Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • JohnnyP
    2019. március 14.
    Kedves Naplóm!
    Hosszú próbálkozások után ma végre sikerült meghajtogatnom első papírhajómat. Nagyon jó lett. Kifestettem barnára az alját, a vitorlát pedig rikítós zöldre. Marha jól néz ki! Neked is látnod kellene. Az ápolóm persze megint mérges volt, mert túl sokszor kimentem a vonalból. Egy hétig megint nem kapok zsírkrétát. Mondtam neki, hogy letakarítom az asztalt, de erre csak annyit mondott, hogy akkor megint vakolhatnák újra az egész szobát. Nem értem...

2019. március 15.
    Szia Naplóm!
    Ma ünnep van. Fogalmam sincs mit ünnepelünk, de ma végre vajat is kaptunk a kalácsunkra! Ferinek nem kellett az övé... nekem sem! Majd pont a másét fogom megenni? A kakaómat ráborítottam az ápolómra. Úgy kell neki! Velem ne kötözködjön! Különben is Micit már három éve arra képezem, hogy parancsra ölje az ápolókat. Hamarosan megtanulja, és akkor majd megbüntetünk mindenkit. HEHE

2019. március 16.
    Drága Naplóm!
    Ma lettem 32 éves. Furcsa, mert a többi 31-re nem is emlékszem. A sok gyertyával sikerült felégetnem a menzát. Petinek megégett a bal karja, de én mondtam neki hogy van másik. Délután filmeket nézegettünk. A Csillagok Háborúja 15. epizódjából végre kiderült, hogy Luke apjának, nagybátyjának régi szobatársának alig használt szájharmonikája valójában a Mátrix foglya. A film nézése közben nem várt vizelettartási problémáim léptek fel. Sikerült rákennem a Sanyira. Mármint a lekvárt, amit most kaptunk a vacsorai kalácshoz.

2019. március 20.
    Kedvenc Naplóm!
    Ma kutakodtam a nővérke szobájában. Mici strázsált a bejáratnál, de szerencsére nem látott meg minket senki. Megtaláltam a zsírkrétákat. És találtam egy kis piros dobozkát is. Tele volt mindenféle limlommal, és volt benne egy szép kép is. Ha sokáig nézem olyan érzésem támad, mintha valaki figyelne. Vacsorára kalács volt. Már kezdem unni.

2019. március 21.
    Helló Naplóm!
    Megtalálták a tegnap festett képeimet. Nem tudták lemosni a plafonról. Így jártak. Büntetésként elkobozták Micit. Pedig már majdnem készen voltam a tanításával. Persze nem akartam odaadni nekik. Sajnos sokan voltak. Sokat nézegettem azt a képet. Egy kislány van rajta, amint éppen egy hídon áll. Ha a fehér falra nézek furcsa betűket látok.

2019. március 22.
    Megint én vagyok!
    Ma mindenkit megvicceltem. Fejjel lefelé vettem fel a pólómat. Meg se ismertek. Persze ebben bizonyára annak is nagy szerepe volt, hogy a papucsomat is fordítva vettem fel. Már készítem a terveket Mici kiszabadítására. Addig is éhségsztrájkba kezdek, és követelem a világbékét. Hülye kalács.

2019. március 23.
    Szervusz Napló!
    Sikerült lejegyeznem a betűket, amiket a falon látok. EFEKGOF SCUPAP ŐYNRESE SÁSOMELKKAL ŐTÜGNOPGNIP. Kezdek félni. Mintha mindig figyelne valaki. Micit holnap pontban hatkor fogom kiszabadítani. Ha fel tudok kelni olyan korán, akkor reggel, ha nem, akkor majd délután 6-kor. Láttam régen egy filmet. Beszereztem egy piros fejpántot, mivel ezt a harcot egyedül kell megvívnom.

2019. március 25.
    Naplóm!
    Mici kiszabadítása kudarcba fulladt. Tegnap egész nap a különszobában voltam. A szavak egyre erősebben látszanak. Furcsa, hogy más nem látja. Intravénásan kaptam vacsorára két szelet kalácsot. Kezdek elgondolkodni azon, hogy valami titkos szerződésük lehet a kalácsgyárral.

2019. március 26.
    Aranyos Naplóm!
    Ma nagyon egyedül vagyok. Még mindig. Még mindig. Még mindig. Tovább olvasgattam a szavakat. Szerintem valami ősi jelek lehetnek. Még most is egyedül vagyok, de már lezsibbadt a karom. Most éppen a másikon ülök. Bal kézzel nehéz írni.

2019. március 27.
    Szeretett Naplóm!
    Micit felsőbb utasításra kiengedték. Nagyon meggyötörhették szegényt. A bundája is egészen kifakult. Ha lehunyom a szememet akkor is látom a szavakat. Visszaolvastam a naplómat. Az elejére már nem is emlékeztem. Azt hiszem baj van a memóriámmal. Mondtam már hogy utálom a kalácsot?

2019. március 27.
    Affene... ez már volt...

2019. március 28.
    Kedves Naplóm!
    Az éjjel álmodtam. Azt nem árulom el hogy miről. Egyre többször eszembe jut hogy húst kellene ennem. A kalácstól már hányingert kapok. Mici még mindig pihenget. Bevetésre alkalmatlanná vált. Késztetést éreztem hogy egy hatalmasat harapjak Micibe. Tele ment a szám vattával.

2019. március 29.
    HÚÚÚÚST!!! Mici darabokban hever a földön. Megint magánzárkába kerültem, mert megharaptam egy ápolót. Sajnálta tőlem azt a kis falatot is, pedig volt rajta bőven. Mindenhova felírták azokat a szavakat, ráadásul vérrel. Ezek tiszta betegek. Valahogy ki kéne szökni.

2019. március 30.
    HÚÚÚST! Érdekes (HÚÚÚST!!) minden második gondolatom a HÚÚÚÚS! Miciről nem tudok semmit. Egyre nehezebben megy az írás. Ráadásul a vasrács nem emészthető. Azt hiszem ebből baj lesz. Már a kezem is véres. Egész finom.

2019. március 31.
    Az mondták el fognak venni tőlem!! Ezt nem engedhetem! Neeeeeee