Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Vlala #19489
    Az anya egy fiú ölében találja a lányát.
    - Mit képzelsz? Azonnal állj fel!
    - Mama, én voltam itt előbb...

- Drágám, ma a női hűségről beszélgettünk az irodában, rádöbbentem, hogy a mi városunkban mindössze egyetlen hűséges asszony van.
    - Ki az?

Forgalmas a budink,
    mert romlott a puding.

- Kérem, lehet önöknél kártyával fizetni? - kérdezi aggódva a sorra kerülő vásárló a pénztárost.
    - Természetesen! - válaszolja a pénztáros.
    - Phűű, de megkönnyebbültem, akkor tessék, itt van egy király meg egy ász. (vicc.hu)

"A háborúban nem az a cél, hogy meghaljunk a hazánkért. Hanem az, hogy a másik hülye haljon meg az övéért!"

Egy szőke nő reklamál a cipőboltban:
    - Alig egy hete vettem ezt a méregdrága kígyóbőr cipőt és máris szétrepedezett.
    Mire az eladó:
    - De hölgyem, nem tudta, hogy a kígyó rendszeresen vedlik?

- Hogyan nevetnek az angolok?
    - ???
    - If-if-if-if-if-if-if-if...

Állásinterjún a főnök a jelentkezőhöz:
    - Elég magas fizetést kér, ahoz képest, hogy nincs semmi szakmai gyakorlata.
    - Azért, uram, mert sokkal nehezebb úgy elvégezni a munkát, ha nem tudom, mit kell csinálni.

A hirdetésre telefonálok. Ugye ön hirdetett meg egy "ski" és egy "after ski" felszerelést?
    - Igen.
    - Megmondaná kérem, hogy mi is az az "after ski" felszerelés?
    - Az kérem egy mankó!

Kiskatonák eltávozást kérnek a parancsnokuktól:
    - A feleségem várandós, ezért szeretném vele tölteni a hétvégét. - mondja az egyik.
    - Az én feleségem ezen a hétvégén esik teherbe, úgyhogy szeretnék vele lenni. - mondja a másik.

Mára ennyi. Bemásolt viccek, ha van "vótmá" kategóriás, akkor bocs.