Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Chuck Norris hallotta a mondást, hogy ''nem köphetsz Superman köpenyére.'' Úgy döntött, megpróbálja, de Superman azt mondta, hogy a köpeny még mindig mosásban van, mióta tegnap Mr. T. kitörölte vele a seggét.
Mr. T volt az egyetlen, aki képes volt kitérni Chuck Norris pörgõrúgása elõl. De a haja sose lesz a régi.
Mr. T volt a pápa. Kétszer.
Miután Jézus a vizet borrá változtatta, Mr. T. vérré változtatta azt a bort, és eltûnt egy füstfelhõben. Miután a füst eloszlott, csak egy nagy, fából készült T betû maradt. Jézus tudta, hogy szarban van.
Amikor Chuck Norris és Mr. T. utoljára együtt dolgoztak, Atlantisz elsüllyedt.
Mr. T. egyszer beleesett egy lávatóba. Majdnem megfulladt.
Amikor az ABC-t megalkották, direkt nem tették egymás mellé az m, r, és t betûket, nehogy az emberek féljenek.
A Szuper Csapat igaz történeten alapul. Csupán az kitaláció, hogy õk vietnami veteránok, mert ha Mr. T Vietnamban harcolt volna, Saigon lenne az USA 51. államának a székhelye.
Mr. T aranyláncainak legalsó rétege beépült a bõrébe.
Mr. T nem fog a Google-ön keresni. Mr. T megtalál.
Mr. T bõre nem fekete. Egyszerûen csak a nap fél megvilágítani õt.
Mr. T és Chuck Norris egyszer közösen beléptek egy kocsmába. Az épület azonnal összedõlt, mert nem bírt el ekkora keménységet.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
-Mert ha megfogod a mellüket, nem mondják, hogy múúú!
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
- Én elmegyek, te elmész, õk elmennek. Hogy folytatnád Pistike?
- Mindenkinek jól sikerült a gruppensex.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
- Jaj de aranyos kisgyerek vagy te -cibálja Móricka arcát.
- A szemedet anyukádtól örökölted. Nézd csak az orrocskádat is az anyukádtól örökölted. Megszólal Móricka:
- Látnád csak a faszomat! Az tisztára a fateromé!
- Apu nagyon nehéz a hugi, nem bírom már cipelni. Viszem inkább a sört.
Mire az apa idegesen:
- Hogyisne, még elejted...
- ???
- Mert sok a halott.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
nyitja
az ajtót. Anyós:
- Nem haragszol kis szívem, ha itt maradok egy pár napig?
Férj:
- Felolem maradjon ott - és becsukja az ajtót.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
-Penicilint...
- Mikor lesz nekem édesapám félcipõm?
Az apa felhuzza a homlokát és igy válaszol:
- Majd ha féllábad lesz, fiam!
mire a másik:
- Miért nem veszel neki egy autót?
- Azt meg minek, hiszen vezetni sem tud!
- Éppen ez az, amikor majd el kezd tanulni, nekimegy valaminek és már
csak
el kell temetni.
Néhány hét után újra találkoznak, és érdeklodik a másik, van-e már
eredmény?
- Á semmi. Vettem neki egy Trabantot, de a balesetet megúszta néhány
karcolással!
- Nem jó, vegyél neki gyorsabb autót, azzal nagyobbat tud ütközni!
Újabb két hét után az érdeklodésre a válasz:
- Még mindig semmi. Kapott egy Opelt, de a mentok el is engedték az
elsosegély adása után...
- Akkor nincs mese, vegyél neki egy Jaguárt!
Pár nap múlva újra találkoznak:
- Na mi van? - kérdi a másik.
- Hát barátom, ezzel kellett volna kezdeni! Már a garázsban
széttépte!
dörömböl a kabinja ajtaján az anyósa:
- Géza, rettenetesen szenvedek a tengeri betegségtol! Mennyire lehet
tolünk a szilárd talaj?
- Vagy öt kilométerre.
- Csak? És milyen irányban?
- Lefelé, mama, lefelé.
a haverokkal sörözés közben néha elõszedem a legjobbakat.
practitioner of the forbidden arts of death
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- Nem vazze seriff...
- Mert õk megértik.
- Mert mezítláb is tud diót törni.
- Képzeld 4 órát álltam a liftben az áramszünet miatt.
- Az semmi, én 8 órát álltam a mozgólépcsõn!
- Édesapám, édesapám megeröszakolt egy buzi!
- Fiam mért nem szaladtál el?
- Hát tüsarkuban?
- Bácsi, figyeljen már: kilóg a fél farka a gatyájából.
- Sajnos fiam az az egész!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
ám a tragacs szétesett... <#ticking>#ticking>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Beteg vagy?
-Prosztata vizsgálaton voltam.
-Az meg milyen?
-Le kell tolni a gatyát, elõre kell hajolni, a doki a jobb kezét a csípõmre tette. Vagy a bal kezét? Nem! Mind a két keze a csípõmön volt és... a KURVAÉLETBE
-Te milyen jól brékel a fiad.
-Nem brékel hanem a tolókocsit keresi!
practitioner of the forbidden arts of death
Fisherman\'s Friend
KESZ KESZ! LOLOL(OL 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Egy skinhead ül a bárban és iszik. A hátára ez van írva: "Gyûlölöm a
cigányokat!!!" Belép egy izmos kigyúrt cigány a bárba és odalép mellé:
- Na mi van a hátadra írva te szub'barom?
