Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Műsorvezető(DJ): "Hello! Edgar vagyok a WBAM rádióból. Hallott már a "Páros Válasz"-ról?"
Jatekos: (nevetve) "Igen, hallottam."
DJ: "Nagyszerű! Akkor tudja, hogy a floridai Orlandoba szóló ajándék kirándulásért játszunk. Mi a neve? Csak a keresztnevét kérem."
Jatekos: "Brian."
DJ: "Brian, tegezhetlek, ugye? Házas vagy, vagy valami olyasmi?"
Brian: "Igen."
DJ: "Igen? Ez most azt jelenti, hogy házas vagy, vagy azt, hogy valami olyasmi?"
Brian: (idegesen nevetgélve) "Igen, nős vagyok."
DJ: "Köszönöm. Hogy hívjak a feleséged? Csak a keresztnevét mondd."
Brian: "Sarah"
DJ: "Sarah most dolgozik?"
Brian: "Meg fog ölni."
DJ: "Maradj velünk Brian! Dolgozik?"
Brian: (nevetve) "Igen, most éppen dolgozik."
DJ: "Rendben, első kérdés - Mikor szexeltetek utoljára?"
Brian: "Meg fog ölni."
DJ: "Ne menj sehova Brian!"
Brian: "8 óra tájban ma reggel. "
DJ: "Ez igen, Brian."
Brian: (szégyenlősen nevetgélve) "Hát..."
DJ: "Második kérdés - meddig tartott?"
Brian: "Nagyjából 10 percig."
DJ: "Aha! Nagyon akarod azt az utat, mi? Senki nem mondana ennyit, ha nem egy ilyen út lenne a tét."
Brian: "Hát igen, tényleg jó lenne az az út."
DJ: "Na jó. Utolsó kérdés. Hol szexeltetek ma reggel 8-kor?"
Brian: (fölnevet) "Én, ümmm, én, nos..."
DJ: "Jól hangzik, Brian. Tehát hol volt meg?"
Brian: "Nem azért, nagyon jó volt, csak az anyja most pár hete velünk van..."
DJ: "Uh huh..."
Brian: "... és anyósom akkor éppen a zuhany alatt volt."
DJ: "Ez igen, Brian."
Brian: "A konyha asztalon."
DJ: "Hat nem nagyszerű?? Ez nagyobb kaland, mint amit az ezt megelőző 100 játékban hallhattunk. Rendben. Most egy kis zene következik, amíg megszerezzük Brian feleségének a munkahelyi telefonszámát és felhívjuk."
3 percnyi zene és reklám után
DJ: "Nos kedves hallgatók, hívjuk fel Sara-t!" (tárcsázás hangjai..... kicsöng.....)
Hivatalnok: "Kinkos Vállalat, tessék."
DJ: "Hello, Sarah ott van valahol a közelben?"
Hivatalnok: "Én vagyok az."
DJ: "Sarah, Edgar vagyok a WBAM rádióból. Elő adásban vagyunk és Briannal beszélgetünk itt már néhány órája."
Sarah: (nevet) "Néhány órája?"
DJ: "Hát már jó ideje. Ő is hall miket. Ugye tegezhetlek téged is? Brian tudja, hogy nem segíthet neked, különben veszítetek. Tehááát...
ismered a 'Páros Válasz' szabályait?"
Sarah: "Nem."
DJ: "Jó!"
Brian: (nevet)
Sarah: (nevet) "Brian, miben sántikáltok?"
Brian: (nevet) "Csak válaszolj a kérdésekre őszintén, rendben? Legyél teljesen őszinte."
DJ: "Igen, igen, igen. Pontosan. Most 3 kérdést teszek fel neked, Sarah. Ha ugyanazt válaszolod, mint Brian, máris utazhattok Orlandoba, Floridaba. 5 nap, és mi álljuk az összes költséget. Disney World, Tengeri világ, jegyek a Varázslat játékába. Az egész buli. Nos, világos, Sarah?"
Sara: (nevet) "Igen."
DJ: "Helyes. Mikor szeretkeztetek utoljára, Sarah?"
Sarah: "Oh, te jó ég, Brian... uh, ma reggel, mielőtt Brian dolgozni ment."
DJ: "Mikor?"
Sarah: "8 korul ma reggel."
DJ: "Nagyon jó. Következő kérdés. Meddig tartott?"
Sarah: "12, 15 percig talán."
DJ: "Hmmmm. Na jó, elég közel van Brian válaszához. Biztos vagyok benne, hogy csak Brian férfiasságát mentegeted. Még egy utolsó kérdésünk van, Sarah. Egyetlen kérdésnyire vagytok a floridai úttól. Készen állsz?"
Sarah: (nevet) "Igen."
DJ: "Hol volt meg?"
Sarah: "OH ISTENEM, BRIAN!! Csak nem mondtad meg nekik?"
Brian: "Csak mondd meg neki, szivi."
DJ: "Mi zaklat fel ennyire, Sarah?"
Sarah: "Hát, anyukám velünk vakációzik és..."
DJ: "Ugyan már, Sarah..... Brian mindent elmondott. Hol volt meg?"
Sarah: "A fenekemben....."
A rádióban hosszú csönd után még hosszabb zenei blokk következett....