Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • PetruZ
    Külföldi sportriporterek és sportemberek mondták:

-És itt jön Moses Kiptanui, a 19 éves kenyai, aki pár hete töltötte be huszadik életévét. (David Coleman)
    -Nagy előnyt jelent neki, hogy a gátat mindkét lábával képes átugrani. (David Coleman)
    -És most pont ugyanaz a sorrend, mint a startnál, csak a versenyzők mások. (Murray Walker)
    -Esélytelen helyzetben voltam, így büszke vagyok hogy nyertem, ahelyett, hogy vesztettem volna. (Frank Bruno)
    -Ott van Brendan Foster egyedül, 20000 emberrel. (David Coleman)
    -Szeretném megköszönni a szüleimnek, különösen anyámnak és apámnak. (Greg Norman)
    -Előfordulnak sérülések és halálesetek a boxban, de egyik sem súlyos. (Alan Minter)
    -Figyeld az időt. Ez visszajelzést ad, hogy milyen gyorsan futsz. (Ron Pickering)
    -Csak centikre volt attól, hogy milliméterre pontos legyen. (Ted Lowe)
    -A Queen's Park oválpálya, mint a neve is sugallja, teljesen kerek. (Tony Crozier)