Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Gicse, menj el paradicsomért!
Egy perc múlva visszajön a gyerek üres kézzel, kérdi tõle az anyja:
- Miért nem hoztál paradicsomot?
- Kint volt a szomszéd a kertbe!
Két rendõr beszélget. Egyik a másikhoz:
- Mi történt a kezeddel?
- Megharapta a kutya.
- És fertõtlenítetted?
- Nem, mert elszaladt.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Szerettem volna olvasólámpát vásárolni, erre az eladójuk azt javasolta, hogy dögöljek meg, és a következõ életemben változzak bagollyá, akkor legalább nem õt zaklatom zárás elõtt 2 perccel.
Nyomdahibásan jelentették meg a hirdetésemet. Nem tökerõs, hanem tõkeerõs befektetõt kerestem.
Komolyan gondolták, hogy a nászutas lakosztályban mindössze csak egy darab emeletes ágy van?!
2800 forintot kellett volna fizetnem, egy ötezrest adtam, és csupán egy százast kaptam vissza.... Igaz, hogy azt dollárban, de akkor is!
Behoztam az önök kulcsmásoló mûhelyébe egy 14-es villáskulcsot, de kiröhögtek és nem másolta le senki!
Örültem, hogy végre van egy étterem ahol tiszta az illemhely... Erre jött a fõpincér, és kizavart a személyzeti WC-bõl!
Szerettem volna egy lábbelit, ami nem ázik be. Amikor a huszadik pár sem tetszett az eladójuk gúnyosan a betoncsizmát javasolta...
- Mi az: lyuk a plafonon?
- ???
- Skót zuhanyzó!
A parasztbácsi legelteti a teheneit, arra jön egy ember és ezt a kérdést teszi fel:
- Legelnek a tehenek?
Mire a válasz:
- A fehérek igen.
- És a tarkák?
- Azok is.
Újabb kédés:
- Adnak tejet a tehenek?
- A fehérek igen.
- És a tarkák?
- Azok is.
- Megkérdezhetem, hogy maga miért emlegeti külön a fehér, és külön a tarka teheneket?
- Azért mert a fehérek az enyémek.
- És a tarkák?
- Azok is.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mert aranyos, fulbemaszo dallam, vagy mittomen, de en azt hittem, valami nagy poen lesz, es mindenki erti, csak en nem 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(Nem akarok senki lelkébe gázolni, és javítsatok ki ha tévedek..)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
De magyarazzatok mar el, mi van ebben? Szerintem en nem ertem. Neztem es hallgattam vagy 10-12 percig siman, de akkor sem ertem. Sosincs vege? Vagy az a poen, hogy ertelmetlen a szoveg? Vagy a porgetett ujhagyma? Mi a poen benne?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
éjjel-nappal. Tud ennél jobbat?
- Igen. Pina.
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
- Ne haragudjon, a gyerekek ikrek?
- Nem dehogy, az egyik 2, a másik 5 éves. Miért, ennyire hasonlítanak?
- Nem, csak el nem tudom képzelni, hogy valaki magát kétszer is megdugta.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- Nézze, a maga ostoba majma lenyelt egy biliárdgolyót !
- Nem baj, õ már csak ilyen; mindent felfal ami a keze ügyébe kerül - mondja a majom gazdája, kifizeti az italát és kedvencével együtt távozik.
Nagyjából két hét múlva visszatér ugyanabba a bárba, ismét leül, italt rendel és a majom megint a pultra ugrik, készen arra hogy zabálni kezdjen. Talál is egy konyakmeggyet, megnézi, megszagolja, feldugja a fenekébe, aztán kihúzza és jóizûen elfogyasztja.
- Látta mit csinált a majma?!-kérdezi a báros.
- Nem baj, õ már csak ilyen; mindent felfal ami a keze ügyebe kerül - mondja nyugodtan a majom gazdája. - De mióta két hete lenyelt egy biliardgolyót, nyelés elõtt mindent megmér...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Kifogják az aranyhalat.
- Mire a hal ha visszadobtok teljesítem három kívánságotokat
- Mire a cigány: dögöljön meg az összes arab!
- Mire az arab:dögöljön meg az összes cigány!
- Sknihead:én már csak egy kávét kérek!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Anyuka mászik fel a létrán a padlásra, kisfia alatta állva csodálkozik:
- Te anya! Mi van neked a lábad között?
Erre anyuka zavarában frappáns válasszal vágja ki magát:
- Sündisznó!
Kisfia elégedett vigyorral summázza:
- És nem szúrja a pinádat?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Mit kértek vacsorára?
Mondja a nagyobbik:
- A fa@szomba, müzlit!
Felviszi az anyja, végig a seggét ütve. Visszajön és kérdi a kicsit:
- Te mit kérsz?
Mondja a 4 éves:
- Hát b@zdmeg, müzlit biztos nem.
-az orráról és a farkáról
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
egyekbént nagyon ott van a vicc😊
mi az kicsi és nem tud megfordulni a fürdõkádban?
??
kisbaba gereblyével a hátában😄
Ez jutott volna utóljára az eszebe...
Minimális múveltség kell hozzá😄😄
-Nagymama, mitõl olyan nagy a szemed?
-Hogy lássam, ha jönnek a németek!
-És mitõl olyan nagy a füled?
-Hogy halljam, ha jönnek a németek.
-És mitõl nagy és horgas az orrod?
-Psszt!
annyira lecuppan a konyhakõre, hogy a vákuumtól nem tud felállni... Szomszéd átjön, feszitik, tovább,orvost hívnak, csak nem akar
feljönni a nõ a kõrõl.
Nincs mese kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nõ elé és elkezdi csavargatni a nõ mellbimbóit, mire a férj:
- Mit képzel, mit csinal??
- Kicsit felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig, és akkor csak a szélsõ sort kell felszednem...

-Szia fiam, mi ujság, anyád mit csinál?
-Semmi kül...Anya...Anya ben van a szobába a szomszéd bácsivel és lihegnek.
-Lihegnek?!?!?! Na fiam A konyhába A felsõ polc hátuljába van egy pisztoly oszt lõdd le mindkettõt!!!
-Na de....
-Semmi de! TEDD!
PUFF PUFF
-De mért kellett ezt csinálnom...A kutya is nagyon megilyedt??
-Kuttya? de hisz anyád alergiás a kutyaszõrre....ööö....Kovács lakás?
😊 😊 😊 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- Mit akar?
- Korán van?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Miért kell az anyóst magunkkal vinni a szavazásra?
- ???
- Hogy szokja az urnát.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Két szavazat beszélget az urnában:
- Szintén lánc?
- Nem, kard.
- Kard?
- Igen, az fényesebb.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
A mak meg olcso...
A baratnom nagyon orult hogy elvitem az opereba.
annak viszont mar nem, hogy elfelejtettem ertemenni...
Egy idoben imadtak a nok.
Jaj milyen aranyos, hogy gugyog..
Az a baj hogy tul batortalan vagyok.
de mar vettem is egy gyogyszert a felenkseg ellen, de meg nemmertem bevenni...
Egyszer egy az egyik haverom szerelmi ugyben kert tolem tanacsot.
azota is halas nekem.
Aztmondtam forduljon mashoz..
from:
http://real1.radio.hu/petofi/2006/04/20/2006-04-20-p15.ram
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Két fickó beszélget New Yorkban:
- Nézd, ezeknek a brókereknek milyen jól megy, szinte minden héten új autó...
- Ja, és odasüss, még a repülõ is házhoz megy!
- Mit csinál itt jóember?
- Én vagyok ennek a kocsmának a reklámja.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"