Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Roma emberunk elhatarozza hogy a vasarnapi napot pecazassal fogja eltolteni.
Q7-es Audijat leparkoja a nadas melle majd kiszal es leul a hyper szuper draga peca keszletelvel es nekilat a relaxacios muveletenek. Hirtelen ugy 10 perc utan megszolal az uj hyper szuper Nokia mobilja amibol csak 5 darabott adtak ki az egesz vilagon.
-No? Hallo ma'?
-Hallo? Edesapam?
-Mivan maa' a joisten aldjon meg edesfijam azt mondjad! Mondtam hogy ma pecazok es hagyatok ma' bekit nekem ma'!
-Edesapam osszetortem a Lambourginit oszt kene pinz egy uj verdara.
-Jaj ma' fijam miert kell engem farasztani ilyenekkel! Ha' menyel oszt nyisd ki a nagy szekrenyt es vegyel ki belole amennyi kell! Es hagyal beken.
Idegesen lerakja a telefon es folytassa a muveletet. Par perc mulva megint megszolal a telefon.
-Mivan ma' hallo?
-Gaspar? Hallo?
-Mivan ma' Marika mondjad mi a baj?
-Gaspar! Este opera van! Kene pinz ruhara meg mindenre!
-Jaj az eg aldjon meg asszony ha' mit zavartok ma' tudod ma' hogy pecazok ma'! Ha' menyel oszt nyisad kifele a nagy szekrenyt es vegyel ki ma' amennyi ko belole! Es hagyatok ma' beken ma'!
Idegesen fogja es ki is kapcsolja a mobilt. Eletelik par perc mire vegre kapas van.
-No!
Cigany kiszedi a botot de lassa hogy a masik vegen egy szerencsitlen aranyhalacska ficankol.
-Az eg aldja meg!
Fogja es visszadobja mert neki nagyobb hal kell. Mire hirtelen a halacska kibujik es visszaszol.
-Cigany! En vagyok a elvarazsolt aranyhalacska!
-Jaj hagyal ma' hol erdekel az engem? Hagyal beken!
-Na jol van jol van ... de a harom kivansaggal milesz?
-No most ma' ugyis mindegy ma'.... mondjad!