Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Emcsyke
    - Mondja asszonyom, miből állapította meg, hogy az a férfi, aki magát megerőszakolta, elmebeteg?
    - Onnan, hogy háromszor is el kellett neki magyárazni, hogyan csinálja...

Két kisbaba beszélget:
    A kisfiú azt mondja,miközben a fütyijét mutatja:
    -Nézd nekem mim van!!!
    Erre a kislány:
    -És nézd nekem mim van,és az anyukám azt mondta,ha nekem ilyen van,akkor annyi olyat kaphatok amennyit csak akarok!

A férj mindig azzal cikizi a feleségét,hogy olyan a segge,mint egy betonkeverő! Egyik este a férj odabújik a felesége mellé,mire AZ megszólal:
    - Mit képzelsz,hogy olyan két vacak kis kavicsért beindítom a betonkeverőt???

Szuperprodukciót hirdet a cirkusz: egy férfi egy óra alatt hatvan nőt elégít ki. Tolong a közönség, de totál leégés, a férfi simán eljut húszig, de harmincig lelassul és tovább nem bírja. Szégyenkezve bemegy az öltözőjébe és kétségbeesetten tördeli a kezét:
    - Nem értem, nem értem, pedig a reggeli próbán ment és a délutáni főpróbán is ment!

Férj hazamegy és mondja a feleségnek:
    - Na, Maris kitaláltam egy új játékot! Vettem egy csomó ízesített kotont. Leoltjuk a lámpát és megmondod, hogy milyen ízű!
    Lámpa leó. Asszony megszólal:
    - Rokfortos lazac!
    - Várjál már vazzeg amíg felhúzom!