Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Moyko
    ha már az megy..

Bolondok utaznak a repülön és zajonganak egész úton. A kapitány szól a Segédnek nézze már meg mi a baj. Pár perc múlva jön vissza és meséli:
    - Sört akarnak uram.
    - Akkor ossza ki, csak legyen már csend. Úgy is tesznek.. és csend is lesz.. túl nagy csend. A kapitánynak csak nem tetszik a dolog hátra küldi a segédet hogy nézze meg mivan már. Hátra megy a és látja nyitva a repülőajtaja, süvit a szél sehol senki.. csak egy bolond kapaszkodik hátul.
    - Uram Isten ezek hova lettek? -kérdezi
    - Elmentek visszáváltani az üvegeket.
    - Hát maga..?
    - én okos vagyok... tudom hogy vasárnap nincs nyitva az üveg visszaváltó.

Farkas hatalmas kubai szivarral sétál az erdőben, arra megy a nyuszika. Farkas le is szólitja.
    - Szevasz nyuszika, nincs kedved egy jót dugni velem?
    - Hát farkas nem lenne jó mert épp megjött. -sajnálkozik a nyuszika.. de a farkas addig noszogatja még bele megy. Szivar le, tampon ki.. és neki látnak az akciónak. Mikor végeztek nyuszika visszateszi magának a szivart.. farkas meg bekapja a tampont. Majd megszólal a nyúszi:
    - Ez aztán jó lehetet Farkas..mert csak úgy füstől a pinám.
    - Az semmi, én azt hiszem agyvérzést kaptam.