Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • schoma
    Egy szerelmes pár sétál télen az erdőben. Meglátnak egy mókust.
    -Melegítsük meg!- mondja a lány.
    -Nem!- mondja a fiú.
    -Na!
    -Na jó!
    A fiú fogja a mókust és belerakja a gatyájába. Pár lépés után fölriad és földhöz vágja mókust.
    -Ezt miért csináltad?!-kérdezi a lány.
    -Mit képzel magárol ez a mókus én meg akarom melegíteni, ő meg mogyorónak nézi a golyóimat?!
    Mennk tovább. Megint látnak egy fázó mókust.
    -Nem!- mondja a fiú.
    -Na!
    -Na jó.
    A fiú fogja a mókust és beleteszi a gatyájába. Néhány lépés után fölriad és földhöz vágja a mókust.
    -Ezt miért csináltad?!- kérdezi a lány.
    -Az haggyán, hogy a golyóimat mogyorónak nézi, de hogy a seggemet odunak!
    Mennek tovább. Megint látnak egy mókust.
    -Nem!- mondja a fiú.
    -Na!
    -Na jó.
    A csávó fogja mókust és beletömi a gatyájába. Pár lépés után földhöz vágja.
    -Ezt miért csináltad?!- kérdezi a lány.
    -Az haggyán, hogy a golyóimat mogyorónak, a seggemet meg odunak nézi, de amikor a mogyorót be akarja vinni az oduba!

Minden idők legnagyobb lengyel lottófőnyereményét megnyeri egy idős zsidó nénike, aki a II. világháborúban koncentrációs táborban raboskodott. A TV riportot készít vele.
    Kérdi a riporter:
    -Gratulálok a nyereményhez, mégis mire fogja költeni?
    -Háát kedveském nagy a család sok unoka, dédunoka van helye a pénznek.
    -Rendben de ezenkívül csak van valami terve?
    -Természetesen egy részét az egyháznak adományozom és a szülőfalumba építtetek egy modern kórházat. Jaa és létrehozok egy alapítványt Adolf Hitler emlékére.
    -Na de néném, én úgy tudom, maga zsidó és a háború alatt koncentrációs táborban volt fogoly!!!!
    Nénike feltűri az otthonka ujját a bal kezéről odamutat és így szól:
    -Lehet, de a számok bejöttek.......