Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
SMS küldés
Ezt az SMS-t küldd tovább annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz, és akivel le akarsz feküdni! Aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad...
Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat az országokat, amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz. Jay Leno.
A hasadon alszol? Nem alhatnék rajta én?
Az italt elhagyni jó dolog. Az viszont nagyon rossz, hogy nem emlékszem, hol hagytam el.
Nézem a csajt és azon gondolkodom, tetszik-e már nekem vagy igyak-e még.
A hímvessző mérete elhanyagolható az örömszerzés szempontjából, kivéve ha kicsi.
Azért dolgozunk, hogy öregségünkre legyen mibő l visszaállítani az egészségünket, ami a munkában ment tönkre.
Nem értem, hogy hogy telik az idő az egyetemi elő adásokon. Megnézem az órám, 9:30. Megnézem egy fél óra múlva, 9:35.
A feleség olyan, mint a monokli. Elegáns viselet, de nélküle jobban lát az ember. Molnár Ferenc.
A második milliót már becsületesen is meg lehet keresni.
Ha meg akarod tudni magadról az igazságot, ízes részletességgel, csak mondd azt a feleségednek, hogy kövér.
Buli utáni reggel nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik mellettem valaki, akinek nem emlékszem a nevére, és hogy mitől halt meg.
Hiszek a Mikulásban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.