Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • FOXX supreme
    A cég egyik ügynöke, egyik hivatalnoka és a személyzeti igazgató együtt veszik ki az ebédszünetet. Útban a vendéglő felé egy ütött-kopott rézlámpást találnak a szemeteskuka mellett. Megdörzsölik, kijön a szellem, aki látja, hogy hárman vannak:
    - Csak három kívánságot teljesítek, tehát mindegyikőtökre csak egy jut.
    A hivatalnok félrelöki a másik kettőt és gyorsan elmondja:
    - Én a Bahamákon akarok lenni egy fehér homokparton, egy soha véget nem érő szabadságon, mentesen minden gondtól, ami elronthatná az élvezetet!
    Alighogy elmondja, már el is tűnik.
    Az ügynök is előretolakodik:
    - Én egy finom koktélt akarok szürcsölni Tahiti egyik strandján, oldalamon álmaim asszonyával! Ő is hipp-hopp, eltűnik.
    - Most te következel. - Mondja a szellem a személyzeti igazgatónak. - Te mit kívánsz?
    - Azt, hogy ezek ketten az ebédszünet végén ott legyenek az irodájukban!

Két roma beszélget a putriban:
    - Alszol?
    - Nem.
    - Van egy százasod?
    - Alszom.

A székely meg a fia az érett gyümölcsöket szedik össze a kertben. A fiú megkérdezi:
    - Mi lesz ebből a sok gyümölcsből, édesapám?
    - Hát ha anyád meggyógyul lekvár, ha nem, akkor pálinka.

Egy farmer bepereli a biztosító társaságot, hogy nem fizet neki baleseti kártérítést. A bíró elolvassa az előzményeket, és így szól a farmerhez:
    -Igaz az, hogy magát a baleset után a rendőr megkérdezte, hogy hogy érzi magát, és maga azt válaszolta, hogy "Soha jobban"?
    -Bíró úr, az úgy volt....
    -Válaszoljon igennel vagy nemmel.
    -Igen.
    -És maga mégis kártérítést akar?
    -Igen.
    -És mivel indokolja meg?
    -Bíró úr, az úgy volt, hogy nekem jött az a kocsi, ott feküdtem az árokban törött bordával, mellettem kapálózott a lovam törött lábbal, a kutyám vonyított a fájdalomtól. Ekkor odajön a rendőr, és megkérdezi, hogy van a lovam? Mondom neki, hogy eltörött a lába. Erre ráfogja a pisztolyt és lelövi. Aztán megkérdezi, hogy van a kutyám? Mondom neki, hogy az is megsebesült, erre lelövi azt is.
    Aztán hozzámfordult és megkérdezte, én hogy vagyok. Maga erre mit mondott volna?