Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Bush reggeli kocogás közben megbotlik egy hidon, és átzuhan a korláton. A biztonságiak őrülten rohannak, mert tudják hogy az elnök nem tud úszni, ám mire leérnek a partra, már ott találják a csurom vizes elnököt, akit három ott pecázó srác kimentett.
- Fiúk, köszönöm hogy megmentettétek az életem, és kivánjatok bármit, én teljesitem - mondja Bush
Az első srác:
- Egy szuper Nike kosaras csukát szeretnék, Jordan aláirásával
- Megkapod - mondja Bush
- Én a baseball kártyagyűjteményembe szeretnél egy kártyát a legmenőbb játékos aláirásával - mondja a másik fiú.
- Meglesz.
A harmadik fiú hallgat.
- Hát te mit szeretnél? - kérdezi tőle az elnök.
A srác egy kis idő után kiböki:
- Egy motoros tolószéket beépitett hifivel, tévével, szuperszámitógéppel és Xboxal.
- De hát minek az neked, ahogy látom teljesen egészséges vagy. Nincs szükséged tolószékre!
- De majd lesz, ha a faterom megtudja kit mentettem meg.