Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Jozsi bacsi egy nap elmegy a kert vegebe es atnez a keritesen. Nagy meglepetesere azt vesszi eszre hogy a szomszedja Pista eppen Adnre' Agassi-val teniszezik. Az meg hagyam mondja magaba de meg jol el is veri aztat. Amikor mar Andre' nem birja idegesen a foldre dobja a utot es elmegy. Jozsi odakialt a szomszednak:
-Pistam!
-Na? Agy Isten Jozsi uram!
-Pistam mit csinalsz?
-Ha'... eppen unalmamban teniszezek.
-De megis hogyan csinalod?
-Akarod a titkot?
-Ha'!
-Menyel el ejfelkor a tohoz ott ahol az a nagy kiaszaradt fa van.
-Ugy...
-Ujjel le dobd be a horgot es enekeld el a Magyar ember nem rosz ember cimu dalt mire majd a horogra akad egy aranyhal aki teljesiti egy kivansagod!
-Ne...
-De de! Csak vigyazal mert a halacska nagott hall. Kialtani kell nekije!
-No jo van na.
Igy is tesz Jozsi bacsi es elmegyen ejfelkor a tohoz. Leul majdan bedobja a horgot es elkezdi enegelni a dalt. Hirtelen rakap a halacska es mondja :
-Kedves parasztember! Ha viszadobol teljesitem egy kivansagod!
-Aszta betyar uristenit! Ha hat!
-Igen?
-Azt aakarom hogy mire haza erjek a hazam legyen teli arannyal!
-Meglesz!
Na fogja magat az oreg es hazarohan. Mikor beer az udvarba latja felseget es gyermekeit hogy sirnak.
-Na? Ha' mi baj?
A felesege a hazra mutat es Jozsi bacsi elkeped mert a haza tele volt varangyokkal.
-Asztakurva!
Gyorsan at is szalad Pistahoz es felveri almabol.
-Pista!
-Oooo mivan?
-Pista en aranyat kertem a hazba mire ez a hulye hal varangyokkal toltotte meg!
-Na... en mondtam hgy nagyott hall! De ez nem is akkora baj...
-Hogy hogy??
Szerinted en eros akartam lenni tenniszben?
:PPP