Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
valószínû jah, volt egy unokaöccse Bluetooth, meg volt egy bátyja ADSL, jah és a hugáról ne feledkezzünk meg drága CHELLORÓL sem, lol
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- Tessék mit adhatok?
- Egy türelemjátékot kérek. De kurva gyorsan!!!
http://f1ferrari.hu
Mikor Julius Caesar ellen összeesküdtek es leszurta Brutus, a fogadott fia, allitolag az volt az utolso mondata, hogy "te is fiam, brutus?"
Mivel tudta, hogy merenyletet fogan elkövetni ellene, de nem gondolta, hogy a fia fogja azt vegrehajtani.
-Na a medve úgy is sokat szemétkedett velem seggberugom.
Úgy is tesz a Medve beleesik a gödörbe,de még annyit lát hogy két kis vékony valami szalad el. Más nap mikor a Medve kiljózanodik,nagyon szégyelli a dolgot,hát elmegy a Bölcs Bagolyhoz hogy elpanaszolja mit tettek vele. Erre a Bölcs Bagoly összehívja az erdei gyûlést,és megkérdezi:
- Na jól van ki rugta tegnap seggbe a Medvét?
Senki nem jelentkezik, pedig az összes állat ott van.
- Te medve nem tudnál valamit mondani az esetrõl?
Kérdezi a Bölcs Bagoly
- Hát amikor felálltam a gödörben két kis vékony valamit láttam elszaladni.
Erre megböki a Nyuszika a mellete álló csigát.
- Mivan csiga? Szorul a hurok?
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
- Teljesítem 2 kívánságodat.
- LEGYEN HÁROM! MINDIG 3 SZOKOTT LENNI!!!
- Na jó, legyen három. Mi a második?
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
- Bagoly, te olyan bölcs vagy, mit tegyek, hogy ne sorozzanak be?
- Hát nyuszika, neked hosszú füled van, ha levágod az egyiket,nem leszel katona. A nyuszika így is tesz, és meg is ússza a dolgot. Igen ám, de a róka sem akar katona lenni. Õ is elmegy a bagolyhoz:
- Ó, bagoly, te olyan bölcs vagy, adj nekem tanácsot!
- Hát, róka, ha levágod a szép, hosszú lompos farkad, megúszod. A róka így tesz, és meg is ússza a katonaságot.
No, de már akkor a medve sem akar katona lenni:
- Ó, bölcs bagoly, adj tanácsot!
- Hát, medve, neked se hosszú füled, se hosszú farkad, nincs más megoldás, le kell vágnod a faszodat! Szegény medve, nem látván más kiutat, szörnyu kínok közöt megteszi. Ezután megy a sorozásra, de a sorozóbizottság már messzirol kiabál neki:
- Medve, te ne is gyere, neked lúdtalpad van!
- Mit állsz itt nyuszika?
A nyuszi mereven ránéz, majd felel:
- BOSSZÚT!!!
- Gyerünk Józsi, fojtsd meg!!!
- Kérek egy szendvicset és egy sört!
- Dehát maga kacsa! - válaszolta a pultos megdöbbenve.
- Látom, jó szeme van.
- Dehát maga beszél! - hüledezett tovább a férfi.
- Látom, a füle is jó. Akkor megkaphatnám, amit kértem? - kérdezte a kacsa.
- Természetesen. Elnézést, de nem szoktak nálunk kacsák rendelni. Mi járatban van errefelé?
- Ott az út túloldalán dolgozom egy építkezésen.
Ezután két héten át minden reggel a kocsmában reggelizett a kacsa. Egyszer egy vándorcirkusz érkezett a környékre. Az igazgató betért a kocsmába, a kocsmáros mesélt neki a csodálatos beszélõ kacsáról.
- Ez fantasztikus! - mondta az igazgató - Küldje el hozzám, ha találkozik vele!
Másnap újra megjelent a kacsa a kocsmában.
- Tudok magának egy jó állást, sokkal többet kereshetne, mint most. - mondta neki a kocsmáros.
- Igen, és hol? - kérdezte a kacsa.
- A cirkuszban.
- A cirkuszban? Az az a nagy kerek sátor, vászonból, egy nagy lyukkal a közepén? Ahol sok állat van?
- Igen, az.
- Mi a fenét akarnak azok egy kõmûvestõl?
