Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marvin
Ezjóez.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Mayday
Az tenyleg a "sotet" oldal...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sadist
Le kéne már szállni a témáról.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

énnnn nemmm....de túl erõs a csábítás....aarrrrgggghhh
átállok a sötét LY oldalra 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Kandurex
Nem gyõzhettek:

muszáj: 1–10., összesen: kb. 558 000 találat. (0,10 másodperc)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Próbáltam olyan BesenyõPistabácsis magyarázatot adni, még írtam sok 😊-t is, de látom nem érted a tréfát.. 😞 😞 😞

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Placebó
Én így:

-Pekka! Milyen volt az idei nyár?
-Hmm, nemtom mind a két nap részeg voltam...

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Shaman
Finnországbeli beszélgetés:
- Jyrki, milyen nyarad volt?
- Bebasztam mindkét nap!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Petka
😄DDDD de faszok vagytok

én meg utálom a pacalt...
Más nemzet, más szokás:
A zsidó mikulás elmegy az óvodába. Kirakja az ajándékait és így szól:
- Na, gyerekek, lehet vásárolni

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Guilty01
ááá😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

You\'ll never walk alone!

Jenõ bemegy a kocsmába. Az egyik asztalnál ott ül a haverja és fülig ér a
szája, oda megy hozzá és megkérdezi:
- Hát te minek örülsz annyira?
- Képzeld Jenõkém reggel takarítom a csónakomat és odajönhozzám egy szõke
nõ, hatalmas csöcsök, Jenõkém hatalmas csöcsök. Azt mondja, bevinném-e a
tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök Jenõkém, érted! Bementünk a tó közepére
és mondom neki:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé?! És nem tudott úszni Jenõkém nem tudott
úszni! Érted?

Másnap megint bemegy Jenõ a kocsmába, a pasi megint ott ül az asztalnál és
még jobb kedve van mint elõzõ nap. Oda lép hozzá és kérdezi mi történt már
megint, miért örül annyira.
- Képzeld reggel takarítom a csónakom és odajön hozzám egy vörös csaj,
hatalmas csöcsök Jenõkém hatalmas csöcsök! Érted? Beviszem a tó közepére
és
megkérdezem tõle:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé? És nem tudott úszni Jenõkém nem tudott
úszni! Érted?

Harmadnap a kocsmában a pasi ül egy üveg konyak mellett és zokog. Jenõ
odamegy hozzá és kérdezi:
- Hát neked meg mi a bajod miért vagy így elkenõdve?
- Jenõkém ne is kérdezd. Reggel ahogy takarítom a csónakot odajön hozzám
egy fekete nõ. Kérdezi hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére érünk
kérdezem tõle hogy szex vagy úszás. Mire levetette a ruháját és akkora
farka volt mint az evezõ lapát! Én meg nem tudok úszni Jenõkém, nem tudok
úszni! Érted?!
McGrady
énis...de ezt nem mindent tudás képp mondom...de ez alapmûveltség...

Kuss!-magyarázta.

Sadist
kusoá már! vicceket!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

en meg azt azt aki oda is szokozt tesz, ahova nem kene

akyyy
é n meg utálom azt aki összekeveri a j=ly-t!!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

lol, utalom mikor valaki azt hiszi hogy o mindent jobban tud, es o soha sem hibazik

McGrady

Kuss!-magyarázta.

Sadist
Csókolom, a viccek topikot keresem, de nem találom. Tudnak segíteni?

McGrady
lol
ennyi marhát
a muszáj az j
utálom amikor vki ly-vel írja....azé ennyit illene tudnia egy magyar embernek

Kuss!-magyarázta.

Ha az uszályt ly-nal kell írni, akkor a muszályt is!!!!!
Ez már két érv!
Nem? De!
😊 😊 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

pelleri

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

McGrady
jee ez kira 😄DD

Kuss!-magyarázta.

júúúúúúúúúúúj, de durvák überLOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Sadist

Shaman
lál

pelleri
A skót beszélget a bisztosítási ügynökkel.
- Tehát ön azt mondja ha leég a házam 100000 fontot kapok bármi legyen az oka? - kérdi a skót.
- Kivéve ha ön gyújtja fel - mondja az ügynök.
Mire a skót:
- B*zdmeg,tudtam, hogy van valami turpisság.

