Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
KnightRider #20528 Sztálin autózik a szép szovjet határban. A sofőrje egyszer csak nagyot fékez, de hiába, elütnek egy disznót. Sztálin megparancsolja a sofőrnek, hogy menjen el a parasztokhoz és fizesse meg a kárukat. Elmegy a sofőr, bő óra múlva visszajön, nagy mosolyogva. Kérdi Sztálin, hogy mit csinált ennyi ideig.
-Sztálin elvtárs, a parasztok nem bántottak, sőt, még meg is vendégeltek, adtak enni-inni.- meséli a sofőr.
-Miért?- kérdi Sztálin- Mivel vágtad ki magad?
-Azt mondtam: Elvtársak, én vagyok Sztálin sofőrje. Megdöglött a disznó...
Hitler és Göring mennek az autóval, Hitler megéhezik, hát elküldi Göringet, hogy kerítsen neki valami ennivalót. Göring elmegy az almatermelő paraszthoz.
-Guten Tag, Hermann Göring vagyok, a Führernek vinnék egy kosár almát.
-Van kajajegye?- kérdezi a paraszt.
-Nincsen.
-Akkor maga nem lehet Göring, mert Göring mondta, hogy aki jegy nélkül vesz kaját, az a nép ellensége!
Göring csak néz, csalódottan megy vissza Hitlerhez. Hitler dúlva-fúlva rohan a paraszthoz és ülvöltözik:
-Én vagyok a világ leghatalmasabb embere! Követelem, hogy adjon nekem enni!
A paraszt csak néz, ad neki egy kosár almát. Hitler elégedetten indul visszafelé, mikor hallja a paraszt kiáltását:
-Greta, itt volt Sztálin!