Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sephi
    Jozsi bacsi egy nap elmegy a kert vegebe es atnez a keritesen. Nagy meglepetesere azt vesszi eszre hogy a szomszedja Pista eppen Adnre' Agassi-val teniszezik. Az meg hagyam mondja magaba de meg jol el is veri aztat. Amikor mar Andre' nem birja idegesen a foldre dobja a utot es elmegy. Jozsi odakialt a szomszednak:

-Pistam!
    -Na? Agy Isten Jozsi uram!
    -Pistam mit csinalsz?
    -Ha'... eppen unalmamban teniszezek.
    -De megis hogyan csinalod?
    -Akarod a titkot?
    -Ha'!
    -Menyel el ejfelkor a tohoz ott ahol az a nagy kiaszaradt fa van.
    -Ugy...
    -Ujjel le dobd be a horgot es enekeld el a Magyar ember nem rosz ember cimu dalt mire majd a horogra akad egy aranyhal aki teljesiti egy kivansagod!
    -Ne...
    -De de! Csak vigyazal mert a halacska nagott hall. Kialtani kell nekije!
    -No jo van na.

Igy is tesz Jozsi bacsi es elmegyen ejfelkor a tohoz. Leul majdan bedobja a horgot es elkezdi enegelni a dalt. Hirtelen rakap a halacska es mondja :

-Kedves parasztember! Ha viszadobol teljesitem egy kivansagod!
    -Aszta betyar uristenit! Ha hat!
    -Igen?
    -Azt aakarom hogy mire haza erjek a hazam legyen teli arannyal!
    -Meglesz!

Na fogja magat az oreg es hazarohan. Mikor beer az udvarba latja felseget es gyermekeit hogy sirnak.

-Na? Ha' mi baj?

A felesege a hazra mutat es Jozsi bacsi elkeped mert a haza tele volt varangyokkal.

-Asztakurva!

Gyorsan at is szalad Pistahoz es felveri almabol.

-Pista!
    -Oooo mivan?
    -Pista en aranyat kertem a hazba mire ez a hulye hal varangyokkal toltotte meg!
    -Na... en mondtam hgy nagyott hall! De ez nem is akkora baj...
    -Hogy hogy??
    Szerinted en eros akartam lenni tenniszben?

:PPP