Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
:DDDD
Hasonló kategória:
Az angol, a német és az amerikai felfedezőt elfogják a kannibálok. A törzsfőnök így szól hozzájuk:
-Este rituális szertartás keretén belül levágunk titeket, a húsotokat megesszük, a csontjaitokat odavetjük a kutyáknak, a bőrötökből pedig tamtam dobot csinálunk. De előtte teljesítjük egy kivánságotokat.
Az angol egy csésze finom teát kér, a német egy nagy korsó bajor sört, az amerikai pedig egy dupla whiskeyt. Végül a magyarra kerül a sor.
-Én csak két zsákvarrótűt kérek. - Furcsálják, de hát ha ez a szíve vágya, rendben van. Megkapja. Erre elkezdi szúrkálni magát a tűkkel, ahol csak éri, és üvöltözni kezd:
-A lóf*szt fogtok ti az én bőrömből tamtam dobot csinálni, bazzeg!