Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ezö nem teljesen vicc,mégis talán ide illik:
Elindult a Fittelina-mozgalom!
A mozgalmat tartalommal egyénenként töltjük ki.
1.) Van egy, a férjemmel közös bt. Tevékenységi körét már most kiegészítem az ingatlan-hasznosítással, cégbíróságon bejegyeztetem.
2.) Saját nevemen megterveztetem a ház központi fűtésrendszerének korszerűsítését.
3.) A bt. szerződést köt velem és a férjemmel, hogy a közös tulajdonunkban lévő családi ház fűtési rendszerét a bt. hasznosíthatja. Szerződésünk határozatlan időre szól.
4.) Ezután a bt-nek én és a férjem nyújtunk 1,5 millió forint kölcsönt. A könyvelő ezt szépen lekönyveli.
5.) A bt. a fenti kölcsönből bevásárol, megveszi a kazánt, a radiátorokat, stb., alvállalkozóval elvégezteti a központi fűtés kiépítésének munkálatait.
6.) Ha a bt. elkölti az 1,5 millió forintot, akkor visszaigényel 300.000,- Ft áfát az állami költségvetéstől. Így ténylegesen a ház fűtési rendszerének kiépítését 1,2 millió Ft-ból megúsztuk.
7.) Bár a kazán, a radiátorok, a csövek, ahogyan a ház kéménye is, a családi ház tulajdonosaié, vagyis az enyém és a férjemé, azt mégis a bt. hasznosítja.
8.) A hasznosítási szerződés alapján átíratjuk a gázszámlát a bt. nevére, így már nem mi, hanem a bt. fogja azt fizetni, az áfa pedig jön vissza a családnak.
9.) Néhány év múlva, amikor a bt. könyveiben el lehet kezdeni a fűtési rendszert amortizálni, adásvételi szerződést kötök az unokatestvérem kft-jével, amely megveszi a bt-t. Ezt megelőzően 25 %-ot papíron megveszek az ő kft-jének üzletrészéből, tehát itt is tulajdonos leszek.
A kft-ben így lesz mondjuk 3 millió forintnyi üzletrészem mégpedig 1,5 millió Ft készpénzben. Ez az 1,5 millió forint lesz a bt. vételára. Így a bt. már visszafizetheti nekem és férjemnek azt az 1,5 millió forintot, amit a tranzakció legelején kölcsönadtunk neki.
10.) A fűtési rendszer hasznosítási joga természetesen az unokatestvérem (és kisebb részben az én) kft-jében marad, s így már az unokatestvérem kft-jének könyveiben is csökkenthetjük a kft. társasági adóalapját, mert hogy a fűtési rendszert tovább hasznosítjuk, tehát azt tovább amortizálhatjuk.
11.) Természetesen én és a férjem, csakúgy, mint Dobrev Klára nagy tehetségű kémleány, ingyér adjuk át a bt-nek a családi házunk fűtésrendszerének hasznosítási jogát. Egy rohadt buznyákot nem fogunk kérni magunktól, hogy magunknak ne kelljen fizetni.
A Fittelina-mozgalom célja, hogy minél több magyar családot megmozgasson, és végre kivergődhessünk mély nyomorunkból.
Tudomásom szerint rengeteg kisvállalkozás, betéti társaság létezik. Ha egy-egy család nem csinál többet, mint a családi bt-jével köt egy hasznosítási szerződést a háza fűtési rendszerére, vízvezetékrendszerére, stb. akkor átírathatja saját nevéről a bt. nevére a közüzemi díjszámlákat és a bt. annak áfáját visszaigényelheti.
Így lesz olcsóbb 20 %-kal a magyar családok lakásfenntartásának költsége!
Semmi pánik emberek: ha október 30-ig senki nem lép, a MINISZTERELNÖK-nek meg kell bennünket védeni az adóhatóságtól!
Mi csak tőle tanultuk, hogyan kell a frankót megcsinálni!
Ja, hogy eddig úgy tudtuk: a gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások GAZDASÁGI EREDMÉNY LÉTREHOZATALA céljából működnek… Felejtsük el!
Ezentúl minden gazdasági vállalkozásnak joga van HASZNOSÍTANI!