Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • see.aakogh
    Kissrac kerdezi az apjat, hogy magyarazza el neki, mi a politika.
    Apa: Hat, vegyuk peldaul a mi esetunket! En vagyok a penzkereso, szoval en vagyok a Kapitalista. Anyad vezeti a haztartast, ugyhogy nevezzuk ot Kormanynak. Mi kielegitjuk a te igenyeidet, szoval te vagy a Nep. A szobalanyt nevezhetjuk Munkasosztalynak es a kisocsedet pedig Jovonek. Erted mar? Aznap ejszaka a srac a kisteso bombolesere ebredt. Felkelt megnezni es kiderult, hogy csunyan osszecsinalta magat. Atment a szulei haloszobajaba, de az anyja aludt. Belesett a szobalany szobajaba a kulcslyukon, es azt latta, hogy az az apjaval kamatyol. A kopogasra ra se hederitettek. Szoval a srac visszament a szobajaba es lefekudt aludni. Masnap reggel szol az apjanak:
    - Azt hiszem, mar ertem, mi a politika.
    - Na?
    - Hat, amig a Kapitalista baszogatja a Munkasosztalyt, a Kormany melyen alszik es senki sem torodik a Neppel, a Jovo meg le van szarva.