- Apuu!
- Mondjad kisfiam.
- Miért van ilyen ronda csúnya patám?
- Kisfiam az azért van, mert ha mész a sivatagban nem sülyedsz el a homokban mint a többi állat és így túléled õket.
A kis teve nagyon boldog nézegeti a patáit, de csak nem akar megnyugodni.
- Apuu!
- Mondjad kisfiam.
- Miért van ilyen ronda szõrös púpom ráadásul kettõ is?
- Kisfiam az azért van, mert ha mész a sivatagban abban tárolod a vizet és nem pusztulsz szomjan mint a többi állat és így túléled õket.
A kis teve nagyon boldog rázza és nézegeti a púpjait, de csak nem akar megnyugodni.
- Apuu!
- Mondjad kisfiam.
- Már csak egy valamit nem értek.
- Mi az?
- Mi a f...szt keresünk mi itt a pécsi álatkertben??????
- Amikor találok egy egérfogót, akkor a hátamra fekszem, a lábaimmal kiengedem, majd a lecsapódó kart elkapom a fogaimmal; így elvégzek 20 felülést - amolyan étvágygerjesztö gyanánt -, majd meglépek a sajttal.
A második egér rendel két Bloody Maryt, felhajtja mindkettöt, a két poharat odacsapja a pulthoz, majd így szól:
- Na igen. Én, amikor patkánymérget látok, akkor igyekszem minél többet összeszedni, hogy hazavigyem. Otthon bedarálom, majd minden reggel egy jó adagot adok a kávémhoz, hogy megadja az alaphangot a nap további részéhez.
Ezen is jót bólogatnak, majd a harmadik egérhez fordulnak. Az felsóhajt, majd nyugodt hangon megszólal:
- Nekem nincs idõm itt veletek hülyéskedni. Haza kell mennem megdugni a macskát.
danke!
figyeld a sárkány röptét! szárnyalj velem!
- Te, neked meg miért ilyen rövid a füled?
- Romantikus alkat vagyok...
- Hogy hogy?
- A madarak csicsergését hallottam, de a fûnyírót nem.
- Szia mókusocska.
A mókuska nem szól csak nézi a mancsát.
- Mókusocska mi van a mancsocskádban? Diócska?
- Neeeeemmm.
- Hát akkor mi van a mancsocskádban? Mogyorócska?
- Neeeeemmm.
- Hát akkor mi van a mancsocskádban?
- Göööörcsöcske.
- Leltárazunk dokikám???
-Mér'? Dugni jött?
-Doktor úr mi a bajom?
-Azt majd a boncolás mutatja ki!
- Doktor úr,borzasztó fájdalmaim vannak
- Még is hol fáj?
- óóó, elindul a fájás egészen alul, a derekamon, a gerincemen végig, egészen a fejem búbjáig, de valami iszonyat...
Doki megviszgálja:
- uram önnek ell kell távolítani a jobb heréjét.
El is távolítják,fél év múlva jön a bácsi újra:
- Doktor úr megint elindul a fájás egészen alul a hátamon keresztûl a fejem bubjáig de nagyon fáj!
Megvizsgálja:
- Sajnos uram a másikat is ell kell távolítani
- Biztos ez a baj?
- Biztos!
Eltávolítják, a bácsi el megy szabóhoz és megkérdi a szabó:
- Uram ön melyik oldalon hordja
- Sajnos már egyiken sem..
- Már csak azért mert ha félre varják és bevág akkor aztán elindful a fájás.....
- Maga kitûnõ egészségnek örvend, semmi baja sincs. Van valami kérdése?
- Van, doktor úr. Amikor lefekszem a feleségemmel, nagyon melegem van és izzadok és amikor megismételjük a dolgot, akkor meg fázom és ráz a hideg.
Az orvos a feleséget is megvizsgálja, õ is egészséges. Elmeséli neki, hogy a férjének milyen furcsa problémája van, erre a néni így felel:
- Ó, a vén bolond! Hát ez azért van, mert az elsõ alkalom augusztusban van, a második meg decemberben
A látogató látva a nõvérke döbbenetét:
- Ez volt az utolsó kívánsága - mondta elcsukló hangon, mire a nõvérke felháborodtan:
- Miféle utolsó kívánság ? - Holnap engedjük haza !
