Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Gépeltérítés
-Csak semmi gyanús mozdulat! Mostantól az én parancsaimat követed, világos?
-Jól van, jól van, nyugi. Csak ne hangoskodj, szétdurran így is a fejem. Ülj inkább le oda a másodpilóta helyére és kösd be magad.
-Miért, a másodpilóta hol van?
-A hülye kinyitotta az ajtót és kiment bagózni… Valahol a hegyekben hagytuk el. Na ülj le szépen.
-Pofa be, ne magyarázz itt nekem! Majd leülök, ha akarok!
-Pedig most volna jó, mert az az igazság, hogy zuhanunk… Tudsz repülőt vezetni?
-Én? Nem.
-Akkor meg mit vered itt magadat? Csak idegesíted az embert.
-De most… tényleg zuhanunk?
-Persze. Mit vártál? Leszakadt a bal motor, elfogyott az üzemanyag, odakint vihar van, nekem meg dunsztom sincs, hogy kell elvezetni ezt a francos masinát.
-Úristen! Hát akkor hogy lettél pilóta?
-Milyen pilóta? Hagyjál már a marhaságaiddal, pilóta a nénikéd. Ott fekszik a pilóta az ajtó mögött, megállt a szíve, amikor ráordítottam, hogy „Kezeket fel, átveszem a gép irányítását”. Mondd, tényleg nem tudod, hogy kell ezt a vacakot letenni…?