Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • KnightRider
    Sztálin autózik a szép szovjet határban. A sofőrje egyszer csak nagyot fékez, de hiába, elütnek egy disznót. Sztálin megparancsolja a sofőrnek, hogy menjen el a parasztokhoz és fizesse meg a kárukat. Elmegy a sofőr, bő óra múlva visszajön, nagy mosolyogva. Kérdi Sztálin, hogy mit csinált ennyi ideig.
    -Sztálin elvtárs, a parasztok nem bántottak, sőt, még meg is vendégeltek, adtak enni-inni.- meséli a sofőr.
    -Miért?- kérdi Sztálin- Mivel vágtad ki magad?
    -Azt mondtam: Elvtársak, én vagyok Sztálin sofőrje. Megdöglött a disznó...

Hitler és Göring mennek az autóval, Hitler megéhezik, hát elküldi Göringet, hogy kerítsen neki valami ennivalót. Göring elmegy az almatermelő paraszthoz.
    -Guten Tag, Hermann Göring vagyok, a Führernek vinnék egy kosár almát.
    -Van kajajegye?- kérdezi a paraszt.
    -Nincsen.
    -Akkor maga nem lehet Göring, mert Göring mondta, hogy aki jegy nélkül vesz kaját, az a nép ellensége!
    Göring csak néz, csalódottan megy vissza Hitlerhez. Hitler dúlva-fúlva rohan a paraszthoz és ülvöltözik:
    -Én vagyok a világ leghatalmasabb embere! Követelem, hogy adjon nekem enni!
    A paraszt csak néz, ad neki egy kosár almát. Hitler elégedetten indul visszafelé, mikor hallja a paraszt kiáltását:
    -Greta, itt volt Sztálin!