- Azt hiszem, csinálnunk kéne egy EKG-t.
- Hát, ha szükséges..
- Nohát.. Nekem megvan a kapcsolási rajz, maga meg elektromérnök, igaz?
felemeli a puskáját, de nyomban vissza is ereszti:
- Nem biztos, hogy kacsa...
Tovább várnak, ismét felröppennek a vadkacsák. A pszichiáter céloz, de õ is leereszti a fegyvert:
- Én tudom, hogy kacsa, de vajon õ is tudja-e magáról?...
Megintcsak várnak tovább. Amikor felröppennek a vadkacsák, a sebész irtózatos
tüzelésbe kezd, lelövi az összeset. Odaszól a kórboncnoknak:
- Menj, és nézd meg, van-e köztük kacsa.
én ezt egy aláírásban láttam és úgy önmagában volt vicces:
-te is fiam bluetooth!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ha nem erted amugy se a tortenelmi hatteret a vicc alapjanak ugy meg plane 😮
respect to the man in the ice cream van
- Holnap magukért jövök - szólt a pilóta, mielõtt felszállt. - De csak egy medvét lõjenek, mert többet nem szabad ezzel a helikopterrel szállítani.
Másnap leszállt értük a helikopter, de két medve volt a tisztáson kiterítve.
- Mondtam, hogy nem vihetek el két medvét.
- Ugyan, a tavalyi pilótának adtunk száz dollárt, és mind a két medvét fölvette a gépére.
A pilóta elvette a pénzt, felszálltak a két medvével. Persze a gép nem bírta a terhelést, és tíz perc múlva lezuhantak. A két vadász túlélte a szerencsétlenséget.
- Hol vagyunk? - kérdezte az egyik a másikat.
- Azt hiszem nem messze attól a helytõl, ahol tavaly zuhantunk le.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
- PIROSKA! Nem megmondtam, hogy AZT a gombát nem szabad megenni?!
Biz vitte a kaját, Baz meg az anyád ...
Ritka szar nap ez a mai!
Reggel borotválkozás közben megvágtam magam,
a kávé pocsék volt és a nadrágomra is rácsöpögött,
utána elszakítottam a kabátomat, és most látom,
hogy a mi vágányunkon rohan felénk a déli gyors...
Ki mondta, hogy a fogadott fiáról van szó?
Lehet, hogy volt egy Bluetooth nevû unokaöccse...
(nem értem a viccet)
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
-Magának rákja van, de felírok rá iszappakolást gyógyfürdõben.
-És az segít?
-Nem, de így szokja a földet.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
-Elnézést hölgyem el tudná mondani lassan hogy hol vagyunk most???
Mire a nõ:
-Buuuurgeer kiiing
sk8 4 fun
respect to the man in the ice cream van
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú aki megkérdezett egy lányt:
"Leszel a feleségem?"
A lány azt mondta: NEM!
A fiú eztán boldogan élt, horgászni, vadászni járt, golfozott, sört
vedelt és fingott amikor és ahol csak akart.
VÉGE
- Most még kikapcsolhatja a számítógépét
head-set-tel?
- Te is fiam, Bluetooth?
halottat is kivisznek a kórterembõl.
Megkérdi az orvost:
- Mondja Doktor úr! Miért nem csinálnak egy külön kórtermet a súlyos
betegeknek akiknek már nincs sok hátra?
- Nevetni fog Mari néni. Ez az.
-Képzeld a múltkor operáltam egy nõt felnyitottam a koponyáját,de semmit nem találtam benne,csak keresztbe kifeszítve egy piros madzagot.Gondoltam,elvágom.
-És mi történt?
-Leestek a fülei.
-Egy cigány a Holdon.
-Sok fekete pont a Holdon?
-MEGOLDÁS.
Nyuszika: HÉLY Kígyóó! Kérsz egy marék szotyit?
Kígyó: Nyuszika most jó bunkónak lenni?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Ja! Meg még le is etted magad!
Idõs székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprûnyelet és irgalmatlan nagyot rávág az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestûl.
- Asszony, megõrültél? Miért kaptam ezt?
- Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll és kegyetlenül
hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
A néni felül a muskátlik között és rábõdül az öregre:
- Hát ezt most miért kaptam?
- Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex?!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk