Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
off:
(de sztem nagy poén)
A minap egy troli vezető kifogásolható manővere során, összetűzésbe került egy tagbaszakadt mercissel.
A következő pirosnál a merci vezetője kiszállt a kocsijából, a vésznyitóval kívűlről kinyitotta a troli ajtaját és a trolivezető származása felől kezdett érdeklődni heves kabinrázás kíséretében.
tartott is egy darabig a kabin, mire a zöld lámpára a mercis látta áthaladni néhai autóját a forgalommal.
erre a trolis: most leszáll vagy jön velem tovább.
ugyanis amíg a merci vezetője a trolissal volt elfoglalva addig 2 (!) találékony roma srác az utolsó pillanatban beült a zöldnél a mercibe és vigyorogtak vissza, mint a jóllakott óvodások.
csak az a bökkenő, hogy akinek ez esetleges tanulság lenne, az úgysem okul belőle.
(ha valaki máshogy ismeri, sry. én így hallottam)