Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • BlackArt
    Az nem tréfa :-) Egyszer arabokkal kajáltam (hm, végig velük kajáltam minden délben, mig ott dolgoztunk), és valami újjnyi megsütött paprikákat nyammogtak sültkrumplival, kint a sivatagban. Húst otthon is csak akkor láttak, ha bejött a kutya, a krumpli mellé sült paradicsom, paprika járt a kislábosban, amit hoztak minden nap. (Úúúú, egyszer a GPS őrünk napküzben elkapott pár ugróegeret, mire este mentünk felszedni, már meg voltak nyúzva, ott sorakoztak a csajkában, ő meg kétfogú mosollyal magyarázta, hogy a gyerekek mennyire szeretik.
    Szóval, kunyeráltam egy paprikát, amit szivesen adtak, de mondták, hogy erős ám. Óóóó, mi magyarok birjuk azt, bizonygattam, de azért vigyáztam nehogy a szám széle hozzáérjen, mert ugye ahogy átadták, leszedték a megsült külső réteget. Erős volt, de annyira nem volt vészes, na meg lestek is nagyon hogy most mi lesz, hát mondtam, hogy adjatok még egyet :-)
    Ebédet letudtuk, irány a szálloda. Éreztem én, hogy valami megfordul ott bent, mondom na, csak nem az Alien lesz az, igy aztán nem volt meglepő, amikor eljött az idő, és menni kellett. Kirobbantottam a budiból a vizet, de áldottam a tervezőket, hogy a kád közvetlen a trón mellett volt, mert majdnem ugyanazzal a lendületel vetődtem is a zuhany alá, és vagy negyed órán át hűtöttem a kipufogót. Azannya! Aztán pár nap múlva még egyszer eljátszottam a mutatványt, mert nem hittem, hogy az a kis paprika ilyesmire képes :-)
    Szóval, nem tréfa a curry :-)