pelleri
Már írtam télapó bácsinak hogy szeretnék karácsonyra egy helyesírási szabályzatot,válaszolt is:
-Hát,hozhatok...ha muszály.

jazzy
Oke, hogy muszalybol van 88000 talalat de muszajbol 550000 😄
zakika
gyeleket beszelgetnek a bolcsodeben:
- figyu, buli lesz nalunk este, az osok elmennek moziba
- ok, en hozok piat
- jo, en beszervezek harom csajt
- hozok ovszert
egyik gyerek nem szol semmit
- neked me mi bajod?
- gond van fiuk, mi meg nem tudunk jarni...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Ahhoj
Két csecsemõ beszélget az újszülött osztályon:
- Te lány vagy, vagy fiú?
- Fiú.
- Honnan tudod?
- Ha kimegy a nõvérke megmutatom.
Kimegy a nõvérke, mire a kisfiú felrántja a takaróját:
- Nézd meg, kék a zoknim!

zakika
nem baj, ha van benne pl. 1000 vicc. azon is el lehet szorakozni
ha meg unod az ujakat ugorj a 146 oldalra, lehet hogy ott van valami erdekes tema 2-3 evvel ezelotrol...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Királylány
attól még, hogy sok ember nem tud helyesen írni, nem kell tovább butítani a népet
kérj karácsonyra egy helyesírási szabályzatot
vagy próbálj ki egy helyesírás ellenõrzõt
<#vigyor3>

pelleri
<#eljen>Jóak 😄

pelleri
Én és 87.600 ember szerint meg muszály
Állj át te is a muszáj-t elipszilonnal irok táborába,mert a végén úgyis mi gyözünk,csak idõ kérdése és átvesszük a hatalmat,mert egyre többen és többen leszünk,minden pozicióban van már emberünk,lehet hogy a gyerekkori jóbarátod,akirõl nem is hinnéd,ö is közénk tartozik,vagy a zöldséges a sarkon.Saját köszönésünk és székházunk is van.Mert muszály.

Mayday
Volt mar ilyen, de ebben - szamomra - uj levelek vannak, nem a "fasza urhajos" kezdetu. Tehat, levelek a Telaponak:

Kedves Télapó!

Egy olyan G.I. Joe-t hozzál, ami tud úszni a víz alatt, és van szigonypuskája, és jó nagy kése, és ki van képezve gerilla harcmodorból, és simán megöli bármelyik ellenséget!
- Gergõ

Kedves Gergõ!
Kissé agresszív vagy, fiam. Beloled vagy terrorista lesz, vagy bérgyilkos, és tulajdonképpen egyik sem sokkal jobb a másiknál. Mit szólnál inkább egy kanna benzinhez, és egy doboz gyufához? Van egy érdekes kísérlet ezzel kapcsolatban, majd mellékelem a leírást.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Idén karácsonyra ezúttal nem játékot kérek. Hét éves lettem, nagy vagyok már. Könyvet kérek! Mondjuk a Bûn és Bünhodést. Vagy a Nyomorultakat.
Köszi,
Ákos.

Kedves Ákos!
Kit akarsz becsapni? Ha a Jancsi és Juliska gondot okozott, akkor Dosztojevszkijt sem fogod tudni túlzottan értékelni. Persze nem az én dolgom ítélkezni feletted. Megkapod mindkét könyvet, és miután egy hosszabb esszé keretein belül kifejtetted nekem a francia romantikus és az orosz realista irodalom közötti párhuzamok és ellentétek mibenlétét, kapsz majd játékokat is. Jó olvasást, kis köcsög!
- A Télapó

Kedves Télapó!
Már tavaly is kistesót kértem, és tavaly sem azt kaptam. Légy szíves, ezúttal ne valami hülyeséget hozz, hanem amit kérek! Kistesót akarok!
- Ádám

Kedves Ádám!
Apád már tavaly is impotens volt. És még most is az. Az ólomkatona pedig nem hülyeség. Dugd fel a seggedbe, meglátod, milyen jó lesz.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Szeretnék egy hajós Barbiet, egy autós Barbiet, egy síelõs Barbiet, egy repülõgépes Barbiet, egy motoros Barbiet és egy diszkós Barbiet! Mást nem.
köszi: Kati

