Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
ha már az megy..
Bolondok utaznak a repülön és zajonganak egész úton. A kapitány szól a Segédnek nézze már meg mi a baj. Pár perc múlva jön vissza és meséli:
- Sört akarnak uram.
- Akkor ossza ki, csak legyen már csend. Úgy is tesznek.. és csend is lesz.. túl nagy csend. A kapitánynak csak nem tetszik a dolog hátra küldi a segédet hogy nézze meg mivan már. Hátra megy a és látja nyitva a repülőajtaja, süvit a szél sehol senki.. csak egy bolond kapaszkodik hátul.
- Uram Isten ezek hova lettek? -kérdezi
- Elmentek visszáváltani az üvegeket.
- Hát maga..?
- én okos vagyok... tudom hogy vasárnap nincs nyitva az üveg visszaváltó.
Farkas hatalmas kubai szivarral sétál az erdőben, arra megy a nyuszika. Farkas le is szólitja.
- Szevasz nyuszika, nincs kedved egy jót dugni velem?
- Hát farkas nem lenne jó mert épp megjött. -sajnálkozik a nyuszika.. de a farkas addig noszogatja még bele megy. Szivar le, tampon ki.. és neki látnak az akciónak. Mikor végeztek nyuszika visszateszi magának a szivart.. farkas meg bekapja a tampont. Majd megszólal a nyúszi:
- Ez aztán jó lehetet Farkas..mert csak úgy füstől a pinám.
- Az semmi, én azt hiszem agyvérzést kaptam.