Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Péntek délután az iskolából mentem hazafelé, amikor láttam, hogy néhány munkás egy építkezésen dolgozik, és a légkalapácsos fickó egy paranoid kis piszoknak nevezett! Morze kódokkal.
(Emo Philips)
...és sosem felejtem el nagyapám utolsó szavait:
- Egy kamion!
(Emo Philips)
New York egy csodálatos város. A minap bementem a könyvtárba, és a faragatlan könyvtárosnak azt mondtam:
-Szeretnék egy kölcsönzőjegyet.
Azt mondta, hogy ehhez be kell bizonyítanom, hogy én is a város polgára vagyok. Így hát leszúrtam.
(Emo Philips)
Imádok lejárni az iskolába és figyelni, ahogy a kisgyerekek ugrálnak fel és le, szaladgálnak ide-oda miközben kiabálnak és sikítoznak. Nem tudják, hogy vaktöltényt használok.
(Emo Philips)
A gyerekkori limonádé standomon az első pohár ital ingyenes volt, csak a második pohár került 5 dollárba. Abban volt az ellenméreg.
(Emo Philips)
Egyszer összevesztem egy igazán nagydarab fickóval. Azt mondta:
- Megfoglak és feltörlöm veled a padlót!
Azt válaszoltam:
- Azt meg fogod bánni!
- Igen? Ugyan miért?
- Mert a sarkokhoz nem fogsz rendesen hozzáférni.
(Emo Philips)
A barátnőm azt mondta a múlt éjszaka az ágyban:
- Te perverz vagy.
Azt válaszoltam:
- Nagy szavak ezek egy kilenc éves lánytól.
(Emo Philips)
A Cigány és a Jedi lovag beszélget:
Jedi lovag:
- Velem van az erő!
Cigány:
- Velem meg az egész falu, tezsvír!