Kedves Kati!
Eszedbe jutott már, hogy diplomás Barbie miért nem létezik? Javaslom, inkább tanulj, ahelyett, hogy babázol, mert anyádat elnézve te nem leszel olyan szép, mint Barbie, és akkor cseszheted, hogy bárki is eltartson.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Te hány kiló vagy? Nem gondolkodtál még rajta, hogy fogyókúrázz? Mi van, ha egyszer beszorulsz a kéménybe?
- Bence

Kedves Bence!
Nem gondolkodtál még rajta, hogy kicsit visszafogd magad, és ne kérdezz hülyeségeket? Mi van ha egyszer bepöccenek, és taposóaknát viszek neked karácsonyra?
- A Télapó

Kedves Télapó!
Hoznál nekem egy virágos kifestõt, ha szépen megkérlek?
Ölel: Vili

Kedves Vili!
Engem te csak ne ölelgessél rendben, köcsög? Persze, virágos kifestõt, hát hogyne. Elmész te anyádba...
- A Télapó

Kedves Télapó!
Miniszoknyát szeretnék karácsonyra, mert a nõvéremnek is olyan van, és mindig egy csomó fiúnak tetszik, és én is sok fiúnak akarok tetszeni.
Miniszoknyát hozz, de rövid legyen ám, hogy jól látszódjanak a lábaim, mert mindenki azt mondja, hogy nagyon csinosak a lábaim.
- Emma

Kedves Emma.
Télapó visz neked csinos szoknyácskát, de a Télapó bácsi nagyon fáradt lesz ám, mire hozzátok ér, ugye behívsz majd egy kis tejecskére és sütikére a szobácskádba?
- A Télapó

Kedves Télapó!
Tudnál hozni olyan legót, amiben van elektromos felszerelés is, és hozzá lehetne kötni egy soros kapcsoláshoz, és némi átalakítgatás után csatlakoztatni egy központi magas feszültséghez, és összeépítgetni egy hidraulikus forgóturbinával, meg ilyenek?
- Pisti

Kedves Pisti!
Szoktál járni focizni a térre, vagy mesét nézni, vagy meghúzni a lányok haját, meg ilyenek? Én a helyedben reszelnék azért egy jót, mielõtt agyonvág a kettõhúsz, lúzerkém!
- A Télapó

Kedves Télapó!
Mit szeretnek enni a rénszarvasaid? Csak azért kérdezem, mert gondoltam, õk is elfáradnak, és megéheznek, és gondoltam nekik is kedveskedek majd valami harapnivalóval.
- Áron

Kedves Áron!
Ezzel az undorító benyalással semmit nem fogsz elérni nálam. Idén egyébként újítottam, és nem rénszarvasokkal érkezem, hanem grizli medvékkel. Kötözd ki magad a gesztenyefátokhoz, ha kedveskedni akarsz nekik.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Én a kisfiam nevében írok neked, tudod, õ még nem tud írni. Azt üzeni neked, hogy valamilyen kreatív kis társasjátékot hozzál, amivel tud játszani az egész család!
Köszönettel: Vargáné Kiss Erzsébet

Kedves Erzsébet!
Valami kreatív társasjátékot? Rendben. Mit szólnál mondjuk a "Simi humi nyali falihoz"? Ja, nem, bocs, azt a férjed már megrendelte. Ja, bocs, nem is neked, hanem az új titkárnõjének.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Eddig egyszer sem hoztál nekem virgácsot, remélem ezúttal sem fogsz! Tudod, én mindig jó kisfiú vagyok. Idén azt hiszem, egy hifi toronynak örülnék a legjobban.
- Ervin

Kedves Ervin!
Nem, eddig valóban nem hoztam neked virgácsot. Viszont ha nem tûnt volna fel, akkor mást sem. Tudod, a javítóintézetbe nem jár a Mikulás.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Szeretnék egy robogót, egy új számítógépet, egy új szobát, egy nyaralót a Balcsira, amihez csak nekem van kulcsom, egy pénzzel teli bankkártyát, egy új mobiltelefont (kamera is legyen rajta!), és egy dévédé lejátszó sem ártana. Várlak!
- Tomi

Kedves Tomi!
Várjál csak, ha nagyon nincs jobb dolgod.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Akármit is hozol, örülni fogok neki, csak ne felejtsd, ugye tudod?
Elköltözünk! Arany János utca 7!
- Imike

Kedves Imike!
Se térképész, se futár nem vagyok. Egyébként is késõn szóltál, már megszerveztem, betábláztam, és elrendeztem a szállítmányozási ütemtervemet.
És ugye az a ház, ahova költöztetek, már évek óta üresen állt...
- A Télapó

