Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Pár éve jött a fradi nyiregyre, nemsokkal azután hogy Gera debütált a válogatottban.Onnan ugrik be hogy ahányszor Gerához került a labda ezt a nyiregyiek mindig "válogatott majom gyerek" kiabálással jelezték. Én persze a nyiregyi szektorba vettem jegyet, fradisok közé többet nem megyek :) hogy miért.. próbáljátok ki.
Szal a kb 1500 fradi drukkernek végig hallatszott a hangja,énekelték a szokásos mondokákat pl szitdák az ujpestet meg nyiregynek is mondtak valami személyes "n-bé kettő keleti csoport keleti csoport" szerü skandallumot. De a nyiregy golt szerzett és sírí csend lett a stadionban. Szerintem a nyiregyi közönség a legjámborabb az országban. A csendet egy kb 50 éves részeg,rekedt hangú faszi törte meg:
-Csendbe vagytok gyerekek!! Mi a faszvan veletek!!
erre az egész myiregyi közönség elkezdett röhögni, röhögjetek ti is :D