Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • KnightRider

Tudom, hogy szakállas, de egy újszülöttnek minden vicc új:

Három hajótörött sodródik a tengeren. Meglátnak egy hajót, vadul elkezdenek integetni, és szerencséjükre, a hajó megindul feléjük. Mikor megérkeznek, egy apáca szól ki a hajóablakból:
    -Uraim, mi szívesen felvesszük önöket a hajónkra. De mivel itt csak apácák vannak, ezért meg kell fosztanunk önöket a férfiasságuktól.
    A három pasas persze berzenkedik, de a leggyengébb, aki már hullafáradt, felkapaszkodik a hajóra. A vízben maradtak hosszú, keserves ordítást hallanak.
    Nem bírja tovább a második pasas, az is felkapaszkodik a hajóra, az utolsó egy rövid sikolyt hall. Végül a harmadik sem bírja tovább. Ő is felkapaszkodik a hajóra. Egy apáca vezetni kezdi a fedélzeten.
    -Áruljon el valamit, Nővér.- mondja a hajótörött- Miért volt az, hogy az első társam hosszasan üvöltött, a második pedig csak felsikoltott és kész.
    -Tudod, fiam, mi mindenkit a foglalkozása alapján fosztunk meg a férfiasságuktól.- magyarázza az apáca- Az első asztalos volt, neki legyalultuk. A második favágó, neki lecsaptuk baltával.
    A harmadik hajótörött felröhög.
    -Na, nővér, akkor az enyémet szophatják a szárazföldig, mert én cukrász vagyok!