Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Emcsyke
    A szőke nő az apjától kap egy tűzpiros sportkocsit, mikor megkapja a jogsiját. Száguld az autópályán, majd elhajt egy kamion mellett. A sofőr kimutat neki, hogy húzódjon le. A szőkeség le is húzodik. A kamion sofőrje kiszáll és rajzol egy kört az aszfaltra, majd mondja a szőkének:
    - Maradjon itt! De el ne mozduljon!
    A szőke bólint. A kamion sofőrje kivesz egy baseballütőt a kamionból és betöri a sportkocsi ablakait. Visszanéz a szőkére. A szőke nevetgél a körön belül. A sofőr elővesz egy 10 kg-os kalapácsot és szétveri a sportkocsi motorháztetejét. A szőke harsányan nevet a körön belül. A kamion sofőrje már nagyon ideges. Előveszi a bicskáját és kilyukasztja a sportkocsi összes gumiját. A szőke fetrengve röhög a körön belül. Mire a sofőr megkérdezi a szőkét:
    - Mit röhög maga?!
    Mire a szőke:
    - Amikor nem figyelt, mindig kiléptem a körből.

- Apu, holnap földrajzból felelni fogunk! - mondja a kisfiú az apjának.
    - Jól van, akkor akkor kikérdezlek. - válaszol az apa.
    - Mi Németország fővárosa? - teszi fel az első kérdést.
    - Berlin. - feleli.
    - Ügyes vagy, jól van! És Lengyelországé?
    - Berlin.
    - És Ausztriáé?
    - Berlin.
    - Jól van Adolfka, mostmár mehetsz iskolába!

- Halló?
    - Elnézést, ez a kilenc, három, négy, három, hét, hét, nyolc, öt, négy?
    - Nem, igen, nem, igen, igen, nem, nem, igen, igen, igen.

Feleség a férjének:
    - Képzeld, tegnap, miután elaludtál, megvarrtam a lyukas nadrágzsebedet! Hát nem egy gondoskodó kis feleség vagyok?
    - De igen - feleli a férj. Csak azt áruld el nekem, hogyan vetted észre, hogy lyukas a zsebem?!

- Te, képzeld! Felörték a Pentagon számítógépes rendszerét.
    - Ne mondd, és hogyan?
    - Repülővel.

- Halló, kérem segítsenek! Vindóz van a gépemen...
    - Na és?
    - Nem működik a számítógépem.
    - Ezt már mondta.