Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Gyuri bacsi elmegyen az orvoshoz :
-Orvos uram...
-Na? Mondja gyuri batyam mi bantja?
-Orvos uram... tudgya en mar rendesen benne vagyok a korba...
-Es?
-Es hat az en kis menyaszonykamat , bar szegyelem , nem tudom kielegiteni mert mar nem mukodik a... muszer!
-Ohh a maga koraba Gyuri batyam ez nem csoda!
-De doktor uram... mit tehetek? Hisz tudgya fiatal meg a lany! Mitevo legyek?
-Na! Mivel maga mindig rendes volt Gyuri batyam segiteni fogok magan!
-Igen?
-Fogja itt ezt a zold port. Menyen haza es kennye be ezzel es meglassa mi lesz.
-Tiszteletem orvos ur. Nagyon szepen koszonom!
-Szivesen!
Eltelik egy nap es Gyuri bacsi megint megjelnik az orvosnal.
-Doktor uram nagy a baj!
-Na? Ha' mi tortent?
-Doktor utam a zold por nagyon is jol mukodott koszonom de az a baj hogy csak egy menetig birta! Es hat tudgya az en menyecskem meg fiatal es hat nem volt neki eleg.
-Na fene! akkor nezzen ide! Vegye itt ezt a piros port es probalja meg ezzel ugyanazt!
-Orok hala!
Eltelik ket nap es jon megint vissza az oreg.
-Doktor ur!
-Na Gyuri batyam? Mondja!
-Doktor ur jo az a piros por de csak sajnos negy-ot menetig birta! Es hat tudgya maga aztat nagyon jol hogy hat kerem az en mennyecskem meg fiatal es na...
-Na jo. Fogja itt ezt a feher port! Ez garantalt!
-Koszonom!
Eltelik egy het. Ketto. Harom. Aztan egy nap talakozik az orvos a faluba Gyuri bacsival.
-Gyuri batyam!
-Doktor ur!
-Na hogy van gyuri batyam?
-Ha eldegelek! Te Doktor ur! Hat az a feher por eszmeletlen! Azota napjaba 10-11 szer elegitem ki a mennyecskemet! Nagyon boldogok vagyunk.
-Hat igen Gyuri batyam! A gipsz az gipsz!
:DDDDDDDDDDDDDD