Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
BenceYCE #18340 Szal bárki utánnanézhet egyszerű embör vagyok. De ma jót nevettem. 78-ason voltam b.u. Aki járt ma a belvárosban (de talán másutt is érezhető volt a hatás), az tudja hogy találtak egy 2.vh-s bombát nagyon jó helyen. Káosz volt mindenütt. Kajaszünetemben berohantam a végállomásra, hogy megtömjem a majmot. Első falat a számhoz mire megcsörren a vezetékes vonal. Nem részletezném reakciómat de jól esett kimondani. Gondoltam magamban megint az irányító központ, hogy megrövidítse a kajaidőmet. Ennek hangulatában emeltem a fülemhez a kagylót:
-Halló tessék Naphegy tér, szeszfőzde.
-Ööööö. Naphegy tér? Öööööö, BKV RT? (központ ilyet sose kérdezne...)
-Igen! (halk kacaj)
-Ööööö. Elnézést csak azért telefonálnék mert a kesztyűmet elhagytam az Astoriánál kb 08:30-kor.
-Hmm. Az a busz mostanában ér ide, megnézem.
-Olyan barna volt és balos.
-(gondoltam magamban, biztos kormánypárti).
-Mikor telefonálhatnék vissza?
-Mondjuk úgy 09:00-körül.
-Köszönöm. Viszont hallásra.
(kesztyűért nem jött senki pedig megvan...:)