fulbemaszo dallam, nem tudom mit kell magyarazni. Ha nem tetszik akkor ennyi.
Sephi
Ezt valaki magyaraza el nekem mert en nem vagom.

Dying Soul
Akkor már: Nem Wader, hanem Vader.

mesor
Csak egy picit hagy kötekedjek!
" G. István és társai jogos "

G. István = Dobó István vagy csak nem emlékszem jól és volt a regényben G. István is?

CattiBrie
Mivel "zsarunyelven", rákerestem a kedvenc zsaru mondásomra, de a szövegben (oldalon) nem találom a "látszó" szót. 😄

Ugye fenyvernek látszó tárggyal megfenyegette...
Vagy autónak látszó tárggyal távozott a helyszínrõl...
stb.. 😊

[/spam]&#8482;

Sadist
"õket nagy alapossággal sérelmükre megölte"
😄:FAS😄:AS

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mayday
Íme néhány film rövid leírása zsarunyelven:

Titanic

A Titanic nevû kétes hírû gõzerejû vizihajón látóterünkbe került L. Di Caprio fiatal korú gyanús személy. Nevezett egyén bizalmas viszonyt létesített K. Winslet kiskorúval azzal a célzattal, hogy eltulajdonítsa annak gyémánt ékszerét. Hogy fondorlatos tervét elkövethesse, közösülést eszközölt fiatalkorú K Winslettével, de váratlanul a helyszínre érkezett a jéghegy, miáltal a hajó elsüllyedett, L. Di Capro pedig ismeretlen helyre távozott.

Micsoda nõ

J. Roberts kéjhölgy türelmi zónán kívül szexuális szolgáltatást kínált föl az eltévedésbõl kifolyólag arra haladó R. Gere ismert üzletembernek. Utána nevezettek Gere szállodai lakoszályát ismétlõdõ jelleggel nem rendeltetésszerûen használták. Végezetül R. Gere fehér színû luxus gépjármûvével az úttest közepén szabálytalanul haladott. Majd házassági ajánlatot tett J. Robertsnek.

Több, mint testõr

K. Kostner õrõz-védõ bizalmas viszonyt létesített a vele munkakapcsolatban álló színes bõrû énekesnõvel, aki folytatólagosan követett el zeneszámokat.
Ismeretlen tettes egy videógépnek álcázott fegyverrel célzott lövést adott le az énekesmûvésznõ irányába, de K. Kostner védelmet biztosított számára, olyan formán, hogy önnön teste által képezett akadályt a lövedék elõtt.

Elemi ösztön

S. Stone gyanús életvitelû nõszemély feltételezésünk szerint áldozatait szexuális esemény kilátásba helyezésével lakásába csalta, velük fajtalankodott, majd egy 15 cm pengehosszúságú jegek vágására használatos eszközzel, az úgynevezett jégvágóval, õket nagy alapossággal sérelmükre megölte. Kihallgatás foganatosítása közben nevezett személy elõre megfontolt szándékkal lábaival olyan irányú mozgást eszközölt, minek következtében elõbb részlegesen, majd teljes terjedelmével felfedte szeméremtestét.

Egri csillagok

A tényállás a csoportosan elkövetett garázdaság klasszikus esete. A török Ahmed bûntársaival sorozatos magánlaksértések megkísérlését eszközölte Eger térségében. G. István és társai jogos önvédelmi helyzetben egy házilagos készítésû fegyvernek számító tárggyal, ami kerek alakú és tüzet lõ, súlyos testi sértéseket okoztak Ahmedéknek, akik a helyszínrõl nagy sietve eltávoztak.

Csillagok háborúja

Elkövetõ D. Wader birodalmi állampolgár, aki késõbb a kapitányságon magát Jedi lovagnak nevezte tettét egy 87, illetve 0 pengehosszúságú elektronikai fénykard nevû eszközzel követte el, amelynek mûködése a rendõrség és a tudomány számára egyaránt ismeretlen. Az elkövetõ az áldozattal, aki régi ismerõse, délután fél 4 és 4 körül találkozott egy Halálcsillag nevû szórakozóhelyen, az F szektorban. Elkövetõ sérelmezte, hogy az áldozat megjegyzéseket tett sötét ruházatára, majd dulakodni kezdett.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...