Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • rakodo
    A férj és a feleség tv-t néznek, a férj közbn mogyorót eszik. Dobálja a szájába. Egyszercsak a feleség szól valamit a férjnek, az odafordul és véletlenül a fülébe dobja a mogyit. Próbálkoznak már fél órája hogy kivegyék, mikor betoppan a lányuk a pasijával.
    Mikor megtudják, hogy mi a probléma a csávó bedugja a két ujját a férj orrába és azt mondja:
    -Na most nagy levegő és a fülén fújja ki!
    Meg is oldódik a probléma, miután a lány kimegy barátjával a konyhába harapni valamit.
    Azt mondja a feleség a férjének:
    -Milyen okos fiú, vajon mi lesz belőle?
    Mire a férj:
    -Hát az ujja szagából ítélve hamarosan a vejünk!

Megy a texasi utcán a szemeteskocsi, amikor egyszer csak kilazul a ponyva, és potyogni kezd a szemét. Az afroamerikai kukás odaszól a sofőrnek, hogy kimegy, összefogja a szemetet, ő meg hajtson egyenesen a szeméttelepre, borítsanak egyet, mielőtt folytatják a szemétgyűjtést. Így is történik, robog az utcákon a kocsi, a sofőr olyan óvatosan vezet, ahogy csak tud, a másik meg tartja a ponyvát a szemétkupacon. Meglátja ezt egy idős asszony az erkélyről, és bekiált a férjének:

-Gyere már, John, ezt nézd meg! Valaki kidobott egy teljesen használható négert.

Szórakozóhelyen csajszi odalibeg a pulthoz, mondja a pultos srácnak:
    - Helósziókaaa, aggyá valami rostosat!
    - Bútorlap jó lesz?

Egy ügyvéd elmegy kacsára vadászni. L? is egyet, de a kacsa beesik egy elkerített birtokra. A birtok tulajdonosa, egy öreg paraszt éppen ott kapálgat. - Uram, legyen szíves, adja már ide azt a kacsát! - kéri az ügyvéd. - Dehogy adom, az én földemre esett, tehát az enyém! - mondja az öreg. - Nana! Én egy ügyvéd vagyok, velem ne szórakozzon! Ha nem adja ide, akkor úgy beperelem, hogy mindenét elveszti! - fenyeget?zik az ügyvéd. - Várjon csak! Itt, vidéken a vitás ügyeket a "három rúgás törvénye" szerint rendezzük. Hajlandó alávetni magát? - Az mit jelent?
    - Én kezdem. Maga megfordul, én meg háromszor jó fenékbe rúgom. Ha bírja, akkor cserélünk, és maga jön. Annál az igazság, aki tovább bírja. Az ügyvéd végigméri az öreget, és azt gondolja: "Ezt a fazont kirúgom a világból is, ennél egyszer?bben úgysem tudnám elintézni a dolgot." Szóval, belemegy. Az öreg kezd. Nekiszalad, és egy akkorát rúg az ügyvédbe, hogy az beleremeg. A második rúgás akkorára sikerül, hogy az ügyvéd az orrával felszántja a földet. A harmadikra még a szeme is könnyes lesz.
    Leporolja magát, és odafordul az öreghez:
    - Na, forduljon meg, most én jövök!
    Az öreg megpödri a bajszát:
    - Jól van, feladom. Vigye a kacsáját!

A férj és a feleség vitatkozik.
    - Vedd tudomásul, hogy engem annak idején egy orvos is elvett volna!
    - Azt elhiszem, hogy elvett volna! Ha az a jó anyád időben jelentkezik abortuszra!

Gyurcsány és sofőrje egy országúton kocsikázik, amikor elütnek egy disznót.
    Gyurcsány szól a sofőrnek, hogy azonnal menjen el a farmra, ahonnan a disznó származhatott és magyarázza el a történteket.
    Egy pár óra elteltével a sofőr visszatér cafatokra szedett ruhákban, Egyik kezében egy üveg borral, a másikban egy szivarral.
    Gyurcsány: - Magával meg mi történt?
    Sofőr: - Nos, az apa egy üveg bort adott nekem, a feleség egy szivart, a 19 éves lányuk pedig vadul szexelt velem...
    Gyurcsány: - De hát mit mondott nekik?
    Sofőr: - Jó estét! Én Gyurcsány sofőrje vagyok és elütöttem a disznót...