Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Vlala #22439 Hajnali háromkor csöngetnek a paphoz. A házvezetõnõ kikiabál az ablakon:
- Ki merészeli ilyen késõi órában megzavarni a tisztelendõ Úr álmát? Jöjjön vissza holnap reggel!
- A feleségem gyermeket szült! Meg kell keresztelni!
- A tisztelendõ úr majd megkereszteli holnap reggel!
- De én a tisztelendõ úr fönökének a rokona vagyok! - no az asszonynak sem kell több. Rohan a paphoz és felkelti.
- Atyám, a fönököd egyik rokona van itt... - no a papnak sem kell több, felkapja a reverendát és kirohan az udvarra.
- No mi járatban van a püspök úr rokona errefelé, ily késõi órában?
- Nem vagyok én rokona a püspöknek... - szól kurtán a férfi. - Én a kend fönökének a rokona vagyok. Az Úristené...
- Nocsak... - lepõdik meg a pap. - Aztán milyen rokonságban állsz te az úrral?
- Bonyolúlt, de elmondom... Az úgy volt, hogy az Öreg Kovácsnak volt két lánya. az egyiket én vettem el, a másikat meg az ÚR...