Kedves Télapó!
Mi az msn címed? Dumálhatnánk majd valamikor.
- Peti

Kedves Peti!
A Télapó bácsi csak nénikkel emesenezik, azok közül is csak olyanokkal, akiknek web kamerájuk van, erkölcseik azonban nincsenek. Menj oda szépen anyukádhoz, és kérdezd meg tõle, hogy ez mit jelent.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Te tényleg létezel, vagy ez csak átverés? Van feleséged? Miért nem õ hozza az ajándékokat? Unokáid vannak? Mit kapok idén?
- Erika

Kedves Erika!
Létezem. Nincs. Mert nincs. Nincsenek. Lófaszt.
- A Télapó

Kedves Télapó!
Egy hiper szuper mankót kérek, tudod, eltörtem a lábam, és amit a doktor bácsi adott, az tök snassz, és ronda, és nem tetszik. Olyat hozzál, amivel lehet repülni is! Amúgy nem rossz érzés, hogy mindenki a meleg otthonában vár téged, te meg csak gürizel egész éjjel?
- Gáborka

Kedves Gáborka!
Kattanj le a témáról. Már eleve az erkélyrol sem kellett volna leugranod, és akkor most tudnál járni, észkombájn! Amúgy nem rossz érzés, hogy az összes barátod megy majd hógolyózni, síelni meg szánkózni, te meg egész télen otthon bicegsz majd a mankóddal a négy fal között?
- A Télapó

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

akyyy
a muszáj az pontos jé

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shaman
lásd saját kommented...#16541

Maco13
az a baj hogy itt a hsz-ek több mint fele röhögés vagy más de nem vicc
Maco13
gyááááá <#rinya>
zakika
van itt 16539 hozzaszolas. ha abbol csak a fele egyedi vicc, akkor mar az is szep teljeseitmeny

ja es leszarozni senkinek a viccet nem illik. biztos a fogado fel humoraval van a gond

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

pelleri
<#smile>víszaútasítóm hógy nem túdók hejesen írní

Csaj: - Dugd be az ujjad!
Pasi: - Ok.
Csaj: - Egy másikat is!
Pasi: - Bent van.
Csaj: - Még egyet!
Pasi: - Rendben.
Csaj: - Jöhet az egész kezed!
Pasi: - Megvan.
Csaj: - Másik kéz?
Pasi: - Becsusszant!
Csaj: - Tudsz tapsolni?
Pasi: - ... Nem.
Csaj: - Szûk mi?

Yang: Skandi- senior shao wari

Nd
Érdekes, hogy az emberek nagyobb hányada nem tudja leírni a muszáj szót helyesen

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai

pelleri
<#szomoru2> Muszály leszarozni?Nem az év viccei,de kötve hiszem hogy csak nekem egyedül tetszenek,viszont nem kizárt hogy egyedül neked "szarok".Meghogy én találom ki?Ismersz olyan embert aki vicceket talál ki?Szvsz a vicceket nem kitalálják,hanem vmi sztoriból,történetbõl alakulnak

kis krisztian
ficko részegen elindul haza a pubol.
mikor fel akar állni össze esik
megint megproba, de megint a földre zuhan.
-Kérdezi tõle a csapos hogy segitsen e?
- á nem kell majd haza megyek 4kézláb
-másnap reggel az asszon kérdezi a fickot:
-te büdös szemét tegnap megint berugtál mi?
- Nem!!-nem!! Hangzik a válaaz
- ne hazudj!
- tényleg nem! mondja a pasi
- De miböl gondolod ezt szivem? Kérdez vissza a pasi
- Mert most telefonáltak a kocsmábol hogy ott hagytad a toloszéked!!!!!

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

Mayday
Egy részeg támolyog ki egy bárból és sorra tapogatja az út szélén parkoló autók tetejét. A pincér megáll az ajtóban és odaszól neki:
- Maga meg mit csinál?
- A kocsimat keresem, de nem találom.
- És miért fogdossa az autók tetejét?
- Mert az enyémen volt kék lámpa is, meg sziréna.

Mayday
Ehhez a temahoz annyit, hogy ha 1-2 napja volt, akkor tenyleg olvasson mar vissza az illeto, de ha mondjuk x eve volt mar beirva, azon ne akadjunk ki.