Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Külföldi sportriporterek és sportemberek mondták:
-És itt jön Moses Kiptanui, a 19 éves kenyai, aki pár hete töltötte be huszadik életévét. (David Coleman)
-Nagy előnyt jelent neki, hogy a gátat mindkét lábával képes átugrani. (David Coleman)
-És most pont ugyanaz a sorrend, mint a startnál, csak a versenyzők mások. (Murray Walker)
-Esélytelen helyzetben voltam, így büszke vagyok hogy nyertem, ahelyett, hogy vesztettem volna. (Frank Bruno)
-Ott van Brendan Foster egyedül, 20000 emberrel. (David Coleman)
-Szeretném megköszönni a szüleimnek, különösen anyámnak és apámnak. (Greg Norman)
-Előfordulnak sérülések és halálesetek a boxban, de egyik sem súlyos. (Alan Minter)
-Figyeld az időt. Ez visszajelzést ad, hogy milyen gyorsan futsz. (Ron Pickering)
-Csak centikre volt attól, hogy milliméterre pontos legyen. (Ted Lowe)
-A Queen's Park oválpálya, mint a neve is sugallja, teljesen kerek. (Tony Crozier)