Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • FOXX supreme
    Az ápolt az elmegyógyintézetben nem akar aludni. Az ápolónő megkérdi tőle, miért nem.
    - Mert az anyu mindig mellém feküdt, amíg kicsi voltam.
    Az ápolónő lefekszik az ápolt mellé, de az csak nem alszik.
    - Most meg mi a baj?
    - Anyu meztelenül feküdt mellém.
    Az ápolónő levetkőzik, visszafekszik.
    - Most meg miért nem alszol?
    - Mert az anyu megengedte, hogy a köldökébe dugjam a kisujjam.
    - Dugjad... Hé, az nem a köldököm!
    - Nekem sem a kisujjam.

Két bolond kártyázik:
    - Sakk!
    - Te hülye, mondtam, hogy a dominóban nincsen gól, különben is én szerválok!!!

Egy beteg megragad egy kést a konyhán és szalad vele az orvos felé. Az megijed, próbál menekülni. A beteg utána. Végül az orvos a folyosó végére ér, nem tud hová menekülni. Kétségbeesetten, sápadtan a falnak támaszkodik. A beteg odaér, az orvos kezébe adja a kést:
    - Nesze, te vagy a fogó...

Egy család elmegy az erdőbe gombát szedni. Mikor hazaérnek, úgy gondolják, kipróbálják a kutyán, hogy mérgező-e. A kutya megeszi, nincs semmi baja. Másnap reggel látják, hogy a kutya meghalt. Rögtön rohan az egész család a kórházba gyomormosásra. Mikor hazaérnek, a szomszéd szól a sápadt férjnek:
    - Te Pista, sajnálom, hogy elütöttem a kutyátokat!