Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
KnightRider #23194
Moszkvában megnyílik az első autószalon. Iván Ivanovics bemegy. Nagy, kétszárnyú, foncsorozott fotocellás ajtó nyílik ki, odaröppen két bikinis hosztesszlány és lesegítik Ivánról a pufajkát és az usankát. Öltönyös, ősz hajú úr lép oda hozzá:
-Jó napot kívánok, üdvözlöm az autószalonunkban. Kérem, fáradjon velem.
Leülnek egy hatalmas lakkozott tölgyfa íróasztalhoz.
-Uram, nálunk megtalálhatja a legújabb csúcsmodelleket.- magyarázza az üzletvezető és katalógust vesz elő- Nézze, itt van a legújabb Bentley. Vagy esetleg egy Aston Martint szeretne? Vagy inkább egy Ferrarira vágyik?
-Kérem, én egy Lada 1500-asra gondoltam.- mondja halkan Iván.
-Rendben, kiváló döntés. Milyen színben parancsolja? Itt van például a lakkvörös, metálzöld, gyöngyházkék...
-Én csak egy egyszerű fehéret szeretnék...
-Rendben. Milyen extrákkal szerelhetjük az autót? Fedélzeti számítógép? GPS? 5.1-es hangrendszer?
-Csak egy szériamodellre gondoltam...
-Rendben van. Kérem, töltse ki ezeket a papírokat.
Iván kitölti.
-Egy kérdésem lenne.- mondja- Mikor vehetem át az autót?
-Kérem szépen, 2035 Március 27-én.
-BASSZUS! Akkor jönnek a gázosok is!!!