- Ez az elsõ dolog amit utálok bennetek: Nem tudtok olvasni.
- Na mi van, mi van??? Nagy a pofád szub'barom!!!
- Ez a második dolog amit utálok bennetek: Süketek vagytok.
- Na gyere ki te pöcs, majd ott megbeszéljük!
Kimennek, és a cigány elõkap egy bazinagy kést.
- Na gyere buzikám, most legyen nagy a pofád!!!
- Ez a harmadik dolog amit utálok bennetek: Kést rántotok, mikor
lövöldözés lesz.
Moszkvában Lenin szobrot avatnak, de elõtte még odahívnak egy parasztot, mondjon véleményt.
- No Szerjózsa, milyen a szobor?
- Nagyon jó, csak két hiba van vele. Az egyik, hogy ferdén van a nyakán a kötél.
- De Szerjózsa, nincs is kötél a nyakán!
- Na, ez meg a másik hiba.
- Hallottad, hogy Mike meghalt tegnap?
- Nem, mi történt vele?
- Tegnap épp a házunk elõtt autózott, amikor nem vett észre egy út szélén parkoló autót. Nekiment, kirepült a szélvédõn és a csukott ablakon keresztül pont a mi hálószobánkba repült be. Fejjel törte be az ablakot.
- Úristen, micsoda halál...
- Nem, ezt simán túlélte. Odakúszott a hálószobaszekrényünkhöz,
és megpróbál a kilincsbe kapaszkodva talpra állni. Azonban a szekrény felborúlt, éppen szegény Mike-ra.
- Micsoda kegyetlen vég...
- Nem, ezt is túlélte. Kimászott alóla, és kikúszott az ajtón. A lépcsokorlát mellett megint megpróbált felállni, de a korlát nem bírta a súlyát, és Mike lezuhant a földszintre, a korlát darabjai meg a fejére.
- Ezt már biztos nem élte túl...
- Dehogynem! Kimászott a konyhába, ahol a tûzhely mellett próbált talpra állni, de lerántotta a fazekat, és a forró víz mind az arcába borult.
- A szerencsétlen...
- Dehogy, ezt is túlélte. Elkúszott a telefonig, hogy a mentõket hívja.
Azonban ahogy felvette a telefont, hanyatt esett, kirántotta a
készüléket a falból, a konnektor kiszakadt, és mivel Mike vizes volt, megrázta az áram.
- Micsoda szörnyû halál!
- Dehogy, ezt is túlélte.
- Akkor hogyan halt meg?
- Lelõttem.
- Lelõtted? Miért?
- Bameg, ha igy folytatja, az egész házat tönkreteszi!
rendelnek, kiderül hogy az egyikük otthon hagyta a pénztárcáját s így
szól:
- Elrohanok haza, de várj meg, ne igyál addig - és elmegy. Eltelik egy hét,
kettõ, a másik csiga már baromira szomjas, s a harmadik hét végén éppen
beleinna a sörbe, amikor meglátja, hogy a haverja benéz az ablakon és így
szól:
- Ha csalsz, akkor el sem indulok!
Miért ment át a csirke az úton? - Star Wars változat.
Yoda: Az úton való átkelés nem tett egy csirkét sem naggyá.
Darth Vader: Mert nem tudott ellenállni a sötét oldal csábításának.
Luke: Átmenni az úton egy dolog, ez itt most…valami egészen más.
Leia: Nem tudom, de szörnyû érzésem támadt.
C3P0: Hatmillió különbözõ módon tudok átmenni az úton. R2D2: Beep beep be bop.
Chewie: Gwrrrooooooaaarrrrr!
Boba Fett: De mi van, ha a csirke nem éli túl? Nagyon sokat ér nekem!
Wedge? A radarom mutatja ugyan a másik oldalt, de szerintem túl messze van, biztos vagy benne, hogy át tudsz menni oda?
Jer jerrod: A csirke átment a túloldalra? Megkettõzni az õrséget!
BIB: Die csirke wanga?
A császár: Ifjú bolond. Csak most elgázolva értetted meg…
Jabba: Bo shuda csirke!
Biggs: Ezzel a tempóval idõben át tudsz menni?
Owen: Mondtam már: felejtsd el. Csak egy dologra figyelj: át kell menni az úton.
Beru: Nem tarthatod itt örökre. A legtöbb barátja már átment. Tudod milyen sokat jelent ez neki.
Ackbar admirális: Az összes csirkének - ha megadom a jelet, átkelünk!
MAN T.G.A.
- Nem sokára találkozni fogsz egy nagyon szép lánnyal aki majd mindent tudni akar rólad.
- Valóban? És ugye egy partin fogunk találkozni? - kérdezi a béka.
- Nem, hanem a biológia órán.
MAN T.G.A.
- Elnézést, hölgyem, de talán nem vette észre, hogy ebben az erõs szélben felrepült a szoknyája.
- Igen, tudom - feleli a néni. De muszáj mindkét kezemmel a kalapomat fognom.
- De hölgyem, mindene kilátszik.
- Igen, de amit ott lent lát, az már mind 85 éves, a kalapomat meg csak tegnap vettem.
MAN T.G.A.