Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy szerelmes pár sétál télen az erdőben. Meglátnak egy mókust.
-Melegítsük meg!- mondja a lány.
-Nem!- mondja a fiú.
-Na!
-Na jó!
A fiú fogja a mókust és belerakja a gatyájába. Pár lépés után fölriad és földhöz vágja mókust.
-Ezt miért csináltad?!-kérdezi a lány.
-Mit képzel magárol ez a mókus én meg akarom melegíteni, ő meg mogyorónak nézi a golyóimat?!
Mennk tovább. Megint látnak egy fázó mókust.
-Nem!- mondja a fiú.
-Na!
-Na jó.
A fiú fogja a mókust és beleteszi a gatyájába. Néhány lépés után fölriad és földhöz vágja a mókust.
-Ezt miért csináltad?!- kérdezi a lány.
-Az haggyán, hogy a golyóimat mogyorónak nézi, de hogy a seggemet odunak!
Mennek tovább. Megint látnak egy mókust.
-Nem!- mondja a fiú.
-Na!
-Na jó.
A csávó fogja mókust és beletömi a gatyájába. Pár lépés után földhöz vágja.
-Ezt miért csináltad?!- kérdezi a lány.
-Az haggyán, hogy a golyóimat mogyorónak, a seggemet meg odunak nézi, de amikor a mogyorót be akarja vinni az oduba!
Minden idők legnagyobb lengyel lottófőnyereményét megnyeri egy idős zsidó nénike, aki a II. világháborúban koncentrációs táborban raboskodott. A TV riportot készít vele.
Kérdi a riporter:
-Gratulálok a nyereményhez, mégis mire fogja költeni?
-Háát kedveském nagy a család sok unoka, dédunoka van helye a pénznek.
-Rendben de ezenkívül csak van valami terve?
-Természetesen egy részét az egyháznak adományozom és a szülőfalumba építtetek egy modern kórházat. Jaa és létrehozok egy alapítványt Adolf Hitler emlékére.
-Na de néném, én úgy tudom, maga zsidó és a háború alatt koncentrációs táborban volt fogoly!!!!
Nénike feltűri az otthonka ujját a bal kezéről odamutat és így szól:
-Lehet, de a számok bejöttek.......