Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • BlackArt
    Búcsú van a faluban. Öreg nénike nézelődik, egyszer csak megáll egy eladónál, aki dísztárgyakat árusít:
    - Nahát, milyen aranyos kis-Jézus...
    - Igen, igen. 1000 Ft-ba kerül.
    - MI?!!! EZ A CSEPP KIS SZAR?

Szótár férfiakhoz:

Nem találkoztunk mi már valahol? = Jó segged van.
    Romantikus lélek vagyok... = Nincs egy árva kanyim se.
    Szükségem van rád! = Már elfáradt a jobb kezem.
    Különbözöm a többi férfitől. = Nem vagyok körülmetélve.
    Egy biztos kapcsolatra vágyom. = Elegem van már abból, hogy saját magamnak csinálom.
    Te vagy az egyetlen lány, aki valaha is számított nekem! = Te vagy az egyetlen lány, aki nem rúgott ki.
    Szeretnélek közelebbről megismerni. = Hogy aztán a haveroknak eldicsekedhessek.
    Ez csak narancslé, próbáld ki! = Na, még 3 kör, aztán már a lábai között is vagyok.
    Egyéni arcod van. = Az ágyból azért nem rúgnálak ki, de egy vödör a fejedre nem ártana.
    Á, ő nem érdekelt komolyan. = Az istennek se akart lefeküdni velem.
    Nagyon hiányoztál! = Annyira kanos vagyok, hogy a fiú szobatársamat is vonzónak találtam.
    Jó volt velem? = Nem vagyok biztos a férfiasságomban.
    Milyen vagyok az előző barátaidhoz képest? = A farkam tényleg olyan kicsi?
    Csodálatos volt a tegnapi éjszaka! = Ki a fene lehet ez itt mellettem?
    Igazán szeretsz? = Néhány mókás dolgot szeretnék veled tenni ma éjszaka.
    De TÉNYLEG nagyon szeretsz? = Pár igazán perverz dolgot szeretnék veled tenni ma éjszaka.
    Mennyire szeretsz? = Azokat a perverz dolgokat most szeretném veled csinálni.
    Valamit el kell mondanom! = Jó lenne, ha elmennél a bőr- és nemibeteg gondozóba.
    Okvetlenül felhívlak! = Inkább hagynám, hogy vérebek harapják le a farkam, mint hogy téged újra lássalak!
    Gondolkodnom kell. = Most már nem tűnsz olyan jó nőnek, mint amikor részeg voltam.
    Azt hiszem, lehetnénk csak barátok! = Marha rusnya vagy!
    Sokat tanultam tőled! = Következőt!