Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sephi
    Roma emberunk elhatarozza hogy a vasarnapi napot pecazassal fogja eltolteni.
    Q7-es Audijat leparkoja a nadas melle majd kiszal es leul a hyper szuper draga peca keszletelvel es nekilat a relaxacios muveletenek. Hirtelen ugy 10 perc utan megszolal az uj hyper szuper Nokia mobilja amibol csak 5 darabott adtak ki az egesz vilagon.

-No? Hallo ma'?
    -Hallo? Edesapam?
    -Mivan maa' a joisten aldjon meg edesfijam azt mondjad! Mondtam hogy ma pecazok es hagyatok ma' bekit nekem ma'!
    -Edesapam osszetortem a Lambourginit oszt kene pinz egy uj verdara.
    -Jaj ma' fijam miert kell engem farasztani ilyenekkel! Ha' menyel oszt nyisd ki a nagy szekrenyt es vegyel ki belole amennyi kell! Es hagyal beken.

Idegesen lerakja a telefon es folytassa a muveletet. Par perc mulva megint megszolal a telefon.

-Mivan ma' hallo?
    -Gaspar? Hallo?
    -Mivan ma' Marika mondjad mi a baj?
    -Gaspar! Este opera van! Kene pinz ruhara meg mindenre!
    -Jaj az eg aldjon meg asszony ha' mit zavartok ma' tudod ma' hogy pecazok ma'! Ha' menyel oszt nyisad kifele a nagy szekrenyt es vegyel ki ma' amennyi ko belole! Es hagyatok ma' beken ma'!

Idegesen fogja es ki is kapcsolja a mobilt. Eletelik par perc mire vegre kapas van.

-No!

Cigany kiszedi a botot de lassa hogy a masik vegen egy szerencsitlen aranyhalacska ficankol.

-Az eg aldja meg!

Fogja es visszadobja mert neki nagyobb hal kell. Mire hirtelen a halacska kibujik es visszaszol.

-Cigany! En vagyok a elvarazsolt aranyhalacska!
    -Jaj hagyal ma' hol erdekel az engem? Hagyal beken!
    -Na jol van jol van ... de a harom kivansaggal milesz?
    -No most ma' ugyis mindegy ma'.... mondjad!