Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sephi
    Gyuri bacsi elmegyen az orvoshoz :

-Orvos uram...
    -Na? Mondja gyuri batyam mi bantja?
    -Orvos uram... tudgya en mar rendesen benne vagyok a korba...
    -Es?
    -Es hat az en kis menyaszonykamat , bar szegyelem , nem tudom kielegiteni mert mar nem mukodik a... muszer!
    -Ohh a maga koraba Gyuri batyam ez nem csoda!
    -De doktor uram... mit tehetek? Hisz tudgya fiatal meg a lany! Mitevo legyek?
    -Na! Mivel maga mindig rendes volt Gyuri batyam segiteni fogok magan!
    -Igen?
    -Fogja itt ezt a zold port. Menyen haza es kennye be ezzel es meglassa mi lesz.
    -Tiszteletem orvos ur. Nagyon szepen koszonom!
    -Szivesen!

Eltelik egy nap es Gyuri bacsi megint megjelnik az orvosnal.

-Doktor uram nagy a baj!
    -Na? Ha' mi tortent?
    -Doktor utam a zold por nagyon is jol mukodott koszonom de az a baj hogy csak egy menetig birta! Es hat tudgya az en menyecskem meg fiatal es hat nem volt neki eleg.
    -Na fene! akkor nezzen ide! Vegye itt ezt a piros port es probalja meg ezzel ugyanazt!
    -Orok hala!

Eltelik ket nap es jon megint vissza az oreg.

-Doktor ur!
    -Na Gyuri batyam? Mondja!
    -Doktor ur jo az a piros por de csak sajnos negy-ot menetig birta! Es hat tudgya maga aztat nagyon jol hogy hat kerem az en mennyecskem meg fiatal es na...
    -Na jo. Fogja itt ezt a feher port! Ez garantalt!
    -Koszonom!

Eltelik egy het. Ketto. Harom. Aztan egy nap talakozik az orvos a faluba Gyuri bacsival.

-Gyuri batyam!
    -Doktor ur!
    -Na hogy van gyuri batyam?
    -Ha eldegelek! Te Doktor ur! Hat az a feher por eszmeletlen! Azota napjaba 10-11 szer elegitem ki a mennyecskemet! Nagyon boldogok vagyunk.
    -Hat igen Gyuri batyam! A gipsz az gipsz!

:DDDDDDDDDDDDDD