Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • JohnnyP
    Gandalf titkos naplója:

Első nap:
    Megye. A vidék ártatlan szépségének csodálatos látványa tárul elém. Csak én láttam úgy, vagy Frodo tényleg maszturbált annak a mezőnek a közepén, mielőtt én odamentem volna hozzá?

Masodik nap:
    Bilbo szülinapi partija elég jól sikerült, kicsit feldobtam a hangulatomat jelentős mennyisegű pipafű bevitelével. Mindenki olyan kedves. Főleg Bilbo. A fények olyan szépek. Frodo sem rossz darab. A hobbitok olyan cukik... Upsz. Elestem.

Harmadik nap:
    Kibaszottul másnapos vagyok. Elugrok Minas Tirithbe egy kis aszpirinért.

Tizenkettedik nap:
    Elmentem Szarumanhoz tanácsot kérni a gyűrű ügyében, de időközben gonosszá vált. Senki sem szólt erről nekem semmit. Pedig valaki odarakott nekem egy cetlit a dologról. Barna Radagast, úgy látszik, már megint lopkodja a papírt a postaladamból.

Tizenharmadik nap:
    Föl vagyok zárva a torony tetejére. A kilátás nagyszerű, de az állandóan zuhogó ónos eső nem tesz jót a csúcsos süvegemnek. Azzal szórakozom, hogy rágot köpködök az orkokra.

Tizennegyedik nap:
    Megint meglátogatott Szarumán, megpróbált megdumálni. Na persze!

Tizenhatodik nap:
    Magányos vagyok. Lehet, hogy Szarumán tulajdonképpen nem is olyan rossz parti. Csak azok a hatalmas lángolo orrlyukak és hatalmas karomszerű körmök ne lennének ... jó, persze, lehet, hogy előbb is rájöhettem volna, hogy gonosz lett.

Tizenkilencedik nap:
    Megmenekültem. Völgyzugolyban vagyok. Samu kissé kicsúszott az irányitás alól. Állandóan fürdeti Frodot. A tündék kifogytak az eperillatú szappanból. Elrond kezd ideges lenni.

Huszadik nap:
    Elrond ugy döntött, elküldi Frodot, mert elege lett abból, hogy nem tud bejutni az első emeleti fürdőszobába. Nagy cécó a gyűrű körül. Elvállaltam, hogy én is a Szövetséggel tartok, hátha így Samu belemegy abba, hogy engem is megfürdessen. Igazán jót tenne.

Huszonegyedik nap:
    Aragorn nyilvánvalóan odavan Frodoért. Samu megöli, ha próbálkozik valamivel. Megkértem Samut, hogy fürdessen meg. "Ha-ha, Gandalf úr, bizonyára csak tréfál" - mondta. Hülye fasz.

Huszonharmadik nap:
    Nagyon hideg van a Caradhras tetején. Aragorn nyert a verekedésben, hogy ki vigye föl Frodót a hegyre. Boromir duzzog. Ha Legolas nem hagyja abba ezt a buzis ugrálást a havon, fejbe fogom somni a varázsbotommal

Huszonotodik nap:
    Nem akarok nagyon Mória Banyain keresztül menni, mert szerintem a balrog még mindig dühös a rosszul sikerult randink miatt a Másodkorban.

Huszonhatodik nap:
    Mória. Eegen, a balrog meg mindig dühös.

Huszonhetedik nap:
    Belezuhantam a homályba. A balrog olyan fasz. Különböző kimondhatatlan és megalázó dolgokat kellett vele csinálnom, mire megengedte, hogy elhagyjam a bányát. Úgy döntöttem, errol nem beszélek a Szövetség többi tagjának. Inkább kitalálok valami dumát egy nagy harcról. Elugrok Elrondhoz, hogy kikezeltessem az intim helyeken lévő harmadfokú égési sérüléseimet. Remélem, Elrond nem fog kiröhögni. Ha igen, mindenkinek beszámolok arról a mocskos hétvégéjéről Szauronnal. Ha-ha!