Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
KnightRider #20986
Tudom, hogy szakállas, de egy újszülöttnek minden vicc új:
Három hajótörött sodródik a tengeren. Meglátnak egy hajót, vadul elkezdenek integetni, és szerencséjükre, a hajó megindul feléjük. Mikor megérkeznek, egy apáca szól ki a hajóablakból:
-Uraim, mi szívesen felvesszük önöket a hajónkra. De mivel itt csak apácák vannak, ezért meg kell fosztanunk önöket a férfiasságuktól.
A három pasas persze berzenkedik, de a leggyengébb, aki már hullafáradt, felkapaszkodik a hajóra. A vízben maradtak hosszú, keserves ordítást hallanak.
Nem bírja tovább a második pasas, az is felkapaszkodik a hajóra, az utolsó egy rövid sikolyt hall. Végül a harmadik sem bírja tovább. Ő is felkapaszkodik a hajóra. Egy apáca vezetni kezdi a fedélzeten.
-Áruljon el valamit, Nővér.- mondja a hajótörött- Miért volt az, hogy az első társam hosszasan üvöltött, a második pedig csak felsikoltott és kész.
-Tudod, fiam, mi mindenkit a foglalkozása alapján fosztunk meg a férfiasságuktól.- magyarázza az apáca- Az első asztalos volt, neki legyalultuk. A második favágó, neki lecsaptuk baltával.
A harmadik hajótörött felröhög.
-Na, nővér, akkor az enyémet szophatják a szárazföldig, mert én cukrász vagyok!