Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Regebben sokat toprengtem, vajon mit is jelenthetnek a hirdetesekben talalhato varazsigek (pl. fullos, sibeda). Ime nehany, magyarazattal egyutt:
Szep esztetikai allapotban - Haverral ujrafenyeztuk a tores utan, belso koveren lefujva szilikonnal, nem lehet eszrevenni semmit.
Szalonallapot - L. fent + ki is van porszivozva.
Jo muszaki allapotban - Remelem, hogy azalatt a tiz perc alatt, amig kiprobalod, nem fog csopogni a huto, es nem hallod meg a szelepek vidam csilingeleset.
Toresmentes - Tegnap ota nem volt torve, a tobbi meg ki van lakatolva, az olyan, mintha nem is lenne, nem?
Kis serulessel - Te ugyis csak azt a horpadast veszed eszre. Azt, hogy a dugattyu belevert a szelepekbe, harom eve nem volt olaj cserelve, eleg megtudnod, ha kifizetted.
Friss muszakival - Rohadt vizsgaztato, volt pofaja egy tizest elkerni, hogy atengedjen. Csak azert mert nem fog a fek? Ugyis bedoglott az olajpumpa, besul a motor, azt lesz itt olyan motorfek, hogy gyozzel kapaszkodni.
Igenyes zene - Aranyozottak a kabelcsatlakozok. (Kb. 30 Ft-tal kerult igy tobbe darabja, de te hidd csak azt, hogy ez valami meno dolog.)
Komoly zene - Komoly buntetesre szamithatsz, ha kiderul, hogy honnan szarmazik a cucc.
Nagy zene - L. fent + proszto vagyok, es nem tudok magyarul.
Momo kormany - Dadogos tulaj: mo-mo-most akkor me-me-megveszed, vagy ne-ne-nem?
Fullos (atlag auto) - Elektromos ablakemelo (haver altal beszerelve, Cora, 12 eFt), kodfenyszoro (Auchan, 3 eFt), mahagoni sebvaltogomb (Jozsefvarosi piac, 500 Ft), fagolyos ulesbetet (nagypapi Daciajabol elcsorva), "kukac ragja a karosszeriat" matrica
Fullos (BMW) - ///M jel hatul (Sajnos a gyari 316-os felirat is fentmaradt, mert nem birtam lefeszegetni.)
M-es futomu (BMW) - Assembled in "M"alaysia
Fullos (Lada) - Szoros kormany, szoros ules, 3 meteres antenna, Maruzsi Team matrica (plusz 5 mentalis loero), 2 db 50 kilos cementeszsak a csomagtartoban (avagy ultetes), kalyhacso meretu kipufogo (leszakadva), fekete, radiator-szeru valami a hatso ablakon (a fenyt nem fogja el, de legalabb nem latni ki hatra), apropenztarto, 173 darab Wunderbaum a visszapillanton
Fullos (Kispolszki) - O'Neill matrica a szelvedon, felni kalyhaezusttel fefujva, Sokol radio
Fullos (Suzuki) - Sportgyertya, sportlegszuro, sportkormany, sportules, sportdob, sport-gyujtokabel, es mindehez papir az X.Y. tuningcegtol, hogy a gyari 68 LE-rol 68,739 LE-re novekedett a teljesitmeny (igaz, ketten fujtak hatolrol a meresnel).
Fullos, kiveve... (hosszu felsorolas) - Full fapad
Sibeda - Gozom sincs, mit jelent, de havercsotany aszonta, irjam bele, me mindeki beirja. Meg dogosen is hangzik. Nemet tanar aszonta az iskolaban (neha bejartam), hogy az valami Schiebedach, vagy mi a turo, de hat mit ert az hozza, neki Trabantja van.
Ultetve - Janival lefureszeltunk vagy tiz centit a rugokbol, most ugy pattog a verda a kockakovon, mint a nikkelbolha. Igaz, hogy a fektavolsag a haromszorosara nott, de faszanyosan nez ki.
Full optikai tuning - Bazi nagy szarny, koromfekete ablakok (nem latni ki semmit), foldig ero spoilerek (Bp-en lehetetlen parkolni vele), 16 kodlampa, Remus, Magnum, Kenwood matricak izlesesen elhelyezve a karosszeria kulonbozo pontjain, gyarinal 2 merettel szelesebb (olcso) alufelni, "peres" gumi, hatso fekdob pirosra fujva (marka: Bremboicus Hungaricus), es altalaban 1.0-s motor aszfalszaggato teljesitmenye tartozik hozza. Komolyabbak (1.2-es) elerik a hihetetlen 60 loerot is.
Xenon - 2 eFt-os "Xenon" feliratu izzok az Auchanbol. Ettol az auto borzalmas kekes-sargasan vilagit.
Egyedi megjelenes - Mindenki rajtdad fog rohogni.
Az orszag legszebb (tipus) autoja - L. fent
Garazsban tartott - Fel orat, amikor multkor lecsereltem az olajat (Tescoban kaptam ocsoer)
Noi tulajdonostol - 1. Az asszony nevere kellett venni, mert engem koroznek 8 europai orszagban vagy 2. Apuka megvette a szoke buksiju kislanyanak a citromsarga Ford Kat, de megunta, hogy minden masodik parkolasnal meghuzza, ugyhogy most eladja.
Garantaltan X. tulajdonostol - Legalabb is ennyi volt neki, miota megvan a lopott forgalmi. Elotte 14-en voltak.
Garantaltan XXXXX kilometerrel - Garantalom, hogy most ennyi van az oraban, mert tegnap vagy fel oran keresztul tekertem vissza egy furogeppel.
Csaladi okok miatt - A rendorseg kezd erdeklodni a csaladom irant, hogy miert van 12 autonk.
Es vegul:
Alkalmi vetel - Meg sokaig emlekezni fogsz az alkalomra, amikor megvetted ezt a roncshalmazt, ahelyett, hogy vettel volna egy rendes autot.