Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Kissrac kerdezi az apjat, hogy magyarazza el neki, mi a politika.
Apa: Hat, vegyuk peldaul a mi esetunket! En vagyok a penzkereso, szoval en vagyok a Kapitalista. Anyad vezeti a haztartast, ugyhogy nevezzuk ot Kormanynak. Mi kielegitjuk a te igenyeidet, szoval te vagy a Nep. A szobalanyt nevezhetjuk Munkasosztalynak es a kisocsedet pedig Jovonek. Erted mar? Aznap ejszaka a srac a kisteso bombolesere ebredt. Felkelt megnezni es kiderult, hogy csunyan osszecsinalta magat. Atment a szulei haloszobajaba, de az anyja aludt. Belesett a szobalany szobajaba a kulcslyukon, es azt latta, hogy az az apjaval kamatyol. A kopogasra ra se hederitettek. Szoval a srac visszament a szobajaba es lefekudt aludni. Masnap reggel szol az apjanak:
- Azt hiszem, mar ertem, mi a politika.
- Na?
- Hat, amig a Kapitalista baszogatja a Munkasosztalyt, a Kormany melyen alszik es senki sem torodik a Neppel, a Jovo meg le van szarva.