Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Vlala #19489 Az anya egy fiú ölében találja a lányát.
- Mit képzelsz? Azonnal állj fel!
- Mama, én voltam itt előbb...
- Drágám, ma a női hűségről beszélgettünk az irodában, rádöbbentem, hogy a mi városunkban mindössze egyetlen hűséges asszony van.
- Ki az?
Forgalmas a budink,
mert romlott a puding.
- Kérem, lehet önöknél kártyával fizetni? - kérdezi aggódva a sorra kerülő vásárló a pénztárost.
- Természetesen! - válaszolja a pénztáros.
- Phűű, de megkönnyebbültem, akkor tessék, itt van egy király meg egy ász. (vicc.hu)
"A háborúban nem az a cél, hogy meghaljunk a hazánkért. Hanem az, hogy a másik hülye haljon meg az övéért!"
Egy szőke nő reklamál a cipőboltban:
- Alig egy hete vettem ezt a méregdrága kígyóbőr cipőt és máris szétrepedezett.
Mire az eladó:
- De hölgyem, nem tudta, hogy a kígyó rendszeresen vedlik?
- Hogyan nevetnek az angolok?
- ???
- If-if-if-if-if-if-if-if...
Állásinterjún a főnök a jelentkezőhöz:
- Elég magas fizetést kér, ahoz képest, hogy nincs semmi szakmai gyakorlata.
- Azért, uram, mert sokkal nehezebb úgy elvégezni a munkát, ha nem tudom, mit kell csinálni.
A hirdetésre telefonálok. Ugye ön hirdetett meg egy "ski" és egy "after ski" felszerelést?
- Igen.
- Megmondaná kérem, hogy mi is az az "after ski" felszerelés?
- Az kérem egy mankó!
Kiskatonák eltávozást kérnek a parancsnokuktól:
- A feleségem várandós, ezért szeretném vele tölteni a hétvégét. - mondja az egyik.
- Az én feleségem ezen a hétvégén esik teherbe, úgyhogy szeretnék vele lenni. - mondja a másik.
Mára ennyi. Bemásolt viccek, ha van "vótmá" kategóriás, akkor bocs.