Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Az nem tréfa :-) Egyszer arabokkal kajáltam (hm, végig velük kajáltam minden délben, mig ott dolgoztunk), és valami újjnyi megsütött paprikákat nyammogtak sültkrumplival, kint a sivatagban. Húst otthon is csak akkor láttak, ha bejött a kutya, a krumpli mellé sült paradicsom, paprika járt a kislábosban, amit hoztak minden nap. (Úúúú, egyszer a GPS őrünk napküzben elkapott pár ugróegeret, mire este mentünk felszedni, már meg voltak nyúzva, ott sorakoztak a csajkában, ő meg kétfogú mosollyal magyarázta, hogy a gyerekek mennyire szeretik.
Szóval, kunyeráltam egy paprikát, amit szivesen adtak, de mondták, hogy erős ám. Óóóó, mi magyarok birjuk azt, bizonygattam, de azért vigyáztam nehogy a szám széle hozzáérjen, mert ugye ahogy átadták, leszedték a megsült külső réteget. Erős volt, de annyira nem volt vészes, na meg lestek is nagyon hogy most mi lesz, hát mondtam, hogy adjatok még egyet :-)
Ebédet letudtuk, irány a szálloda. Éreztem én, hogy valami megfordul ott bent, mondom na, csak nem az Alien lesz az, igy aztán nem volt meglepő, amikor eljött az idő, és menni kellett. Kirobbantottam a budiból a vizet, de áldottam a tervezőket, hogy a kád közvetlen a trón mellett volt, mert majdnem ugyanazzal a lendületel vetődtem is a zuhany alá, és vagy negyed órán át hűtöttem a kipufogót. Azannya! Aztán pár nap múlva még egyszer eljátszottam a mutatványt, mert nem hittem, hogy az a kis paprika ilyesmire képes :-)
Szóval, nem tréfa a curry :-)